שלום לכולם.
אני עומד לפני רכישה רצינית והוצאה לא קטנה של כסף.רציתי לשמוע את חו"ד הפורום על המערכת ויש לי 2 שאלות.
רמקולים:
קדמיים : POLK AUDIO RTI-A-7
סנטר : POLK AUDIO CSI-A-4
סאב : POLK AUDIO PSW 111 או SUNFIRE HRS 8 (בתוספת תשלום)
אחוריים : POLK AUDIO FXIA4 ביפולריים.
רסיבר : PIONEER 919 או LX 70 PIONEER (מתצוגה ובתוספת תשלום.)
פלזמה : PANASONIC 58V10
סטרימר : DVICO 6640N
הסתובבתי המון ושמעתי כמעט את כול הקומבינציות של רסיברים שונים עם רמקולים שונים.
השילוב של POLK AUDIO ורסיבר PIONEER נשמע לי באוזן הכי טוב ואני הולך על זה.מבחינת תקציב אני שם דגש על קדמיים כי המערכת מיועדת ל50% מוזיקה 50% קולנוע ביתי.
אני רוצה לשאול:
הוצע לי להחליף את הסאב של פולק-אודיו בסנפייר בתוספת תשלום לא רצינית .מה אתם אומרים ?
אני יודע שה-LX70 זה מפלצת,אבל חדש אני לא יכול להרשות לעצמי.(גם ככה חרגתי המון מהתקציב שלי,ואשתי רוצה להרוג אותי.)
התוספת על הרסיבר היא רצינית אפילו שהוא מתצוגה, אבל אם אני יהיה בטוח שזה שווה את זה,אני מוסיף.הרסיבר גם היה 15 חודשים בתצוגה ...מה אתם אומרים ? שווה ?
כול חוות-דעת או עצה כול שהיא על הסט הזה תתקבל בברכה .
תודה ושבת שלום לכולם.
דודי.
אני עומד לפני רכישה רצינית והוצאה לא קטנה של כסף.רציתי לשמוע את חו"ד הפורום על המערכת ויש לי 2 שאלות.
רמקולים:
קדמיים : POLK AUDIO RTI-A-7
סנטר : POLK AUDIO CSI-A-4
סאב : POLK AUDIO PSW 111 או SUNFIRE HRS 8 (בתוספת תשלום)
אחוריים : POLK AUDIO FXIA4 ביפולריים.
רסיבר : PIONEER 919 או LX 70 PIONEER (מתצוגה ובתוספת תשלום.)
פלזמה : PANASONIC 58V10
סטרימר : DVICO 6640N
הסתובבתי המון ושמעתי כמעט את כול הקומבינציות של רסיברים שונים עם רמקולים שונים.
השילוב של POLK AUDIO ורסיבר PIONEER נשמע לי באוזן הכי טוב ואני הולך על זה.מבחינת תקציב אני שם דגש על קדמיים כי המערכת מיועדת ל50% מוזיקה 50% קולנוע ביתי.
אני רוצה לשאול:
הוצע לי להחליף את הסאב של פולק-אודיו בסנפייר בתוספת תשלום לא רצינית .מה אתם אומרים ?
אני יודע שה-LX70 זה מפלצת,אבל חדש אני לא יכול להרשות לעצמי.(גם ככה חרגתי המון מהתקציב שלי,ואשתי רוצה להרוג אותי.)
התוספת על הרסיבר היא רצינית אפילו שהוא מתצוגה, אבל אם אני יהיה בטוח שזה שווה את זה,אני מוסיף.הרסיבר גם היה 15 חודשים בתצוגה ...מה אתם אומרים ? שווה ?
כול חוות-דעת או עצה כול שהיא על הסט הזה תתקבל בברכה .
תודה ושבת שלום לכולם.
דודי.