מבקשת המלצה למצלמה סטילס

שרית55

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
אני מתלבטת בין מצלמת סטילס סוני DSC-H55 או קנון SX30I.
אני רוצה שגם הסרטונים בוידאו יצאו ברורים ולא מטושטשים וללא פיקסלים.
למשל בקנון SX210 הוידאו יוצא מטושטש כשזזים מצד לצד.
האם ה-HD מביא לטשטוש. כי המצלמה הישנה שלי שהיא פשוטה, הסרטונים יוצאים סבירים ולא מטושטשים. מה כרטיס מהיר פותר את הבעיה?
מבקשת המלצה, סוני או קנון? לפי הדגמים שרשמתי בהתחלה.
או שיש מצלמה אחרת ברמה טובה.
התקציב שלי הוא עד 1,600 ש"ח.
תודה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא יצא לי לבדוק את הדגמים המדוברים, אבל ה SX210 נחשבת מצלמה עם מיצב תמונה טוב וגם עבור הוידאו (את מוזמנת לראות וידאו שלה בביקרת כאן באתר).

וידאו ב HD לא מציג יותר או פחות טישטוש זום גדול ויד לא יציבה (או פוקוס לא נכון) עושים זאת :)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
בכל מקרה אם את לא מעוניינת בקומפקטית, לדעתי חבל.
הSX30I עולה לפחות 1700 ש"ח.
הבעיה היא שהמצלמות הללו נשארות במקום. כלומר מצד אחד הן לא באמת קומפקטיות, איכות הצילום מעולה, אבל לא משתווה ל DSLR אמיתי הפשוטה ביותר עם עדשה הרגילה ביותר.
כלומר, אנו נותנים המון כסף למשהו שלעולם לא יתקדם.
אז לדעתי או לקנות אחת קומפקטית עם וידאו טוב וצילום טוב, כמו ההמלצה שלי למעלה למשל, או לקנות כבר DSLR בהשקעה חד פעמית של עוד כמה מאות שקלים, ומקבלים איתה עדשה כבר והכל.

בעוד כמה שנים או חודשים או משהו, לאחר שתלמדי טוב את המצלמה תוכלי להתקדם עם העדשות והידע ובעתיד אולי לרכוש מצלמה חדשה טובה אף יותר.

זו דעתי האישית בלבד.

וכמו כן, היה ואת בעיקר בעניני סרטי וידאו יש מלא מצלמות וידאו מעולות שהיתרון הגדול שלהן הוא שיש להן גם איכות צילום מעולה.
למשל המצלמות של SANYO. נהדרות.

שרית55

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ומה דעתכם על סוני DMC-H55?

היא נראית לכם טובה? אני מחפשת גם וידאו וגם סטילס במצלמה אחת, אני רוצה מצלמה ביתית, היה לי את הקנון A550 ואני רוצה להתקדם. אני לא בקטע של עדשות וכו', אני כולה רוצה מצלמה ביתית שתצלם סטילס טוב מאד ווידאו טוב מאד, בלי טשטושים וכו'.
מה הסיבה שיש טשטושים בצילום וידאו HD? האם כרטיס מהיר יכול לפתור את הבעיה?
ומה בכלל דעתכם על מצלמות של סוני?

תודה רבה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא נראה שהטשטושים קשורים לכרטיס, טשטוש בזמן תנועה אופקית (PAN) יכול להיות קשור לעיבוד הוידאו או קצב נתונים (הקלטה) נמוך מדי.
סוני זה מותג מכובד, יש להם מצלמות טובות יותר וגם פחות, האם את מתכוונת לזו?
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...&productId=8198552921666027345#specifications
חובה לברר גם האם יש אפשרות לזום אופטי בזמן צילום וידאו.

שרית55

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
כן, זאת המצלמה

זאת המצלמה של סוני. ויש זום בוידאו.
האם היא מומלצת?
תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור