ביוני 2013 שודרגו מגברי ASR EMITTER ו - EMITTER EXCLUSIVE על ידי הייצרן.
מדובר הן בגרסאות EMITTER 1 והן EMITTER 2
השינויים כוללים IC חדשים וחלקים נוספים.
הייצרן מגדיר את השידרוג כמשפר עוד יותר את הפירוט של המכשיר, משפר את תמונת הסטראו, ומוסיף לטבעיות של הצליל.
ניתן ליישם אותו למכשירים שיוצרו מ - 1997, אבל המשמעות העיקרית היא למכשירים שיוצרו מ - 2007 וכוללים את המעגלים המודפסים בציפוי זהב.
הוא שלח לדייויד צ'סקי (כן , זה המוכר לכולם) סט שידרוג כזה, וזו התגובה שקיבל:
Dear Friedrich
Thanks for the mod
I think its sounds more organic. Also it helps the depth and low level detail.
Some would say it sounds soft, but in fact it is more resolved. it takes less of the artificial energy of the upper mid range away and makes it more real. I think it is a nice improvement
sometime high end audio is more like florescent colors, and in real life we have more pastels
The amp now sound more like real life.
I have told others to try it
It is a nice step closed to be able to recreate live music.
Nice work !!!!
thanks
David
לזמן מוגבל של 3 שבועות אנו מוכרים סט זה במחיר של 1000 ש"ח בלבד, ללא עלות משלוח לארץ (מכיון שיש לי משלוח גדול מגרמניה עוד 3 שבועות בערך, אני סופג את הוצאת המשלוח).
המחיר אינו כולל התקנה, אני מעריך שטכנאי רציני ייקח כ - 500 ש"ח על העבודה.
מדובר הן בגרסאות EMITTER 1 והן EMITTER 2
השינויים כוללים IC חדשים וחלקים נוספים.
הייצרן מגדיר את השידרוג כמשפר עוד יותר את הפירוט של המכשיר, משפר את תמונת הסטראו, ומוסיף לטבעיות של הצליל.
ניתן ליישם אותו למכשירים שיוצרו מ - 1997, אבל המשמעות העיקרית היא למכשירים שיוצרו מ - 2007 וכוללים את המעגלים המודפסים בציפוי זהב.
הוא שלח לדייויד צ'סקי (כן , זה המוכר לכולם) סט שידרוג כזה, וזו התגובה שקיבל:
Dear Friedrich
Thanks for the mod
I think its sounds more organic. Also it helps the depth and low level detail.
Some would say it sounds soft, but in fact it is more resolved. it takes less of the artificial energy of the upper mid range away and makes it more real. I think it is a nice improvement
sometime high end audio is more like florescent colors, and in real life we have more pastels
The amp now sound more like real life.
I have told others to try it
It is a nice step closed to be able to recreate live music.
Nice work !!!!
thanks
David
לזמן מוגבל של 3 שבועות אנו מוכרים סט זה במחיר של 1000 ש"ח בלבד, ללא עלות משלוח לארץ (מכיון שיש לי משלוח גדול מגרמניה עוד 3 שבועות בערך, אני סופג את הוצאת המשלוח).
המחיר אינו כולל התקנה, אני מעריך שטכנאי רציני ייקח כ - 500 ש"ח על העבודה.