רסיבר אומלל מהדיוטי פרי ומגבר ד'אגוסטינו במיליון ש"ח שניהם Flat 20-20000 וישמעו בקירוב אותו דבר במסגרת יכולות ההספק של הרסיבר.
על "במסגרת מגבלות ההספק של הרסיבר" ועל ה"בקירוב" ......ובוא נסיים את הפרשה.
במסגרת מגבלות ההספק של המנוע ותכנון יציבות הרכב, פיאט 500 טורבו יכולה לנסוע בקירוב כמו פורשה 911.
בדוק.
נמר ,השתדלות זה לא מספיק. האופציה היא אחת - ביטול מוחלט של האג׳נדה שלך. ככה זה פה, משטרת מחשבות. זו הדרך היחידה לייצר בית לאודיופילים על מנת שירגישו נוח לכתוב את דעתם. המטרה שלי היא לא להוכיח שיש/אין הבדלים (כי אין פה מה להוכיח, זו עובדה מוחלטת) אם כי לתת לחובבי האודיו בית חם להגיד את זה. לכן, השתדלות זה לא מספיק ואפילו לא קרוב למספיק.
אני 16 שנה וקצת יותר מפי 6 ממה שהשקעת בכסף של היום. וכמות הציוד ששמעתי (לא רק אני) היא קצת יותר מפי מילארד ממה שאתה שמעת. לכן, טכנית, אם לזמן ולכסף יש משמעות, אתה עדיין בפעוטון לעומת רוב החובבים שאיתם אתה מתווכח שהם, ביחס אלייך, דיקנים באקדמיה.
ובכל זאת, כמה יצרני רמקולים מוכרים משתמשים בדרייברים שלך?
וכמה בכלל יודעים שזה מה שאתה באמת אוהב?
כמה אנשים שמעו את הדרייברים שאתה מתכנן ומייצר?
כמה אנשים מתכננים מנועים אבל לא יודעים לבחון רכב על המסלול?
אתה צריך. כי אתה כל כך דביל שאתה לא שם לב שאתה מוחץ את התחום. זה כמו שתגיד שאף אחד לא ילמד אותך על אהבת הארץ ביד אחת כשביד השניה אתה תומך bds. זה לא רק שזה לא הולך יחד, זה לא רק שאהבת הארץ היא שקר שאתה מפיץ, אם כי אפילו אתה יודע שאהבת הארץ היא ממך והלאה (זו דוגמא, לא קשור למציאות, שלא יפתח עכשיו דיון פוליטי מהעניין הזה).
ולסיום. אין לי דיון איתך בעניין הזה. אילו התנאים, קבל אותם או שפשוט אל תגלוש פה.
אם המצב היה הפוך, כלומר אני הייתי בעל האתר, לעולם לא היה מצב שהייתי מכנה אותך בשמות.
ראשית תודה........לא כל כך בטוח לגבי ה "ארבעים גולשים", אני מזכיר לך שוב את טעתנו של אייל פור ז"ל שנאמרה מפיו במספר רב של הזדמנויות שונות ....."שאחרי כל ויכוח כבלים סוער היה לו בום במכירות".צודק ולכן תיקנתי. ואם היית בעל האתר, היו לך ארבעים גולשים שכולם יחד יהוו כוח להחרבת שוק האודיו הישראלי.
200 אלף שקל בשנות ה 80, זה כמו סטאפ של מליון היום, לא היה אז את המחירים ההזויים של היום, מארק לוינסון 23 נניח או משהו דומה דאז היה עולה 5000 דולר שזה היה אז 15 אלף שקל של אז בערך, נניח הגברה סגרת ב 30 אלף שקל להגברה טופ, פרה טופ עוד 30, כבלים מעמדים וחוטי חשמל היו דיי סטנדרטים בלי ההמצאות של היום, איפה עוד 140 אלף שקל?לגבי העניינים הפרוצדורליים - מסכים איתך לגמרי.....ואשתדל מאוד לכבד זאת.
לגבי היותי אודיופיל וחובב את התחום .....אני רוצה להזכיר לך שלפני כ-25 שנה כשהרבה מהחברים כאן שיחקו בגוגאים בחצר רכשתי מערכת, בכסף היחיד שהיה לי אז, שערכה בארץ באותה תקופה היה כ-200,000 ש"ח.......נכון, היא איתי עד היום ואני לא חושב שיש דברים משמעותיים כיום שהם טובים ממנה ......ובמיוחד לא ברמקולים - שזו כידוע משנתי.
וסתם קוריוז לתוספת....אני לא חושב שיש כאן הרבה חברים שמתכננים ובונים דרייברים לרמקולים שזו האהבה והתשוקה הכי גדולה שלי בתחום.
אז לגבי האהבה לתחום האודיופיליה (בדרכי שלי) אני לא חושב שאני צריך שיעור ממישהו פה.
זה ברור , הרי ללא ויכוחים אף אחד לא היה חושב בכיוון, הכל היה נראה כמו אתר פרסומות...(ראה את תגובתי לנמר)ראשית תודה........אני מזכיר לך שוב את טעתנו של אייל פור ז"ל .....שאחרי כל ויכוח כבלים סוער היה לו "בום" במכירות.
שמעתי הדגמה של ml בשנות ה 90.200 אלף שקל בשנות ה 80, זה כמו סטאפ של מליון היום, לא היה אז את המחירים ההזויים של היום, מארק לוינסון 23 נניח או משהו דומה דאז היה עולה 5000 דולר שזה היה אז 15 אלף שקל של אז בערך, נניח הגברה סגרת ב 30 אלף שקל להגברה טופ, פרה טופ עוד 30, כבלים מעמדים וחוטי חשמל היו דיי סטנדרטים בלי ההמצאות של היום, איפה עוד 140 אלף שקל?
מעניין ....
או שזה היה לפני השקל החדש, שהורידו 2 אפסים.
אני מזכיר לך שוב את טעתנו של אייל פור ז"ל שנאמרה מפיו במספר רב של הזדמנויות שונות ....."שאחרי כל ויכוח כבלים סוער היה לו בום במכירות".
בלי רוברט הפורום הזה משעמם
חצי מהטרפיק של האתר הוא מייצר