ושוב. לא יודע מה עשיתם שם, ההבדלים בין מגברים הם אדירים. לא צריך אפילו מבחנים עיוורים. אבל אני אגיד לך מה הבעיה של אחד כמוך בפורום שלי. אתה בא לפה, נותן כמה תגובות חביבות, מצחיקות ובכלל, אתה דמות נעימה. אבל מתחת לפני השטח, לא מסוגל שלא להעביר את דת האין הבדלים שלך. וזה שאתה בעצמך מושקע במגבר שאז, בזמנו, עלה לא מעט כסף. למה עשית את זה? אין לי מושג. שהרי על פי טענתך היית יכול למצוא זול יותר בזכות חברך הספקטרום אנלזייר.
ועכשיו לתכלס.
אני יכול להעיד על עצמי שנבחנתי לא מעט פעמים על ידי חברים באופן עיוור. מעולם לא נפלתי. להיפך, ההבחנה שלי בהבדלים היא די מוחלטת. אני גם לא היחיד שמבחין. וכן, אתה הצלחת להפיל בפח כמה אודיופילים מנוסים. איך עשית את זה? פשוט מאוד, פסיכולוגיה. אתה בא עם אג׳נדה של להפיל ולא של לבחון בשביל ללמוד וזה משפיע על חלק נכבד מהחובבים. אז תפסת כמה שנפלו במבחן. אז זה רמת ה״מחקר״ שלך?
למה למשל אתה לא מתייחס לכאלה שכן עברו מבחנים עיוורים? והאם אתה בכלל מצליח לעבור מבחן עיוור שאני כן אצליח לעבור? האם אתה בכלל יודע איך מקשיבים למערכת? האם אתה בכלל מבין את ההבדלים באוזן (לא בספקטרום). האם אתה בכלל אודיופיל? האם אתה בכלל אוהב את התחום הזה? האם יש לך זיקה לתחום או שמטרתך היא רק להעביר את תורת האין הבדלים שלך?
הפורום הזה מיועד לאודיופילים. הבעיה היא שכשאחד כמוך מצטרף וכותב את משנתו האנטי אודיופילית זה מושך אנשים כמוך להצטרף. ואז, מתחילים להחריב את התחום עם כל מיני גישות מוזרות שהכל אותו הדבר. מעבר לזה שזו הטעייה של חובבים אתה גם עושה נזק ליבואנים ולאתר שלי. ולזה אני לא אסכים. לכן, אני ממליץ לך בחום רב, לוהט, מבעבע!!! לחדול מההתנהלות הרשלנית שלך באתר שלי, לחדול מהשרלטנות שלך כשברקע אתה מדווח שנגעת בקונסולה אולפנית לפני 458 שנה (אתה לא מבין כלום באולפנים) ולחדול מהתבטאויות של ״יש/אין הבדלים״ כי אתה לא מבין כלום בסאונד.
ואני מזכיר לך דבר נוסף. אתה ביקשת שאפתח לך את המנוי רק על מנת לאפשר לך למצוא משהו בהודעות הפרטיות שלך. התנאי היה שאתה לא כותב. פתחתי, כתבת, העלמתי עין, זרמתי, התנהגתי בג׳נטלמניות וזה לא ממש מאפיין אותי, נתתי לך לא מעט פעמים לחשוף את השרלטנות שלך פומבית, חובבים רבים ביקשו ממני לסלק אותך וכל פעם נתתי לך עוד ועוד הזדמנויות. יצאתי איתך גבר ואתה יצאת נקניק. אתה התבאסת שקסנר כינה אותך שרלטן ולעניות דעתי הוא היה עדין איתך.
בפעם הבאה שתתבטא בעניין הבדלים (בין כל דבר) תחסם והמפתחות כניסה חזרה יזרקו למגרסה. אתה שוחט באכזריות נוראית את התחום שחשוב לי פי כמה וכמה מהרצון שלך להפיג את השעמום שלך. אני אחפש אותך בקטנות. זו אזהרה אחרונה!!!