מבחינת תמונה מה ההבדל בין d7000 לd6400

ofermode

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני מעוניין לקנות 46 led של סמנסוג

רציתי לדעת אם יש הבדל בין המעבד תמונה של d7000 ל d6400

אשמח לדעת לפני שאני מחליט לקנות

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אני מציין עובדות.
קצב רענון 400 מול 600
בסידרה 6 יש רולטת מסכים בסידרה 7 אין
תלת FHD בסידרה 7, בסידרה 6 הוא לא FHD

עכשיו תניח את המכשירים אחד מול השני ותראה אם העיניים שלך מצליחות לראות הבדלים.
חלק טוענים שכן
חלק טוענים שלא
בכל מקרה ההפרש במחיר לא קטן - אז תחליט אם שווה לך להשקיע את ההפרש.

דעתי האישית - לא שווה.

ofermode

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
איך זה יכול להיות סדרה 6 היא fhd

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
תלת מימד היא לא....יש באג!
חפש בגוגל לא חסר על זה חומר.

דניאלהבוס

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שמע ה D7000 היא טלויזה ברמה יותר גבוהה וזה גם מתבטא במחיר האם שווה להוסיף זה כבר שיקול שלך אם יש לך כסף מיותר אז כן מבחינת הבדלים כמובן שיש כמו שאמרו לפניי התלת בסדרה 6 בעייתי הוא חצי תלת ב FULL HD זה אומר שכל עיין מקבלת 540P במקום 1080P הרבה אנשים אומרים שבכלל אי אפשר להבדיל בזה בעיין אנושית אבל הדעות חלוקות ויש אנשים שאומרים שממש מרגישים שהתלת פחות טוב מבחינת רולטת פנלים ב D7000 תקבל בטוח פנל PVA איכותי בסדרה 6 או שתקבל PVA איכותי או שתקבל CN שהוא פחות איכותי על אף שיש אנשים שלא מרגישים בהבדל דרך אגב יש דרך לבדוק איזה פנל יש לטלויזיה מה גם שעכשיו סמסונג עובדים על תיקון לתלת מימד בסדרה 6 וכנראה בעדכון גירסא הבא זה יתוקן מקווה שעזרתי

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
יש עוד כמה הבדלים..
1. מקירו דמנייג
2. לפי ביקרות מחול עומק השחורים יותר טוב ולפי מה שראיתי גם
2. נקדיות יותר גבוה
3. עיצוב יותר יפה שזה גם פרמטר חשוב בעני
אבל עם זה שווה תהשקעה זה ענין שלך לפי דעתי כן

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אין מיקרו דימינג ב D7000
ביקורות.... תן לינק
ניגודויות....איפה ראית?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לחבר מסנגופר יצא לי לקרוא על הבדלים בין D7000 לD6400 לפני בערך שיצא המסך עם היתי יודע איפה הליניק לביקרו אז מה תחשוב שלא היתי מראה לך או שאתה טוען שאני משקר וסתם בא לי להגיד שראיתי הבדלים?
דיברו על זה גם בחול האם זה שווה זה כבר עניין שלך ושל הכיס שלך..
תקרא ביקרות על D8000 ועל D7000 ותראה יש הבדל בנקדיות לD7000 יש 2400 בערך ולD8000 יש בערך 3 אלף רציתי לתת לך תלניק אבל אני לא מוצא תקישור לביקרות תנסה להריץ חיפוש בגוגל ובטוח תמצא יש לזה המון חומר..
האם אתה באמת חושב שסמסונג יקחו עוד 3+4 אלף עם האיכות תמונה אותו דבר?
עם זה היה ככה אז לפי דעתי בן אדם רציני שמבין באכיות לא היה קונה את D7000 או D8000 ומוסיף עוד אלפי שקלים בלי שהיה הבדל קטן אחד עם באת המצב ככה והמצב ל ככ או שאנשים מטוטמטים או שאני החקתי על השכל ומדמיים שראיתי יותר טוב? אני גם חושב שבגדול 46 זה לא משתלם לקנות את D7000 שעולה אני ושב 10-11 אלף לעומת D6400 שעולה 5650 שקל שסה מחיר ריצפה תמבין? אני אומר שתצודק בענין הזה אבל בגודל 55 הבדל הוא בערך 3-2 אלף שקל ותמקבל כבר את D8000 שהוא מציון ויש לו תמקירו דמנייג ועיצוב דק ודפדפן איטרנט ותלת מימיד ומנגנון הרץ גבוה במיוחד או שתגם אומר שאין הבדלים בין סדרה D6000 לD8000 עם ככה תאומר אני את השיחה שלי איתך גמרתי אין לי כוח וזמן להתווכח עם בעל טלוזיה שלא יכול להדות שהלוזיה שלו לא הכי טובה והוא יכל להשקיע עוד עסף ולהביא יותר טובה כמובן שאני לא חושב שככה אתה אבל תאמת ככה פשוט אל תגיב שלא נגרגור את זה לספאם ובפותח האשכול לא יקבל תשובה קיוצר אל תכך את אישית אני לא בא לריב איתך שהיה שבוע טוב

נערך לאחרונה ב:

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
הבנאדם לא שאל על סידרה 8, אלא על ההבדלים בין 6400 ל 7000.
ועדיין ל 7000 אין מיקרו דימינג!

בתשובותיך המלומדות אתה בעיקר מתבסס על ציטוט חוות דעת, שאלוהים יודע מאיפה הבאת אותם. מבלי להזכיר שאתה לא בעל מכשיר מתוצרת סמסונג, אם זכרוני איננו מטעה אותי.
למה לוקחים עוד 200-300 דולר (עזוב את המחירים בארץ זה לא נורמאלי) על ההבדל?
כן יש הבדל, ללא ספק מבחינה טכנית השאלה היא האם רוב האנשים מסוגלים להבחין בו.

אני לא מצאתי מפרט שמצין את הבדל בניגודיות בין סידרה 6 ל 7 זה גם נכון לסידרה החדשה של 2012 ES שאין הבדל בניגודיות, בדוק!

למרות שאני משתדל לכתוב לגופו של עניין ולהמנע מלכתוב לגופו של אדם, חוות הדעת שלך הן הסיבה שאני ממעט להיכנס ולכתוב בפורום הזה.

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
מפרט

אני מצרף את המפרט הרלונטי, משמאלי לימין
ES6600
ES6700
D6400
D7000

תמונות מצורפות

• sams.jpg
    sams.jpg
    KB 132.5 · צפיות: 398

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לחבר מסניגפור אני מכיר מלא מסכים למעל מ30-40 מסכים כלמסך ראיתי בענים שלי חלק מתצגות בחניות כמו וחלק עצל חברים אני לא ממליץ על אף סך בלי שאיני רואה אותו או בחנות או בבית של חבר ( ראני גם כתבתי ביקרות ונתתי אותם למתקים ביקרות עצמיות שלי עם פרוטים רבים גם מקצועים והם עד עכיו רוצים אני מכיר מסכים מ1500 שקל עד3 0 אלף
עזרתי כבר להמון אנשם פה בפרום ופברומים אחרים בהמלצתי לD6400 ו
כולם מרוצים מדובר במסך פנטססטי בקשר לביקרות אני ראיי אותה שיצא המסך ואני לא זוכר איפה לכן אני לא יכול לתת לך אותה אבל שוב גם אני חשב שהפרש לא שוה תכסך בגודל 46 ועדיף את D6400 שמציע איכות דומה מאוד אבל D8000 שראיתי ראיתי הבדלים ברורים שוב לא כול אחד יכול להבדיל אז אני לא יהסס להמליץ עליו ויומר לפותח האשכול לך לחנות בהרצילה של סמסונג יש שם את את D7000 ואת D6400 תראה אותם ותחליט עם הבדל שווה תכסף בהצלחהא

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור