מבוקשת המלצה לשירים להכנת דיסק בדיקה

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
היות ואני מקווה שתוך זמן מסויים אוכל להתחיל לבדוק רמקולים , אני רוצה להתחיל להכין לי דיסק בדיקה , שאותו אוכל לשמוע מס רב של פעמים במערכת הנוכחית , עד שאידע אותו ישר והפוך , ואוכל לדעת משמיעה ראשונה במערכת אחרת מה ההבדלים
הייתי רוצה לקבל המלצה מה צריך להיות בדיסק בדיקה , ואם אפשר רצועות מתקליטורים שלדעתכם הם MUST לבדיקה . עדיפות לחומר שקל לאהוב אותו .

אני מבין שצריך באס עמוק ומדוייק , כך שהייתי רוצה המלצות לזה שאינן כוללות מטאל או דברים כבדים מידי

ווקאל נשי
ווקאל גברי
ועוד המלצות , בקיצור תשפכו את דיעותכם מה צריך להיות דיסק בדיקה , ו/או במה אתם משתמשים לדיסק בדיקה
בתודה מראש

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ג'ימי סקוט. יתאים לך או לווקאל גברי או לווקאל נשי.

או לשניהם.

או לאף אחד.

keyser

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
ג'ימי סקוט- או שזה יתאים או שלא.

דיסק הבדיקה שלי כולל -
השיר אלינור של זוהר ארגוב - אבל בביצוע של אלי לוזון. יש את ההתחלה שאפשר לשמוע סולו בוזוקי ואז הצטרפות תופים, ואחר כך את הקול המ-ד-ה-י-ם של אלי לוזון.

חייב לכלול סנטנה.

ווקאל נשי - דוד ד'אור
ווקאל גברי- דנה אינטנשיונל

ס. ריכטר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
ווקאל נשי - דוד ד'אור
ווקאל גברי- דנה אינטנשיונל

:)
יפה.

אני כבר הרבה זמן מפנטז על דיסק הבדיקה האולטימאטיבי, והרבה פעמים שומע משהו ואומר 'זה חייב להיות שם'. הבעיה היא שאני לא קם לרשום.

אז מהזיכרון בלבד - לגבי " באס עמוק ומדוייק " :

אני מניח שכולם מכירים את להקת Massive Attack.

הם עושים המון שימוש בבאס כבסיס לכל רצועה ומושכים אותו מטה מטה, מאתגר.
זה דיסק מאוד מאוד מהנה - ומאוד מאוד באסי - Protection, -
ועוד אחד הוא Blue Lines
[ named the 21st greatest album of all time in a 'Music of the Millennium' poll conducted by HMV, Channel 4, The Guardian and Classic FM.]​

עוד מאותה שכונה : פורטיסהד.

יש קלאסיקות של באס ורצועות מוכרות, אבל אציע לך כמה אלבומים "מודרניים" [ בלי להתעסק בפינק פלויד, נגיד ] שאולי אתה לא מכיר וירעננו אותך, ואם תאזין - יש מצב שתתמכר :

אלבום מגניב [ ממש ממש ] - ואם אנלא טועה רצועה 4 5 או 6 נכנסת עם באס משו משו :
http://www.thieverycorporation.com/discography.aspx?item=0

באס + ווקאל נשי : נובל ווג, מאוד נעים להאזין לשניהם.

באס + ווקאל נשי/גברי ובכלל, דיסק משובח [ ורגוע ] : פיית'לס כמובן.

טראק אחד עם באס חזק ורצוף + התנגשות עם קול וגבוהים [ הפרדה ] :
http://www.musicloversgroup.com/underworld-crocodile-video-and-lyrics/
כל הדיסק שלהם באסי, אבל הטרק הזה ממש מדליק כל פעם מחדש - מקפיץ מהמקום. זו הלהקה ששרה את BOY מטריינספוטינג [ שהוא גם באסבאס באס ].

על הדרך - ווקאל נשי + באס [ לא זוכר כמה באס, אבל יש, והדיסק נהדר ] : פאולין לונדון .

2 אלבומים [ או אחד מורחב עם וריאציות ] מאוד מומלצים של רוק, מאתגרים סטאפים ומהנים :
פורקיופיין טרי, סיגניפיי ו- אינסיגניפיקנס
http://www.amazon.co.uk/Signify-Expanded-Version-Insignificance-1995-96/dp/B00009YOUV

זה מה שקפץ לי לראש עכשיו, אולי בפעם אחרת היו קופצים דברים אחרים, אבל החומר הזה מצויין באופן כללי.

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
מה יש לך מבאסים?

מזכיר לי מישהו/משהו...

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
פסדר, עדיין נראה לי תמוה שדרך התיאור שלך את המוזיקה סובבת סביב הבאסים בלבד.

שנאמר "לא על הבאס לבדו יחיה האדם"

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תודה לכול המגיבים , ואני חייב התנצלות , אולי לא הייתי ברור , אני צריך לדעת מה הדברים שצריך לבדוק , וקטעים שלהם , אבל זה צריך להיות משהו שאני אוהב או יכול להתחבר אליו . אז אני אומר מה אני יודע שאני לא מתחבר ואולי זה יעזור
אני לא שומע מוסיקה עברית בכלל (לא משנה איזה סגנון )
אני עדיין לא שומע קלאסית
אני שומע רוק כבד אבל הישן כמו לד זפלין ACDC דיפ פרפול , דאייר סטרייטס כול השאר הם כבדים מידי בשבילי ולא התחברתי
אני לא שומע מטאל /אלקטרוני/טראנס וכול המוסיקה החדשה

אני שומע ג'אז פשוט (רק מתחיל בזה )
אני אתן פחות או יותר כמה דברים שאני מכיר ואולי תוכלו להבין מה היכולת המוסיקלית שלי

ג'אז : דקסטר גורדון
ווקאל : סטייסי קנט/רבקה פידג'ון/ואייה קון דיוס/פטריסיה בארבר/קייטי מלואה/איימי וונהאוס/רגינה ספקטור
ועוד ,
אני בטוח שיש טראקים/שירים/קטעים של דברים שאולי אני מכיר ואולי אני לא מכיר שיכולים ביחד ליצור דיסק בדיקה , וכאן אני זקוק לעזרתכם

וריכטר אם יש קישור לשירים שהמלצת שאוכל לשמוע על מה מדובר לפני ללכת לחנות דיסקים לקנות אני אשמח

עריכה
עכשיו שמתי לב שחלקם מאפשרים האזנה , אז תודה

נערך לאחרונה ב:

Vandoren

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שתי המלצות לבדיקה

Crossings עם רד גרלנד, רון קרטר ופילי ג'ו ג'ונס ו-Soular Energy של ריי בראון.

keyser

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
ממליץ על שירים של יהודה פוליקר לבדיקת באסים

ס. ריכטר

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני אשיב בשמי, לפעמים באסים הם התשתית למוזיקה, הבסיס [ באסיס ? ] שעליו מונחת היצירה.

פסדר, עדיין נראה לי תמוה שדרך התיאור שלך את המוזיקה סובבת סביב הבאסים בלבד.

שנאמר "לא על הבאס לבדו יחיה האדם"

אלוני, נפלה אי הבנה שמקורה בכתב [ בושמילס וכו' ].

האיש ביקש המלצה ל"באס עמוק ומדוייק"

ולכן התרכזתי רק בהמלצה לפי 'באסים עמוקים ומדוייקים',

וכפי שפתחתי את תשובתי -

" אז מהזיכרון בלבד - לגבי " באס עמוק ומדוייק " : "

שאר התשובה סבבה סביב באסים.

השאלה שלך לגיטימית כמובן, ולאורה התשובה שלי מוזרה, אבל אתה מבין, אני מניח, כעת, מדוע.
אז אני חובב באס כמו כל אחד, לא מתרכז בזה.

קח אמצע וגבוהים מעניינים ;) [ מהזיכרון המיידי ] :

"Toward the Within", אלבום של dead can dance, הופעה חיה, שבאמצע כל שיר אתה שוכח שזו הופעה חיה, צולל פנימה ופעם אחרי פעם מופתע ממחיאות הכפיים בסלון. מאוד מומלץ.

Suede- באלבומם מ- Suede' 1993' . רוק בריטי, וכן קסאנדרה ווילסון, FRENTE, כל מיני נורות-ג'ונס ואריקות-באדו ופאטרישות וקארפנטרס וכיו"ב.

Shingo

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אום כולתום בדואט עם עיברי לידר , בדקתי את זה עם Klipsh RF-83 וקיבלתי תביעה מהיבואן.

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אההה אוקי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור