מבולבל עזרתכם בבחירת טלוויזיה,אתם המומחים.

SHLOMISZ

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,
אני חדש בפורום ועושה הרושם שהגעתי לפורום שלא ארצה לעזוב אותו,חיזקו ואימצו.
מעוניין לרכוש טלוויזית FHD , שישמש אותי גם כמסך מחשב בעיקר למישחקים כבדים .
מרחק מהעין ועד למסך 3 מטר.
התקציב 6,500 ש"ח
עיקר הצפיה שלי הם כדלקמן:
95% סרטי HD 1080 P אשר מוזרמים מה אקסטרימר - כ 8- 10 GB לסרט.
5% טלויזיה (מעט מאוד חדשות , ערוץ הופ לילדים).
הצפיה שלי מתבצעת בלילה כשהילדים ישנים - משאיר להם אור דלוק במקלחת , ולכן יש אור קטנטן שמפוזר לסלון.
אני יודע שהרוב הגדול יכריע על טלויזיית פלאזמה , אך אני חושש מהשתקפות .
נצא מנקודת הנחה שאני הולך על LCD .
לשאלות:
1) האם תהיה השפעה על צפיה בחושך בטלויזית LCD מאשר אור? (התמונה באור תהיה טובה בהרבה?)
3)כמה אינץ' לדעתכם יתאים לסלון.
2)איזה דגם טלויזיה לרכוש שתענה על צרכיי.
תודה רבה וסליחה על הסיפור הארוך.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שלום וברוך הבא,
למרחק שציינת, גודל 42" יהיה מתאים.
עבור חוויה אופטימלית, צפיה בסרטים אמורה להתבצע עם תאורה חלשה בחדר, אם יש למסך שתבחר איכות תמונה טובה, אתה אמור להנות ממנו בסיטואציה זו.
לצרכים שציינת, נראה לי שדגם פיליפס 7404 יכול להתאים לצרכים, או סמסונג B610 או טושיבה XV635, או LG LY7 (מקווה שלא טעיתי בשמות הדגמים).

coolvs

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
לפי דעתי 42 זה לא מספיק. שים '50. אני אישית קניתי את הפלזמה B550 של סמסונג ב7200, והמרחק שלי אפילו קטן מ3 מטר, בהתחלה הוא נראה לי עצום, אבל עכשיו נראה לי שאפשר היה לשים קצת יותר גדול בלי להגזים. פה בארץ כל הזמן ממליצים על גדלי מסך פיצים, כאשר באתרים בחול (CNET) ממליצים על גדלים גדולים בהרבה.
כמו כן חיברתי את הפלזמה למחשב, קניתי גויסטיק אלחוטי של XBOX360 לPC, וחווית המשחק מדהימה. רק אם אתה קונה פלזמה תגדיר את הGUI להיות כמה שיותר שקוף, למנוע צריבה.
כמובן אם תתעקש על LCD זו לא תהיה בעייה בשבילך.
בקשר להשתקפות- בטלויזיה שלי יש השתקפות רק כשהמסך מראה סצינות מאוד מאוד שחורות, ורק כאשר יש הרבה מאוד תאורה בחדר.

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אני לא יודע למה המליצו לך על פלזמה (למרות שאני תמיד מעדיף ללכת לכיוון של פלזמה אבל במקרה שלך זה שונה) הרי אחד השיומשים העיקריים שלך במסך הזה יהיה כמסך מחשב ועל כן במקרה הזה ספיציפית עדיף ללכת לכיוון ה LCD מה גם שאתה לא תצליח להשיג פלזמה FHD במחיר שציינת (אתה צריך כמעט תקציב כפול בשביל זה). באשר לגודל בהחלט 42 אפשרי אבל אני תמיד מעדיף ללכת על כמה שיותר גדול ללא קשר למרחק הצפייה. אז כדאי לשקול לבדוק אפשרות של 47 או 50 אינץ'

tomerg

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אם אתה 95% FHD ומשחקים אתה יכול ללכת על 50". אם אין לך בעיה עם תמונה קריספית של LCD ועובד דסקטופ אז LCD בול בשבילך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור