מבולבלת - PANA PS10 או SAM A410 ?

שירי פז

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שתיהן פלזמות ובאותו מחיר . את הפנסוניק אני מקבלת כולל תוספות והחיבורים של כל היציאות (גם HD ) והרמקולים . כבר שילמתי והסכמנו על הפנסוניק ( המוכר ממש אוהב את הדגם הזה וטוען שאין מה להשוות אמינות ואיכות של פנסוניק לסמסונג ) , אני עדיין יכולה להתקשר ולבקש את הסמסונג . מה דעתכם , אינטרסים אישיים של המוכר , או שבאמת אין הבדל בינהם ? אני אישית אוהבת את פורמט המוניטור שנראה פחות גדול מהטלויזיה של סמסונג , אבל זה כמובן לא יהיה השיקול העיקרי אם הסמסונג באמת יותר איכותית.

תודה רבה
שירי

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ראשית, כדאי שתדעי כי דגם ה PANASONIC PS10 הוא לא מסך HD ולא משנה איזה חיבורים יש לו.
אם השימוש שלך במסך הוא בצפית שידורי טלוויזיה רגילים, אז זה בסדר גמור, אבל אם את מתכננת על ישומי HD, אז זה כבר משהו אחר.
אני מניח שראית את שני המסכים בעיניים? איזו תמונה אהבת יותר בשידורי טלוויזיה?

שירי פז

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האמת היא שדווקא הפנסוניק שנמצאת באזור אחר

של החנות הראתה תמונה פחות טובה , שהמוכר מראש אמר שהכבל שלה גרוע. עד כמה שאני יודעת הוא מאד אוהב את הדגם הזה וכל מי שעובד בחנות הזאת קנה אותו . הטענה שלהם היא משהו במשקל של "סוס מנצח לא מחליפים..." . אני בטוחה שהוא מרוויח יותר עליה מאשר על הסמסונג , פשוט הנושא של הHD נראה לי פחות רלוונטי מאחר ובמילא רוב הזמן צופים אצלינו בטלויזה ( הוט ) ונראה לי שיקח זמן עד שיהיה שינוי משמעותי.
השאלה שלי אם הוא צודק או מורח אותי ... האם הפנסוניק הוא באמת התמורה הכי טובה למחיר (5000 ש"ח) כולל הכל , או שהסמסונג לא נופל ממנו ואולי אפילו עולה עליו ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם "הכבל שלה" גרוע, אז שיחליף אותו וידאג להציג לך תמונה כמו שצריך ואז תוכלי גם להחליט בראש שקט.
אחרת, תסגרי איתו כי אם גם בבית התמונה לא תהיה טובה, תוכלי להחליף ללא הפסד כספי על המסך.

שירי פז

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה מציע לי להתקשר ולשנות לסמסונג ?

---

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אני מציע לך לחזור לחנות ושהמוכרים ידאגו לתת לך תצוגה כמו שצריך, כך שתצליחי להחליט באופן נכון.
על פניו, הסמסונג מתאימה יותר לעתיד מבחינת HD, מניסיון שלי, לפלזמות של פנסוניק יש איכות תמונה טובה למדי בשידורי טלוויזיה, אבל לא זכור לי כרגע אם ראיתי את ה- PS10 במציאות, כך שלא אוכל לחוות דעה מקצועית עליה.
כך, שבתאוריה, לפנסוניק אמור להיות יתרון בשידורי טלוויזיה רגילים, אבל זו חובתו של המוכר להדגים לך כמו שצריך.

וכמו שכתבתי, אם התמונה בחנות לא טובה ואת קונה על סמך הבטחות המוכר,אז תסגרי איתו שאם בבית זה עדיין יראה לא טוב, תוכלי להחזיר את המסך ללא הפסד כספי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור