שלום לכולם,
אשמח לדעות והצעות - אני רוכש טלוויזיה חדשה לרגל מעבר דירה בחודש הקרוב ומחפש משהו שיתאים לצרכים שלי.
תכני צפייה -
קצת HOT (עם ממיר HD) ובעיקר סרטים שהורדו מהאינטרנט/נרכשו (מבחינת איכות, כל דבר שהוא פחות מ 720p לא נכנס הביתה, 90% מהדברים הם בלו-ריי).
מרחק צפייה -
3 מטרים בהנחה ואתלה את הטלוויזיה על הקיר, 2.8 בהנחה ולא. אני מתכוון לתלות.
אופי החדר והרגלי צפייה -
הצפייה נעשית לרוב בשעות הערב/לילה. לעיתים רחוקות הצפייה בשעות הצהריים, אז הסלון יותר מואר. לא צופים המון בטלוויזיה, אבל כשצופים רוצים לראות טוב.
מחיר - אזור ה 4,500, לא יותר מ 5,000. מעדיף להימנע מיבוא פרללי.
דברים נוספים -
1. הטלוויזיה צריכה להיות HD, מן הסתם.
2. אני מתכוון גם לרכוש רסיבר. אני מקבל עם הדירה מערכת רמקולים (5.1) טובה למדי.
3. הטלוויזיה תהיה מחוברת לרסיבר, לממיר ולמחשב מדיה (משולב סטרימר, כנראה אקסטרים)
4. לא ראיתי עוד טלוויזיות. קראתי בפורום ובמקומות נוספים, אבל כמות ההיצע והדימיון בין הדגמים משאירים אותי מבולבל...
המון המון תודה על העזרה
אשמח לדעות והצעות - אני רוכש טלוויזיה חדשה לרגל מעבר דירה בחודש הקרוב ומחפש משהו שיתאים לצרכים שלי.
תכני צפייה -
קצת HOT (עם ממיר HD) ובעיקר סרטים שהורדו מהאינטרנט/נרכשו (מבחינת איכות, כל דבר שהוא פחות מ 720p לא נכנס הביתה, 90% מהדברים הם בלו-ריי).
מרחק צפייה -
3 מטרים בהנחה ואתלה את הטלוויזיה על הקיר, 2.8 בהנחה ולא. אני מתכוון לתלות.
אופי החדר והרגלי צפייה -
הצפייה נעשית לרוב בשעות הערב/לילה. לעיתים רחוקות הצפייה בשעות הצהריים, אז הסלון יותר מואר. לא צופים המון בטלוויזיה, אבל כשצופים רוצים לראות טוב.
מחיר - אזור ה 4,500, לא יותר מ 5,000. מעדיף להימנע מיבוא פרללי.
דברים נוספים -
1. הטלוויזיה צריכה להיות HD, מן הסתם.
2. אני מתכוון גם לרכוש רסיבר. אני מקבל עם הדירה מערכת רמקולים (5.1) טובה למדי.
3. הטלוויזיה תהיה מחוברת לרסיבר, לממיר ולמחשב מדיה (משולב סטרימר, כנראה אקסטרים)
4. לא ראיתי עוד טלוויזיות. קראתי בפורום ובמקומות נוספים, אבל כמות ההיצע והדימיון בין הדגמים משאירים אותי מבולבל...
המון המון תודה על העזרה