לקנות מצלמת rx100 iii - SONY או rx100 iii זאת השאלה

razsof

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן. אני באירופה וברצוני לקנות מצלמה קומפטקטית וטובה, ולמיטב הבנתי בליגה הזאת לשימוש ביתי וחובבני הכי משתלמת היא המצלמה של rx100- SONY, השאלה היא יש פער משמעותי בין rx100 iii או rx100 iii, מלבד העינית המובנת בדגם 3, והאם כדאי להשקיע עוד 200 יורו ויותר לדגם החדש יותר והאם יש בכלל דגם של חברה אחרת יותר טוב ומשתלם????

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מצלמה מעולה, יש שיפור גם האיכות העדשה ואיכות התמונה בדגם החדיש יותר האם זה משתלם זה מאוד אישי
מצד שני אני לא מכיר את המחירים באירופה ולא בטח שכדי לרכוש בחו"ל ולהפסיד את האחריות שברכישה בארץ

razsof

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
השאלה האם הפער בין הדגמים הוא משמעותי?

מצלמה מעולה, יש שיפור גם האיכות העדשה ואיכות התמונה בדגם החדיש יותר האם זה משתלם זה מאוד אישי
מצד שני אני לא מכיר את המחירים באירופה ולא בטח שכדי לרכוש בחו"ל ולהפסיד את האחריות שברכישה בארץ
תודה על התגובה, השאלה האם הפער בין הדגמים הוא משמעותי או יחסית זניח?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ל- RX100 III יש עדשה שונה, יש לה טווח קצר יותר מזו של דגם RX100 II, אבל היא רגישה יותר לאור. כך שזה תלוי בדרישות שלך.

razsof

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ל- RX100 III יש עדשה שונה, יש לה טווח קצר יותר מזו של דגם RX100 II, אבל היא רגישה יותר לאור. כך שזה תלוי בדרישות שלך.
אומר זאת אנו זוג צעיר עם תינוק שהרבה בסופו של דבר מצלמיןם בבית ומדי פעם בחוץ, כלומר הרבה צילומים פנים מקרוב וצילומים משפחתיים אחרים בתנאי תאורה גרועים לא פעם עם פלאש , שצריכים להיות גם מהירים. ואם אני מבין את דבריך הדגם 2 יותר מתאים לי?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור