לפני קניה - מספר התלבטויות, זקוק להמלצה (מסך 50''-46'')

• פותח הנושא Psy
  • פורסם בתאריך

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
כבר הרבה זמן אני מחפש ומתלבט בין מסכים, לרובם המוחלט לא מצאתי אף ביקורת, מכיוון שאני מעוניין לקנות בזמן הקרוב מאוד אז אשמח להמלצה על דגם מהרשימה הנ"ל (אלא אם כן יש משהו אחר בסגנון שעדיף על הרשום):

Philips 46PFL4208
Philips 50PFL3088H
Panasonic TH-L50B6
Samsung UA46F5300 / UE46F5500
Samsung UE46F6100

לכל מסך היתרונות והחסרונות שלו, מודע למפרט של כל אחת מהן, או ללכת על גודל (50'') ולוותר על SMART או ללכת על מסך קטן יותר (46'') אבל עם שלל אפשרויות, או לחלופין תמיכה ב3D וקצב רענון גבוה יותר (סדרה 6 של סמסונג) אבל לוותר על חיבורים (רק 2 HDMI)...

כולן פחות או יותר בתקציב, כמובן שנלקח בחשבון בתקציב שנתיים,שלוש וחמש שנות אחריות (לכל דגם לפי האחריות שלו), לא פחות מזה.

מאחר והמסך ימוקם באיזור עם 2 חלונות גדולים מאוד משני כיוונים אז פלזמה לא באה בחשבון..
מרחק הצפייה הוא בין 3.60-3.80 מ' (לספה הרחוקה - מול המסך).
השימושים הם בעיקר לשידורי HD, מעט SD, פלייסטיישן 3, סרטי בלו-ריי, הייתי מעדיף תמיכה בסמראט-טיוי אבל בתכלס אפשר תמיד לחבר רספברי-פיי, כרום-קאסט, מחשב מדיה וכו' אז נראה לי פחות בעיה...

מה אתם אומרים?

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
ליאור אתה מושיע אותי?? :)

בתור התחלה לפחות, איזה גודל מומלץ - מרחק הצפייה מהמסך הוא 3.40-3.50 מ', האם ללכת על ה50'' או שה46'' יספיק? אני לא רוצה בסוף להתבאס על הגודל, אז קודם נדע איזה גודל מסך עדיף לי (אם 50 ומעלה אז אין לי יותר מדי אופציות גם ככה)

אגב יש גם את הסוני KDL46R473 בתקציב, אבל גם עם 2 HDMI ונראה מסך סטנדרטי, עם כנראה איכות מסך איכותית כמו שסוני יודעת...

נערך לאחרונה ב:

Psy

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
אגב המסכים:
Hisense 50K610 \ Toshiba 50L2333 - יש טעם לקנות משהו שהוא לא 'מותג'?

המסך נראה טוב (ב'הצגה' שלו ביוטיוב), 50'' כולל 3D וSMART במחיר לא רע (יחסית לארץ העושקת), אבל מצד שני זה חתול בשק... בד"כ שאני מחפש מסך אני הולך על החברות המוכרות - sony, samsung, philips, panasonic, lg .. על השאר אני לא מסתכל..

איך המותג הזה (הייסנס)? בשם אני מכיר אבל לא יודע מה טיב המסכים שלהם ואם המוניטין שלהם השתפר בעשור האחרון...
כנ"ל לגבי טושיבה, בשנות ה90 היה להם שם טוב, בשנים האחרונות פחות שומעים וגם לא יודע מה האיכות שלהם...

האם כדאי להשקיע כסף על הדגמים הנ"ל (שהם לא מהחברות השולטות כיום) או לא לקחת 'סיכון' וללכת על משהו מוכר?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור