לעשות סדר

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אני צריך תוכנה שתעשה לי סדר בקבצי המוזיקה. התחלתי להוריד את הדיסקים ל flac, אבל שמתי לב שהשירים לא מופיעים בזיכרון לפי סדר ההופעה שלהם בדיסקים, ולמעשה גם לא מופיעים לפי איזה סדר עם קונטקסט.

אז לעת עתה עצרתי את הפרוייקט כדי שלא יצא שאצטרך לעשות את העבודה פעמיים. האם יש תוכנה שמסדרת את הקבצים לפי הסדר הטבעי שלהם, כמו שהם מופיעים בדיסק?

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אההה... הצילו?

jazzman

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
באיזו תוכנה אתה משתמש היום?

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אני משתמש ב Exact Audio Copy (EAC) כדי להמיר מדיסק לפלאק. רק זה.

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
אני משתמש ב j river התוכנה יחסית קלה [ כמו כל תוכנה צריך להשתעשע קצת עד שלומדים להפיק ממנה את המקסימום]
התצוגה טובה בהרבה מתוכנות אחרות ,הריפ הוא פשוט ,cover art פשוט לחיפוש ,יש אפשרות שהתוכנה תיסרוק אוטומטית קבצים במחשב או להפנות קבצים מסוימים ובדרך כלל היא מסדרת את זה יפה
אתה יכול להוריד לנסות אבל בכל מקרה תגבה את הקבצים שלך לפני לא חשוב איזה תוכנה תבחר.

נערך לאחרונה ב:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
הורדתי את FUBAR2000 ויבאתי את כל המוזיקה שכבר המרתי ל FLAC אבל זה עדיין לא מסדר כלום, ואפילו לא מזהה את שם האמן או האלבום - הכל מופיע כ "?"

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
הורדתי את JRIVER וזה בדיוק מה שהייתי צריך - נראה לי שזה זה. תודה.

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
טיפ קטן
כאשר אתה מקיש על מקש ימני על קובץ וניגש ל library tools - raname move and copy שם אתה יכול לבחור מה לעשות עם הקובץ, אני בניתי תיקיה שבא כל קובץ התוכנה מעתיקה וקובעת אותו כבסיס ואז בעצם כל הקבצים נמצאים במקום אחד והגיבוי קל.
נסה קודם על קובץ אחד כי אתה עלול למחוק בטעות.

תמונות מצורפות

• ללא שם.jpg
    ללא שם.jpg
    KB 159.8 · צפיות: 409

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
אגב, בהעברת דיסקים למחשב אני ממליץ בחום על DBPOWERAMP - עולה תשלום מינימלי, אבל שווה את זה. בעיקר בזיהוי השירים על הדיסקים. הרבה מאד מאות דיסקים שלי עברו דרכה באושר למחשב :)
אבל כמו באודיו - זה מאד מאד אישי, אם JRIVER עושה לך את זה, נפלא. תיהנה.

נ.ב. - שים לב ש-JRIVER היא בתשלום גם כן לאחר תקופת נסיון.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
תודה אדר - בזמנו קניתי את db ולא הסתדרתי איתה.

בינתיים - תעלומה: אלבומים שאני מוריד למחשב פשוט נעלמים והJRIVER לא מוצא אותם. יש למישהו הסבר? הם נמצאים על המחשב אבל לא מופיעים ברשימת האלבומים של JR. עשיתי "יבוא" וכל תעלול שאני מכיר אבל יוק. יש למישהו הסבר או פיתרון?

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
האם אתה מבצע rip או רק מוריד אתהאלבום רגיל ?
כמובן שהדרך היא לעשות rip
בעיקרון כל עניני המנהלה בתוכנה נימצא ב tools- optons
גש לשם ושם תוכל לראות וגם לבחור היכן הקובץ לאחר הריפ ובאיזה פורמט אתה רוצה את הריפ. אני ממליץ להגדיר מיקום יעודי
לכל קבצי המוסיקה כך שהכל יהיה במקום אחד ולהעביר לשם את כל הקבצים שאתה כבר רואה כפי שהזכרתי בתגובה הקודמת.
בכל מקרה אם יש לך עדין בעיה צור קשר בפרטי ואכל להתקשר אילך לטיפים נוספים.
יום טוב

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
תודה על הסבלנות מוטי - אתה עוזר לאללה.

אני מוריד את האלבום המלא עם תוכנת EAC (exact audio copy) ואז מייבא עם JRIVER. זה עבר יופי עם כמה עשרות האלבומים הראשונים ואז אתמול פתאום לא מצאתי כמה דיסקים שהורדתי. אז הורדתי אותם שוב ועדיין הם לא בנמצא בעמוד הראשי בו כל ההורדות.

יש יתרון להורדה ישירות עם ה JRIVER במקום עם התוכנה האחרת?

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
לא ניסיתי דרך אחרת, אני מכניס דיסק לכונן עושה לו ריפ דרך הריבר למיקום שקבעתי לו ובסוג קובץ שבחרתי [ אני בחרתי פלאק].
יש אפשרות לבחור שהתוכנה תמצא לך cover art בצורה אוטומטית כך שחוץ מלהכניס את הדיסק אני לא עושה כלום אפילו
מגש הכונן נפתח בסיום התהליך.
לדעתי יש חשיבות שכל קבצי המוסיקה ישבו באותו קובץ ולא מפוזרות במחשב לשם גיבוי וסדר ואת זה גם אפשר לעשות די בקלות

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
טוב. ינוסה ויעודכן.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור