והמישהו הזה יודע על מה הוא מדבר. גם לדעתי הצנועה הסט נראה יותר מגובש, ספונטני ואני יודע שלגילך וניסיונך זה יהיה לא הכי נכון להגיד, אבל גם יותר בוגר. שאפו
.
"לי היה ברור שפה לא תהיינה תגובות ובטח שלא כמקודם".
עמי, למה מראש תחושת הקיפוח והקוצנות, אפילו אתה הרגשת שהסופרלטיבים המוגזמים שקיבלת על סטים פחות טובים לא היו הכי מוצדקים, אבל שאומרים לך שהסטים לא הכי!! אתה נעלב, אלו חייו של יוצר אתה חייב לקחת קצת יותר באיזי, קיבלת מחמאה מליאור קורן לא עניין של מה בכך
אדון gds [אולי תשקול להופיע בשם אמיתי…] אינני יודע אם הסט הזה יותר מגובש מקודמיו, כי חלק מהתמונות בו, צולמו מזמן, ניחא לגבי זה, אבל מהיכן הבאת תחושת קיפוח… [קוצנות היא בכלל לא מילה]
מה לי ולקיפוח ? נאדה, אבל אם כבר שאלת, למה כתבתי שלהערכתי התגובות תהיינה שונות [אם בכלל] בסט הנוכחי זה מאוד פשוט, היה שרשור בפורום מוסיקה [מוזיקה] : אייל גולן מבצע...של אביב גפן ובתוכו כתבתי דברים לגיטימיים והפוכים לדעתו של נמר ושיערתי שזה בהחלט ישפיע על התגובות ו"מנגינתם".
עכשיו מה הבעיה, בפורום כמו זה, 200 אנשים יכולים לראות את התמונות ולהינות אבל הם לא "נספרים", מה שקובע הן התגובות הרשומות ואצלך חביבי, מתן מחמאה שלמה אינו בא בחשבון [ תודה על השאפו וחבל על הקטע הנוסף שהוספת בעריכה], אתה עסוק בהתחשבנות מהעבר, אז אני מציע לך לעבוד על הנושא הזה ולא למהר לשלוף דברים ללא שום יסוד.
דבר נוסף, מי מינה אותך להחליט אם הסופרלטיבים בעבר היו במקום או לא,. לטעמי הם כן כנים, אובייקטיביים ובמקום והעובדה שלא רק פה, אלא גם בפורומים אחרים, היו תגובות דומות מאוד, רק מחזקת את הנושא.
וכן אתה צודק יש הבדל בין חייו של יוצר לבין טוקבקיסט . הראשון יוצר ומנסה לתת חוויה לצופים והטוקבקיסט נבנה לעיתים סתם מהטלת רפש.
לסיכום וכפי שכתבתי בעבר, שתהייה מחמאה או ביקורת שאינה עניינית, החל מטראמפ ועד ל gds, עוד לא נולד זה שיגרום לי לא לצלם, לגבי פרסום במקום כזה או אחר, זה נקודתי ובהחלט מושפע מהגינות התגובות כי ממש חבל לי לבזבז זמן על ויכוחי סרק.