מחשב HTPC כמו שצריך חדש, אשר לא נעשה בו שימוש. (נבנה להוריי אך הם לא מסתדרים איתו ומעדיפים את הDvD הרגיל והיס מקס... אני לא מצליח להבין אותם ... :O)
אז הנה המפרט שלו...
אז הנה המפרט שלו...
מארז - SilverStone LC17 Black. מארז קלאסי ושקט, בנוי בצורה מעולה ומתאים לכל לוח.
לוח אם - J&W 780UVD AM2+ Chipset - 780g.
מעבד - Amd 5200x2 Am2.
זיכרון - Micron DDR II 800Mhz 1Giga x 2 סה"כ 2Giga.
כרטיס מסך - Radeon 3200HD Onboard עם אפשרות לHybrid, (מעולה לתכני HD, ובעל אפשרות לחיבור כרטיס נוסף לביצועים גבוהים יותר.)
ספק - Hec Winpower 550whatt חזק מאוד ושקט.
כרטיס טלויזיה - Hauppauge WinTV PVR 150Mce Low Profil, פשוט הכרטיס הטוב מסוגו להקלטת שידורים מיס \ הוט. עובד ללא רבב בכל תוכנות המדיה, תאימות מלאה לכל מערכות ההפעלה Windows XP\Vista\ 7 \ Linux. מקליט באיכות הגבוהה ביותר. (לא כולל HD)
הארד דיסק - 120Giga Seagate, קטן אומנם אך אני נותן אותו (אינני מחשיב אותו במכירה).
לוח אם - J&W 780UVD AM2+ Chipset - 780g.
מעבד - Amd 5200x2 Am2.
זיכרון - Micron DDR II 800Mhz 1Giga x 2 סה"כ 2Giga.
כרטיס מסך - Radeon 3200HD Onboard עם אפשרות לHybrid, (מעולה לתכני HD, ובעל אפשרות לחיבור כרטיס נוסף לביצועים גבוהים יותר.)
ספק - Hec Winpower 550whatt חזק מאוד ושקט.
כרטיס טלויזיה - Hauppauge WinTV PVR 150Mce Low Profil, פשוט הכרטיס הטוב מסוגו להקלטת שידורים מיס \ הוט. עובד ללא רבב בכל תוכנות המדיה, תאימות מלאה לכל מערכות ההפעלה Windows XP\Vista\ 7 \ Linux. מקליט באיכות הגבוהה ביותר. (לא כולל HD)
הארד דיסק - 120Giga Seagate, קטן אומנם אך אני נותן אותו (אינני מחשיב אותו במכירה).
* כמובן שהמחשב מצויד בכל הכניסות והיציאות.
אודיו - אופטי וSPDIF .
וידאו - HDMI, DVI,VGA ובעל כניסות S-VIdeo וRCA.
אודיו - אופטי וSPDIF .
וידאו - HDMI, DVI,VGA ובעל כניסות S-VIdeo וRCA.
המחשב נבנה בצורה מקצועית שלא רואים בכל מקום. חיווט החוטים, זרימת אויר והוספת מאווררים לקירור מושלם.
זהו מחשב שבנוי כמו שצריך עד הפרט האחרון, אני מאוד פדנט בדברים הללו...
זהו מחשב שבנוי כמו שצריך עד הפרט האחרון, אני מאוד פדנט בדברים הללו...
המחיר אטרקטיבי אשמח לכל שאלה בנושא. (Y)