סורק פילם ונגטיב FILM SCANNER הכולל מסך LCD סורק גם תמונות שחור לבן וגם שקופיות וגם 35ממ התמונות שיוצאות מעולות והם באיכות 5 מגה פיקסל דרך זכרון SD רגיל.
מצב כחדש היה בשמוש של סריקת 5 פילמים 35ממ בלבד והתמונות יצאו מעולה אין לי יותר פילמים ישנים לכן אין לי צורך בו יותר. כולל מברשת,דיסק עם תוכנה לעריכת תמונות סוללה מחזיק פילם 35ממ מחזיק שקופיות כבל USB להטענה כבל לחיבור טלויזיה והוראות שימוש.
סאב SQ 12 חדש של Aura Sound
אחד הסאבים הכי SQ שיש בשוק דגם AuraSound NS12-513-4A .לא צריך הגברה מטורפת על מנת להגביר אותו 180-250 וואט ב4 אוהם מספיקים.
עם טכנולוגיית ה NRT היחודית ל AURA.חדש לגמרי בקלקר.
http://www.ari-web.com/aurasound/pdf/NS12-513-4A.pdf
מידבסים חדשים ללא שימוש 6.5" באריזה של MEMPHIS CARAUDIO מסדרת ה M-CLASS הגבוהה של החברה האמריקאית הזו.
לכל רמקול יש PHASEPLUG ומגנט כבד ומוגן.אלו רמקולים שבזמנו (יוצרו ב2003-4)עלו יותר מ300$ בארהב.
מגבר ZAPCO 200.2 מגבר 2 ערוצים איכותי מאוד.
מגבר איכותי מסדרת הרפרנס להגברת וופרים או מידים חסרים למגבר חורים לקבע אבל אפשר לסדר משהו.
ניתן להציע החלפות מעניינו של כל דבר שיש לכם.
או מחירים זולים.
מתחייב לתקינות מלאה של כל הפריטים כולל בדיקה עם הקונה.
אני מאשדוד 0508116588.
או בהודעה פרטית.
מצב כחדש היה בשמוש של סריקת 5 פילמים 35ממ בלבד והתמונות יצאו מעולה אין לי יותר פילמים ישנים לכן אין לי צורך בו יותר. כולל מברשת,דיסק עם תוכנה לעריכת תמונות סוללה מחזיק פילם 35ממ מחזיק שקופיות כבל USB להטענה כבל לחיבור טלויזיה והוראות שימוש.
סאב SQ 12 חדש של Aura Sound
אחד הסאבים הכי SQ שיש בשוק דגם AuraSound NS12-513-4A .לא צריך הגברה מטורפת על מנת להגביר אותו 180-250 וואט ב4 אוהם מספיקים.
עם טכנולוגיית ה NRT היחודית ל AURA.חדש לגמרי בקלקר.
http://www.ari-web.com/aurasound/pdf/NS12-513-4A.pdf
מידבסים חדשים ללא שימוש 6.5" באריזה של MEMPHIS CARAUDIO מסדרת ה M-CLASS הגבוהה של החברה האמריקאית הזו.
לכל רמקול יש PHASEPLUG ומגנט כבד ומוגן.אלו רמקולים שבזמנו (יוצרו ב2003-4)עלו יותר מ300$ בארהב.
מגבר ZAPCO 200.2 מגבר 2 ערוצים איכותי מאוד.
מגבר איכותי מסדרת הרפרנס להגברת וופרים או מידים חסרים למגבר חורים לקבע אבל אפשר לסדר משהו.
ניתן להציע החלפות מעניינו של כל דבר שיש לכם.
או מחירים זולים.
מתחייב לתקינות מלאה של כל הפריטים כולל בדיקה עם הקונה.
אני מאשדוד 0508116588.
או בהודעה פרטית.