למה לא היו אשכנזים במופע של יואב יצחק?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3804681,00.html
כתבת ביקורת ב YNET על הופעה של יואב יצחק מסתימת בצורה הזו:
נקודה לסיום: לצערי לא הבחנתי ולו באשכנזי אחד לרפואה באולם, וחבל. "חורפי רומנטי" הוא בשום אופן לא מופע מזרחי במובן הפשטני של המילה, והעובדה שיצחק ממוצא תימני לא מתייגת אותו ככזה. להיפך, זהו מופע מומלץ לכל אדם בוגר מכל מוצא שאוהב מוזיקה איכותית בעלת ניחוח אוריינטלי. צריך רק לראות את החיוך על פניה של אמא שלי שיצאה מהאולם. והרי ידוע שאמא יודעת הכי טוב. או מאמא.

אני שואל את עצמי אם ההופעה כל כך מוצלחת וזו הביקורת רצינית, אז למה בכלל להיכנס לנקודה הזו בכלל. 

(N)

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
פשוט כי הוא(הכותב) כסיל , אין משהו יותר נורמלי לענות על כזה דבר.

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
מופע ?! הלא האיש עיתונאי חושף שחיתויות. לא היה לי שמץ של מושג שהוא גם סטנדאפיסט.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
מסכים.

יואב יצחק {להבדיל מאייל גולן ושרית חדד} הוא יותר "מחתרתי". הוא אינו משווק את עצמו לכולם ורוב הקהל שלו הוא מבוגר {יחסית}.

השירים של יואב יצחק מורכבים מלחנים הודים ישנים {רובם המולחט} בעיבודים עדכניים.
רוב שיריו הם שירי אהבה חמים והמילים פשוט משגעות.

רוב הקהל של יואב יצחק מורכב מאלא שאוהבים את המוסיקה המזרחית של פעם, אנשים שגדלו על הזמרים הישנים {דקלון, חיים משה, ישי לוי, ג'ו עמר וכ"ו} רובם יוצאי עידות המזרח ושם למעשה נכחו שיריו.

יואב במשך תקופה ארוכה למדי לא הופיע בהופעות גדולות והתמקד במועדונים גדולים ושם הפך להיות ה"קינג".

על מנת לכוון לכם תחנות.
עופר לוי היה מצליח להביא להופעה במועדון {פלקה, ביינקה, סהרה, פליקס} עד 200 איש. בשנתיים האחרונות לא הצליח לחצות את הרף הזה. יואב יצחק לעומת זאת מביא לא פחות מ-800 איש להופעה שלו רק בזכות שיריו ונאמנות מוחלטת של הקהל שלו.

יואב נחשב במגזר הזמר הים תיכני לאיכותי ביותר. את התכנים הוא בוחר בקפידה ופוסל מיד תכנים מסחריים {"בלבלי אותו", "אני לא זמין" ושו"ת}.
בנוסף יואב הוא גם אחד האמנים היקרים שיש בשוק. במועדונים נניח הוא לוקח אפילו יותר מאייל גולן ושם הוא גם מוערך יותר.

בשנים האחרונות תחנות רדיו נמנעו מלשדר תכנים שלו {מסיבות דביליות} ורק לאחרונה חזר יואב יצחק לפלייליסט. כנראה שאם לא היה "מוחרם" {מרצונו אגב} בתחנות הרדיו זה היה מביא את הזמר המוכשר הזה למודעות גם בקרב הקהל הרחב.

יואב יצחק הוא זמר איכותי שמצליח לשמור על סטטוס גבוה מוסיקלית במשך שנים. הוא אינו מרבה להתראיין והחשיפה והפרסום מעולם לא היו כוס התה שלו.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
לא ידעתי שיש תג מיוחד שעל פיו מזהים אשכנזים?

:rolleyes:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
עופר.

תראה אותי ותראה את ליאור.

מי מביננו לדעתך אשכנזי?:D

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
עופר.

תראה אותי ותראה את ליאור.

מי מביננו לדעתך אשכנזי?:D

טוב זה לא פייר להשוואת ביניכם - אתה כמובן זה לא דוגמא {גם אני} אותך אפשר
לזהות במיידית גם בחושך מוחלט.:)

אם להיות רציני? אני מכיר כמה חברים/משפחה/מכרים שניראים כמו ליאור...אבל
לא הייתה נותן להם מוצא מזרחי והם כן -בכלל אני חושב שאנחנו מזמן בקיבוץ גלויות אחד גדול
ולא ניתן לזהות על פי מראה בלבד וטוב שכך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור