למבינים ב led בלבד לתת המלצה .

wesamm

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב .
זאת הפעם השניה שאני שואל כאן ולא קיבלתי את התשובה שסיפקה אותי .
אני מאוד מודה לכם אם תעזרו לי בבחירת טלוויזיה led השקעה עד 8000 ש"ח
האמת חיפשתי באתר זאפ . ויש שלושה טלוויזיות אולי הם עומדים בדרישות שלי לפי המידע הקטן שלי .
אני מחפש טלוויזיה אך ורק לשידורי ספורט {כדורגל} . אני צופה בממיר דיגתאלי . יש לי את התחנות של ספורט 5 וספורט 5+ וספורט 1 וספורט 2 . לצפיה בכדורגל. {לא מעונין בפלזמה }.
הטלוויזיות שמצאתי .
1. פלפס 40 אינצ pfl8605h led
2.LG אינצ 42 led יsl90qr
3.סוני 40 אינצ led יkdl40ex700

אולי יש אחד מאלה מתאים לדרישות שלי . מבקש המלצה לאחד מאלה או טלוויזיה אחרת תודה על עזרתכם.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
על ה- SL90 פרסמנו ביקורת באתר, מוזמן לקרוא.
לפיליפס יש מנגנון החלקת תנועה 100Hz שיכול לעזור במקרים כאלו, אתה צריך לראות את זה במציאות בכדי לדעת אם אתה אוהב את האפקט.

הכי חשוב, לגשת לחנות, לראות את שלולשת המסכים בעניינים ולבקש מהמוכר שיציג לך דרך ממיר של YES או HOT שידורי ספורט.

זורו44

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
צר לי לאכזב אותך,גם אני צופה בערוצים אלה ושום לד ומנגנון החלקה לא עוזר.
רק התחברות לחבילת hd נותנת תמורה.
מנגנון החלקה נותן צפיה חלקה ונעימה בערוצי ישראל והסרטים-כלומר בעיקר סטטי.

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
לתשומת לב לגבי ה- Philips 8605:
למסך הזה יש זכוכית קריטלית בחזית. הגימור הזה עשוי ליצור השתקפות חזקה בכפוף למקורות האור בחדר ומיקומם (לרבות חלונות).
שלא תטעה, איכות התמונה טובה מאוד!!!! רק תהיה מודע לעניין ותוודא שנושא ההשתקפות לא יקלקל לך את הצפיה.

לגבי ה- Sony EX710 - במקור, זה מה שרציתי לקנות אבל התאכזבתי מאיכות התמונה.
מוזר לי שבאתר הזה אין ביקורת או מידע לגבי טלוויזית main stream של Sony. הייתי צריך להיכנס ל- 4 חנויות שונות כדי לנסות להבין האם התמונה שאני רואה היא בעיה של חוסר כיוון נכון או שהדגם חלש. בסופו של דבר התרשמתי שלא מדובר אך ורק בבעיית כיוון או איכות חיבורים אלא משהו בדגם לא כל כך מוצלח. מהמוכרים אי אפשר להתרשם כי הם לא כל כך מבינים, וממליצים לפי שיקולים שלא עולים בהכרח בקנה אחד עם שיקולי הרכישה של קונה מצוי והמבין יבין.

לא יודע אם זה קשור אבל בחודש וחצי האחרונים המחיר שלה ירד בכ- 1,000 ש"ח ונדמה לי שאחד המוכרים אף מסר לי שהיבואן בארץ מוכן לתקופה מוגבלת לתת תוספת של שנתיים אחריות מעבר לשלוש שנים הרגילות וזאת ללא תשלום. מסקנה אפשרית: או שלא מצליחים למכור או שהדגם הבא דופק בדלת וצריך לפנות מקום במחסנים.

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
הערה ובקשה לליאור

הערה:
ה- Philips בדגם 8605H כוללת מנגנון החלקה בתדר 200Hz, למרות שמן הסתם ההבדל בין 100Hz ל- 200Hz פחות מורגש מאשר ההבדל שבין 50Hz ל- 100Hz....

בקשה:
מידע על כיול מסכי HDTV, יש מצב לפרסם כתבה באתר הכוללת סקירה של המוצרים, תוכנות, DVDs תומכים?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
עבור כיול HD זה יהיה בלוריי ולא DVD...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור