להתמודד עם המוזיקה: אוזניות של דר' דרה דיי רעות...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אחרי שאפל רכשה את החברה ב-3.2 ביליון דולר, אם האוזניות שלו באמת שוות משהו?

r.jpg

קישור: http://www.huffingtonpost.com/2014/05/09/beats-headphones-reviews_n_5294628.html

מה דעתכם?

תומר

תמונות מצורפות

• r.jpg
    r.jpg
    KB 30.7 · צפיות: 406

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
לא יצא לי להאזין לאף אחד מהדגמים שלהם, ויש כמה וכמה, אז לא אוכל לחוות דעה על הסאונד שלהם.

אבל... ממה שקראתי בעתונות הכלכלית, אפל לא קונה את ביטס בשביל האוזניות כמו שהיא קונה את שירות המוזיקה המקוונת שלהם. הם קונים עסק, לא מוצר.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
ההכנסות של החברה, שהולך לה יפה מאוד, עמדו על 1.5 ביליון דולר.
אוזניות Beats הפכו לאביזר אופנה, שאתה חייב שיהיו לך.
שרותי המוזיקה גם להם יש ויותר מוצלחים.

תומר

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
ההכנסות של החברה, שהולך לה יפה מאוד, עמדו על 1.5 ביליון דולר.
אוזניות Beats הפכו לאביזר אופנה, שאתה חייב שיהיו לך.
שרותי המוזיקה גם להם יש ויותר מוצלחים.

תומר

לא.
הבנתי כי ההכנסות ירדו בחצי לאחרונה.

שרות מוזיקה ברור כי אפל לא צריכה

סיבה היא פשוטה - קנו כדי שהחברה המתחרה לא תקנה.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מי יכול חוץ מאפל לקנות/לשלם 3.2 ביליון דולר?
החברה היית הרבה זמן למכירה.

תומר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
שמעתי הרבה דגמים שלהם, הרבה פעמים.
אוזניות כ"כ זבל באמת שקשה למצוא.
אפילו את SKULL KANDY שלא סבלתי, מצאתי דגם אחד שלהם, ה- AVIATOR שהיה טוב.

אבל איכות היא ממש לא הפרמטר העיקרי שמסתכלים עליו. כמו שאמרו הרבה לפני ויאמרו הרבה אחרי, אוזניות זה אזיבר אופנה. איכות מוזיקלית לא מדברת לרוב האנשים. וגם אם כן, הם לא מחפשים למוצרים טובים יותר.
האוזניות של סנהייזר , למשל, ה- MOMENTUM, טוחנות את האוזניה הכי יקרה של BEATS בלי שום בעיה. זה בכלל לא השוואה.

בכל מקרה, דבר אחד טוב עשתה החברה הדוחה הזאת - היא הרימה את שוק האוזניות לגבהים מדהימים שאף אחד לא חלם עליהם.
זה הפך להיות אביזר אופנה, וחלק מתרבות רחוב של צעירים. ללכת עם אוזניות ברחוב זה קול. וזה מגניב!

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
Beats מוכרת אוזניות, רמקולים, מכשירי אודיו ולאחרונה השיקה שירות הזרמת מוזיקה. העניין הוא, שאין בחברה שום דבר מיוחד. אין שם טכנולוגיה שאין לאחרים, איכות המוצרים בינונית במקרה הטוב, ולמעשה הדברים הכי חזקים בחברה זה המותג והעיצוב. ופה בדיוק הנקודה, אפל לא בדיוק צריכה חיזוק לא בזה ולא בזה. אפל רוכשת הרבה חברות, אבל תמיד בשביל הטכנולוגיה שלהן ובדרך כלל, היא לא משאירה זכר למותג המקורי, אלא פשוט מטמיעה את הטכנולוגיה שהיא רכשה, במוצרים ובמותגים הקיימים שלה. פה גם נזכיר שהיה כבר ניסיון להטמיע את המותג במכשירים ניידים, HTC ניסתה לעשות זאת בעבר ונכשלה לחלוטין. אז בכל זאת, למה? השערות שונות ברשת מדברות על כך, שאפל עושה את זה כדי למשוך קהל עממי, צעיר יותר. אחרות מדברות על כניסה לתחום הלביש של אפל והרצון לרכוש חברה שעשתה זאת בהצלחה רבה בעבר, לחילופין, מדברים על Beats כמכונת שיווק משומנת, הם הרי הצליחו לגרום למוצרים בינוניים במקרה הטוב, להפוך לשם דבר, בעיקר בקרב צעירים. כאן גם המקום לשאול, מה יהיה עם המותג לפי השערות אלו? האם אפל תשלב את המותג Beats במוצרים שלה? זה נשמע הזוי מכדי להיות אמיתי. ננסה לשער. אפל קנתה את המותג פשוט כדי להרוויח כסף. המותג כבר מצליח, לאפל יש גישה למו"פ וטכנולוגיות שב-Beats רק יכולים לחלום עליהם, ולכן הם יכולים לשפר את המותג ולהפוך אותו אפילו לרווחי יותר, מבלי להטמיע אותו בשום מוצר קיים ומבלי להשתמש בשום טכנולוגיה שלהם. אנחנו נמשיך לראות את שני המותגים פחות או יותר, בלי קשר אחד לשני, ובעיקר, שניהם ימשיכו לייצר הרבה מאוד כסף לבעלים שלהם.

תומר

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תומר, רק נקודה אחת

אם המוצר של BEATS בעקבות הידע של אפל יהיה בעל איכות מוזיקלית טובה יותר - האם לדעתך זה ישפר את המכירות שלו. לדעתי לא, לקהל של המוצר זה לא חשוב

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מי יכול חוץ מאפל לקנות/לשלם 3.2 ביליון דולר?
החברה היית הרבה זמן למכירה.

תומר

סמסונג

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
תומר, רק נקודה אחת

אם המוצר של BEATS בעקבות הידע של אפל יהיה בעל איכות מוזיקלית טובה יותר - האם לדעתך זה ישפר את המכירות שלו. לדעתי לא, לקהל של המוצר זה לא חשוב

איזה איכות?
קראתי אתמול כי עלות היצור של אוזניות של 200$ היא 14$ בלבד

ילד שלי קנה סנהייזר לאחר שהוא "חלם" על beats איזה שנה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
איזה איכות?

200$ על אוזניות - הם אומנים בשיווק

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
אגב - זה תקופה ארוכה שאפל מוכרים את האוזניות של ביטס בחנויות שלהם בארה"ב, כך שיש מצב שזה חלק מתוכנית שלא נהגתה מהרגע להרגע כי אפל לא כל כך מהר נותנים למותגים אחרים להכנס לחנויות שלהם. לפני איזה חודשיים הייתי בחנות של אפל ושם לצד האוזניות של ביטס הם מכרו גם אוזניות של B&W. האזנתי ל B&W P3, ומאוד אהבתי. לא גדולות מדי ולא קטנות מדי, סאונד מעולה. מעניין אם B&W הבאים בתור של אפל...

לא קניתי... יקרות :-(

http://www.whathifi.com/review/bw-p3

Sigma

עוסק בתחום
מעורבות
15
נקודות
18
הם אכן אומני השיווק, מספיק לראות את שורות שחקני ליגת האלופות שיורדים מהאוטובוסים עם האוזניות האלה, זכור המקרה המביך של השחיין מייקל פלפס שנכנס למתחם הבריכה עם האוזניות על הראש כשהכבל לא מחובר לכלום - כנראה חלק מחוזה הספונסרשיפ, הדגם הבכיר נמכר בארץ בכ-2500 ₪ ולא ניתן לשמוע אותו לפני קנייה בשום מקום (למיטב הברורים שעשיתי) הסיבה לדעתי, אין מצב שתשמע אותם לפני קנייה ותעדיף אותם על סנהזייר 650 לדוגמא שעולות פחות, והם יודעים את זה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
איזה איכות?

ואני דווקא קניתי ביטס לבן שלי ,מכיוון שאצלם זה לא ההגיון שעובד ,ומדובר בילד שאבא שלו קונה לו מה שהוא צריך ,ולא מה שאבא שלו צריך.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
ואני דווקא קניתי ביטס לבן שלי ,מכיוון שאצלם זה לא ההגיון שעובד ,ומדובר בילד שאבא שלו קונה לו מה שהוא צריך ,ולא מה שאבא שלו צריך.

כנ"ל - קניתי שני זוגות לשתי הבנות. לא הועילו ההסברים שלי וגם לא הנסיונות לכוון אותן לאוזניות פי כמה יותר איכותיות. הנוער רוצה מותג ופוזה. אוזניות היום הן קודם כל אביזר אופנה. הסאונד נמצא בעדיפות נמוכה יותר. ואת זה ביטס השכלו להבין יותר טוב מכולם וכך עשו מיליונים. מה הפריע לסנהייזר/גראדו/באייר/ AKG והאחרים להוציא ליין מדליק לצעירים ולמתג אותו כך שיתחרה בביטס? יש להם יתרון של טכנולוגיה וידע, אבל הם נפלו בשיווק ובמיתוג וכך הפסידו פלח שוק אדיר וים של כסף.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
הנוער רוצה מותג ופוזה.

כאמור, בני בדק כמה אוזניות והלך על איכות בסוף.
הרבה מבוגרים רוצים "מותג ופוזה"

מה הפריע לסנהייזר/גראדו/באייר/ AKG והאחרים להוציא ליין מדליק לצעירים ולמתג אותו כך שיתחרה בביטס?

יש.
http://en-us.sennheiser.com/over-ear-headphone-momentum-stereo

[ אבל הם לא מתחרים :) ]

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
...אם כבר באוזניות עסקינן - מישהו מכיר את אלה?

http://www.trustedreviews.com/sony-mdr-1r_Headphones_review

בעבר הרחוק היו לי זוג MDR1, אבל זה היה לפני איזה 15 שנה וברור שאלה לא אותן אוזניות.

FOXY

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
אוזניות נחמדות, אין להן ממש באס נמוך.
אך עם סאונד חם ומלא יחסית.

בקיצור, תמורה טובה למחיר באוזניות סגורות.

אוזניות טובות יותר בתחום המחיר של הסוני היא הSOUNDMAGIC HP100 שיותר ניטראלית בחותמת סאונד.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור