אתה ממש לא בכיוון. הפוסט נכתב עם שזירה קלילה של צחוק. כבר כתבתי למעלה שמותר קצת הומור ושאלתי האם הומור בכתיבה הוא מחוץ לתחום כאן.
מותר לצחוק על אשכנזים וספרדים וקמצנים וחרדים וערבים וכן... גם על נשים. הן לא מחוץ לתחום והן בעצמן מעבירות עלינו דאחקות וגם לא חסות על ציפור נפשנו. מותר להזכיר אותן כדימוי וכמטאפורה. הן לא קדושות בדיוק כמונו. אתה יכול לומר שההומור לא מוצלח ואקבל את הביקורת בהבנה ואנסה להשתפר.
לעניין הפרטי שלי - המעורבות של האישה היא אקטיבית בדיוק כפי שתארתי. אחת לאחד.
נ.ב. היא קראה את הפוסט וצחקה ואמרה שגברים הם כמו תינוקות אחרי שהם גדלים הם הופכים לילדים. אז הסר בבקשה את הכיווץ בין עיניך.
באפן אישי אני בנירוונה מזמן עם ובלי רמקולים.
ולגופו של עניין - יש אנשים שהופכים את הציוד שקנו לקדוש ומתעלמים מהחסרונות שיש בו. סוג של רזוננס ושכנוע עצמי מובנים בהחלט.
ואין ציוד ללא חסרונות.
אני באמת אוהב את הצליל של המקינטוש ובחרתי בו אחרי ששמעתי את מיטב התוצרת.
החיסרונות שלו הם במתוני הדאמפינג פאקטור והדינאמיות. ושני אלה מגיעים לידי ביטוי, כנראה, בהתמודדות עם עומסים. בשלב הזה אין לי כוונה להחליף אותו המקורות בסדר ואני מנסה להתגבר על הבעיה באמצעות רמקולים אחרים.
שמע, אני לא מכיר אותך ולא יודע מה הולך בין כתלי ביתך. מה שאני מכיר זה את הבדיחות החוזרות ונשנות על האשה בבית כגורם שיטור מסרס המהוה מכשול בדרך להגשמת החלום האודיופילי. שמענו את זה הרבה פעמים יותר מדי.
כמו שלא אגיד על עבודה לא יסודית בהרכבת מערכת שהיא עבודה ערבית כי אין לי מושג מי רגיש לזה יותר ומי פחות, ככה בדיחות על נשים בהקשר הספציפי הזה הן בעיני פוגעניות.
אשריך שאשתך לוקחת את זה בהומור. אני לא נפגע בשבילה. קטונתי. אני פשוט מואס בזה. האשה כשק חבטות להחלטות אודיופיליות שגויות? מיצינו. ויש לי הרבה הומור. זה ספציפי פשוט לא מצחיק. ואגב, הדבר היה נכון גם לזוג הומואים או לסביות. אני לא פמיניסט גדול. אם כבר, משווע להומור קצת פחות.... לעוס.
למשל, אם הייתי אומר שאשתך אסרה עליך להכניס רמקול x הביתה כי הוא בצבע שחור ולא אדום, ניחא.
אבל מיצינו. שמח בשבילך באמת שהתא המשפחתי שלך, שאין לו שום קשר לדיוני הפורום, הוא מקור לנחת.
לגופו של מגבר: באהבה אני אומר לך, שאתה חייב לבדוק את שני הדברים לפני שתקבל החלטה: מגבר אחר על אותו רמקול או רמקול אחר על אותו מגבר. אתה עושה הנחות יסוד שאין להן ביסוס: שהבעיה שאתה שומע היא בהכרח תוצר של החולשה בדינמיות ובדאמפינג פקטור. מי יודע מה גורם לה. הרי עומס זה תיאור חוויתי סובייקטיבי. לא אני ולא אתה מתכננים מגברים.
אתה חייב לנסות את הרמקול הגדול יותר אצלך בבית. זאת תהיה הדרך היחידה לקבל החלטה עם אפס סיכון. שאלת את היבואן אם הוא מוכן להדגים לך אותו בתשלום?
לפי דעתי הסיכוי שיסכים הוא גבוה כי זה צליל שאתה כבר אוהב. יותר סביר שתקבל אפקט של וואו וכאפה לפנים מאשר תתבאס. אם הייתי יבואן, אלו השיקולים שהייתי עושה. אבל אני לא....
בכל מקרה בהצלחה. יש לך את כל הנתונים להתקדם.