לא תאמינו מה עושות האיילות באמצע היער...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
[video=youtube;c9GU4P-1AWI]http://www.youtube.com/watch?v=c9GU4P-1AWI[/video]

פחחח...

תומר

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הפטריות של היער...הורגות אותם.

תומר

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
תומר,
בפעם הבאה,לפחות,תיתן רמז להאזנה לבד. הפעלתי את הסרטון ופתאום... אני שומע את אחת מבנות הבית שואלת האם נשתבשה דעתי או אולי אני צריך להתפנות... ובדחיפות:( לך תסביר שזה... לא אני זה האיילות.... :)

מנחם

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אחד, משה, חגג 65 והחבר'ה בעבודה החליטו שבמקום שעון הזהב המסורתי יקנו לו מתנה מקורית -שבוע חלומי במועדון נודיסטים בקאריביים. הבחור מגיע עם המזוודה לשער והשומר אומר לו, חביבי, ברוך הבא. אתה הולך להנות כאן כמו שלא נהנית בחיים שלך. לא תרצה לעזוב. תתארגן בחדר, ומהרגע שאתה יוצא, שכח מהבגדים. אתה חייב להיות ערום כמו כולם, כל היום. משה יוצא ערום מהחדר, היישר לים. שוכב על החוף והנה עוברת חתיכה הורסת, עירומה לחלוטין. תוך שניות הברוך הבא של משה מתעורר ומזדקף. החתיכה פונה אליו ובקול מתוק אומרת לו - "לפי חוקי המקום אם לגבר יש זיקפה חייבים לעשות איתו מיד סקס". משה חושב לעצמו, נו, חוק זה חוק. השניים מתפרעים על החול ולאחר שסיימו והבחורה הולכת, משה קם מבסוט, מתמתח, ואופס.... משתחרר לו נאד אימתני ורועש במיוחד. תוך שנייה קופץ לו כושי ענק מהשיחים וניגש למשה - "על פי חוקי המקום, אם למישהו בורח נאד, חייבים לעשות איתו מיד סקס". משה חושב איך אכל אותה, אבל חוק זה חוק, והכושי הענק עולה עליו מאחור. כשהכושי מסיים והולך, משה ממהר לחדר, אורז ת'מזוודה והולך לכיוון השער. השומר רואה אותו ושואל בתדהמה, מה זה, רק הגעת וכבר אתה עוזב? תשמע, עונה לו משה, אני כבר בן 65. זיקפה יש לי מקסימום פעם ביום. נאד אני משחרר כל כמה דקות.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
חזק TakeOne.

:)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
נחמד מאוד TakeOne.

תומר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור