לא רגוע עם מה שיש לי - חיבור ל Pre out של רסיבר

רונן

חבר משקיען
מעורבות
114
נקודות
43
יש לי מערכת סטריאו שנחשבת בעיני כטובה .

היא מתפקדת עצמאית בסטריאו , אך היא גם מחוברת ל Pre out של הרסיבר ק"ב שלי.

לצערי , הרסיבר מיושן ( Yamaha RX-V795 ) ובחיבור הנ"ל הוא "מקלקל" את ה רמקולים הקדמיים

המשודכים לסטיראו כאמור בעת הפעלת ה ק"ב .

כיצד ניתן ( אם בכלל ) לגרום לכך שהרסיבר לא ישפיע לרעה על התוצאה הסופית ?

תודה !

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא בטוח הבנתי את סוג החיבור שיש לך
ואני לא מבין מה זה "מקלקל"

רונן

חבר משקיען
מעורבות
114
נקודות
43
לרסיבר ק״ב יש כניסה שנקראת Pre out שניתן לחבר אליה מגבר המשודך לרמקולים הקדמיים בסט הקולנוע הביתי ( הסנטר + האחוריים + סאב משודכים לרסיבר ) , מאחר ובעת הפעלת כל המערכת ( רסיבר + מגבר סטריאו הנ״ל ) האודיו עובר מה Pre ( הנחות במקרה שלי ) של הרסיבר ובעצם זוהי החוליה החלשה והקובעת במערכת שלי , כך שבעצם אני לא נהנה מהאיכות המשופרת של הסטריאו המשודך לרמקולים הקדמיים .

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ראשית ה PRE OUT זו יציאה (OUT יציאה) לא כניסה האות יוצא מהרסיבר ולא נכנס אליו :)
שנית אני לא רואה אפשרות לתקן את האות שיוצא מהרסיבר - אחרי הכל אתה יכול רק להציג טוב יותר את האות לא ניתן לשפר אותו ולספק מידע שאין בו

כך שאני לא מבין מה בדיוק אפשר לעוזר לך פרט אולי בהחלפת הרסיבר באחר
או לראות קולנוע ביתי בסטריאו :)

רונן

חבר משקיען
מעורבות
114
נקודות
43
תודה !

אם אני מבין נכון , אזי ה אות שיוצא מהרסיבר ב PRE OUT מגיע למגבר הסטריאו , ( "מתערבב" עם המגבר ) ויוצא אל הרמקולים אליהם מחובר המגבר , בהגברה מעורבת...

נערך לאחרונה ב:

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
נכון, האות שיוצא מהרסיבר הוא לא מגובר כלומר אות PRE OUT לפני ההגברה של הרסיבר (רק אות PRE)
האות הזה נכנס ככניסה למגבר הסטריא שמוסיף לו גם הגברה וכך תקבל PRE מה רסיבר + PRE והגברה מהסטריאו

מה שלא ברור לי זה שהתגובה שלך היא מ 5:31 בבוקר :)

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
נכון, האות שיוצא מהרסיבר הוא לא מגובר כלומר אות PRE OUT לפני ההגברה של הרסיבר (רק אות PRE)
האות הזה נכנס ככניסה למגבר הסטריא שמוסיף לו גם הגברה וכך תקבל PRE מה רסיבר + PRE והגברה מהסטריאו

לכן יש חשיבות לאיכות ה PRE ברסיבר ק"ב למי שמשרשר מגבר אינטגרייטד.

ארז

רונן

חבר משקיען
מעורבות
114
נקודות
43

מה שלא ברור לי זה שהתגובה שלך היא מ 5:31 בבוקר :)

הכלבה שלי ( לא אשתי :) ) רצתה לצאת החוצה מהבית בשעה כזאת , התעוררתי וחשבתי על הנושא מול המחשב ...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
הכלבה שלי ( לא אשתי :) ) רצתה לצאת החוצה מהבית בשעה כזאת , התעוררתי וחשבתי על הנושא מול המחשב ...

בשעה כזאת? היא בטח כלבה :)
אני מת על כלבים למרות שהם צרכים טיפול ולקחת אותם לעשות ...

רונן

חבר משקיען
מעורבות
114
נקודות
43
בשעה כזאת? היא בטח כלבה :)
אני מת על כלבים למרות שהם צרכים טיפול ולקחת אותם לעשות ...

למכירה כלבה מסוג כמו פינצ'ר מעורבת עם כל כלבי השכונה , אוכלת הכל , לא מפסיקה לנבוח , משאירה שערות בכל מקום, בלונדינית עם עינים חומות , משמשת גם שעון מעורר ללא סוללות .............
המחיר : אני משלם 500 ש"ח למי שלוקח אותה

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113

אפשר להמנע מזה - חבר פרוססור במקום רסיבר ק"ב וחבר פאואר סטראו במקום אינטגרייטד.

ארז

רונן

חבר משקיען
מעורבות
114
נקודות
43
אפשר להמנע מזה - חבר פרוססור במקום רסיבר ק"ב וחבר פאואר סטראו במקום אינטגרייטד.

ארז
אהה.כיום לא מחובר אינטיגרטד כסטריאו , אלא DAC +PRE ביחידה נפרדת , כך שבעצם עלי לחבר במקום הרסיבר - פרוססור + פאואר ל 3 ערוצים ( סנטר ואחוריים בתצורה כללית של 5.1 )

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור