לא עוד חאפר.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
בקיצור, נמאס לי. לאורך זמן המערכת מוקמה על איזה מדף מאסיבי עתיר מימדים שאפשר היה להנחית עליו בואינג 777. להלן - "המדף".

DSC_0400.jpg

דא עקא, שאני כבר לא מנחית בואינגים בסלון ובכל פעם שרציתי לשנות משהו במערכת זה היה יום לימודים ארוך. כמובן שעכשיו החופש הגדול אז יום לימודים ארוך לא בא בחשבון וגם הקיטנות נגמרו כידוע לכל דרדק והוריו מרוטי העצבים (ועוד לא הגיע אוגוסט).

_20170731_152711.jpg

חרף יתרונותיו האסתטיים של האגוז האמריקאי ממנו עשוי המדף (כבד כמו אותו בואינג), זה לא היה זה. לא נוח. אז שלשום נחת פה סטנד ברזל. יציב, קצת צר לקדמגברים ומגברים הבנויים בנדיבות רוחבית (מה שאומר שצריך לפרק את הסטנד עד הבסיס כדי להנחית את הקדמגבר והאיקולייזר מלמעלה, במקום להשחיל אותם למדף שלהם), ובשמחה רבה הייתי מוסיף עוד קומה (יש בארץ יבואן לסטנדים של Apollo?).

אבל...האקוסטיקה של החדר השתנתה לאללה: קודם הרמקולים היו הרבה יותר רחוקים אחד מהשני, וגם toed in אבל עתה הם יותר קרובים אחד לשני בכמעט מטר וללא toe in בכלל. קרובים יותר לקיר. הסאונד אחר. והכל יותר מסודר בעין. חוץ מהכלב, מחר הוא מסתפר.

_20170731_152518.jpg

נערך לאחרונה ב:

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
תתחדש :בעד:
ה-אירדייל טרייר מאולף ?
עקשן לא נורמאלי,אך לאחר האילוף אין טוב ממנו.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
תודה סול.
האירדייל מחונך, בני הבית מאולפים לעשות כרצונו.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נראה טוב. מה שנשאר לך זה לקנות מערכת אודיו ואתה מסודר...:p

GROOPER

אוהב את התחום
מעורבות
175
נקודות
43
האקווילייזר מזכיר קצת לוח פיקוד של בואינג ;)
תתחדש !

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
כך יאה.
במקרה הזה הייתי מגדירו כ"רב מדף".

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
תתחדש - נראה אחלה.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
נראה טוב. מה שנשאר לך זה לקנות מערכת אודיו ואתה מסודר...:p
ואיפה בדיוק אניח אותה?

חוכמולוג.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
איזה הזוי :), מגבר מנורות ואקולייזר.

תומר

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
איזה הזוי :), מגבר מנורות ואקולייזר.

תומר
הייתי פעם בהופעה והיו שם נגני גיטרה שניגנו עם מגברי מנורות והבחור שהיה אחראי על הסאונד עבד עם אקולייזר.
מאוד נהנתי.הכל שטויות בחייך תומר בסוף שומעים תוצאה מה זה משנה איך ולמה.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלמה,

למה אתה לא שם אחד כזה?

תומר

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
תתחדש ובעיקר תמשיך להנות ממוזיקה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אין לנט כזה מכשיר....ומה רע במכשיר ?זה מכשיר כמו כל מכשיר.ואם שמים דאק עם פילטר כזה או אחר מה זה משנה

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני לא בעד זה ולא בעד כזה.

תומר

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
גם אני לא אבל אם יש מכשיר אלקטרוני ששיך לתחום ואיתו מוציאים תוצאה טובה ,לדעתי לא צריך לפסול

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלמה,

אנו משתמשים ב-EQ בכל מיני מקרים, מכל מיני סיבות. הדרך הכי טובה, ואולי היחידה שלנו לבדוק בעצם לשם מה השתמשנו בו, היא שיטת ה"לפני ואחרי", או באנגלית A-B Testing. לאחר שבדק, הקשיב ושיחק עם הפרמטרים, עליו ללחוץ על כפתור ה-Bypass ולהשוות בין התוצאות. אם הוא יותר אוהב את המקור, לפני הטיפול, הגיע הזמן לחזור לשולחן הניתוחים. אם אהב את ה"מטופל", אז הצליח. סיכוי גבוה שהוא לא מוציא אתו צליל טוב, מכוון שהוא לא טכנאי קול? אקולייזר "שקוף" או "צבעוני"?, 2 זוגות כבלים נוספים צרכים להיות מאוד שקופים.

לדעתי, לא יעזור בית דין, אי אפשר להחליף איכות של מכשיר אנלוגי, המעביר את האות דרך כבלי נחושת, מנורות ועוד כל מיני רכיבים יקרים שעולים יותר מרכב חדש, במעגל מודפס שמיוצר בייצור המוני בסין, או קוד תכנה שמפתח משועמם יוצר. חומר למחשבה.

תומר

נערך לאחרונה ב:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
תומר,
אין אמר מישהו פעם? "הייתי עשיר, הייתי עני - עשיר זה יותר טוב".
כשחיברתי את המערכת מחדש שיחקתי עם הבייפאס, ועם האיקולייזר זה עדיף :D. הסאונד פשוט טוב יותר, ופחות מעסיק ההיגיון שמאחורי ה "למה", למרות שזה מעניין ברמה התיאורטית, לטובת התוצאה. האיקולייזר הספציפי הזה איתי כבר שנים ופשוט עושה פלאים. אני לא פיוריסט, והוא מאזן לי הכל, עושה סדר בדברים, ובמיוחד בסלון הזה שהוא גדול ועם די הרבה תהודה ושאר מסתורין אקוסטי.
אגב, במערכת השניה, שהיא בחדר מאוד שונה ועם מערכת מאוד שונה, אני בלי איקולייזר כי שם לא צריך אותו. חדר קטן יותר, תהודה אחרת, רכיבים אחרים (עם קווי דימיון, אבל אחרים).

Eylo

אוהב את התחום
מעורבות
89
נקודות
28
זה מעניין כי מה שאמרת נוגד קצת את הסטאפ באקולייזר. אתה דווקא מגביר קצת את הבאס והרבה את הגבוהים. אם יש אובר באס בגלל החדר הייתי מצפה שתנחית את הבאס או מיד באס..
בכל מקרה זה עניין סובייקטיבי אז אתה אפילו לא חייב לענות ;) תהנה נראה טוב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור