לא מצליח להזרים אודיאו דרך הכרטיס מסך.

• פותח הנושא Danzi
  • פורסם בתאריך

Danzi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קניתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתית כדי לחבר אותה למחשב.
ברצוני לחבר את הרסיבר דרך HDMI לכרטיס מסך. התקנתי את הדרייבר הנכון ובעזרתו של חבר פורום אביבו199 הגעתי ללוח הגדרות של הסאונד, של אני רואה את אפשרות החיבור של הסאונד למחשב בעזרת HDMI[שזהו הדריבר שהתקנתי] אבל כתוב לי "לא מחובר" למרות שזה מחובר כראוי.
איך אפשר לפטור את הבעיה?

אם יש צורך:
רסיבר של harman kardon דגם AVR 142
ורמקולים של jamo דגם S406
הכרטיס מסך הוא Asus EAH4850

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
אתה צריך לחבר את הכרטיס הקול לכרטיס מסך. החיבור פיזי בין הכרטיסים באמצעות כבל מגשר.
אם אין לך כרטיס קול שמוציא סיגנל דיגיטאלי, לא תוכל לבצע את הגישור ובכך לא תוכל לשמוע דרך HDMI.

Danzi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אתה יכול להרחיב יותר כדי שאני אבין בדיוק על איזה כבל מדובר בדיוק? והאם אני עושה בתוך המחשב?

sufa

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
פשוט מאוד לפתוח את המחשב ולחבר עם קבל אודיו אופטי את הכרטיס קול לכרטיס המסך כי כבל HDMI מחובר לכרטיס מסך ולא לכרטיס כול.
מה שאתה עושה זה מחבר בניהם שהקבל HDMI יוכל לסחוב את הסאונד דרך כרטיס הקול.
יש מבין קפיש.

roey

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
יש לי גם כרטיס מסך מסך ATI REDEAON 5700 עם חיבור HD ואני מעוניין לחברו לכרטיס קול.
בעזרת איזה כבל אני עושה את זה ולאיפה אני מחבר בכרטיס מסך? יש חיבורי HD ו - DVI ממה שראיתי.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
החיבור תלוי גם בהתאמה בלוח אם.
אם בלוח אם יש יציאת אודיו דיגיטאלית אז יש בלוח אם חיבור מיוחד. בסכמת החיבורים של הלוח יש אפשרו לבדוק היכן נמצא החיבור ואיזה כבל צריך.

roey

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
הלוח שלי זה - Gigabyte GA-P55-USB3

כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD5700 1GB, זה כרטיס שהוא סלוט כפול.

roey

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
אני ניסתי כבר.
בכרטיס מסך שלי הוא סלוט כפול כלומר, 2 HDMI ו-2 DVI .
הנה תמונה מהוידוס :
http://www.siz.co.il/upload.php?type=1
כמו שרואים פה החיבור HDMI פה הוא על אפור והוא במצב "פעיל" מה שכן, בזמנו שקראתי על כל הנושא ראיתי שבחיבור השני של ה-HDMI שבו אני לא משתמש דרוש מין מתאם מיוחד ורק של החברה כדי לחבר אליו כבל HDMI רגיל משום שיש בתוכו מין ברזל קטן שרק מתאם מקורי או משהו כזה יכול להתחבר והוא לא מגיע עם המחשב.
יש לי 2 חיבורי HD בכרטיס - אחד בשימוש בחיבור לרסיבר והשני לא בשימוש, למרות שניסיתי לחבר אליו כבל HDMI רגיל אך ללא כל הצלחה.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
אני ניסתי כבר.
בכרטיס מסך שלי הוא סלוט כפול כלומר, 2 HDMI ו-2 DVI .
הנה תמונה מהוידוס :
http://www.siz.co.il/upload.php?type=1
כמו שרואים פה החיבור HDMI פה הוא על אפור והוא במצב "פעיל" מה שכן, בזמנו שקראתי על כל הנושא ראיתי שבחיבור השני של ה-HDMI שבו אני לא משתמש דרוש מין מתאם מיוחד ורק של החברה כדי לחבר אליו כבל HDMI רגיל משום שיש בתוכו מין ברזל קטן שרק מתאם מקורי או משהו כזה יכול להתחבר והוא לא מגיע עם המחשב.
יש לי 2 חיבורי HD בכרטיס - אחד בשימוש בחיבור לרסיבר והשני לא בשימוש, למרות שניסיתי לחבר אליו כבל HDMI רגיל אך ללא כל הצלחה.

לא רואים תמונה

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
הרסיבר דולק ומכוון לכניסה שאליה המחשב מחובר?

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
תחפש בספר הלוח אם כיצד לגשר בין ה REALTEK HD AUDIO 2 OUTPUT לכניסה של כרטיס מסך...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור