כתוביות בעברית לטלוויזיות Philips שתומכות ב UTF-8, אז ככה עושים את זה...

E-D@N

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
טוב, אז קניתי פיליפס 50PFL3088H.
רציתי משהו בסיסי, בלי סמארט כי גם ככה יש לי MK802 (אנדרואיד מיני PC) חדש שקיבלתי במתנה ועד 4000 שקל תקציב.
מבחינת תמורה לכסף, ראיתי שפיליפס נותנת איכות תמונה מצויינת וסאונד יותר טוב מאשר סמסונג / LG / טושיבה.
בנוסף קיבלתי מתקן קיר במתנה, אחריות אלקטרה שנתיים - יצא לי 3800 שקל ===>
icon_cool.gif

חיפשתי בהמון אתרים ופורומים שונים איך לסדר כתוביות בלי צורך להעביר ל IDX/SUB או להטמיע את הכתוביות - אחרי שהבנתי שאף אחד לא עלה על זה - התחלתי לשחק עם זה בעצמי וגיליתי שזה לגמרי אפשרי:

אם הטלוויזיה שלכם תומכת ב UTF-8, כלומר - אם עדכנתם את התוכנה בטלוויזיה לגרסה אחרונה ואתם מסוגלים לראות באפשרויות של הכתוביות Charset ושם יש לכם UTF-8, אז זה הפתרון בשבילכם.
(אני עדכנתי לגרסה האחרונה 2.11 - ושם קיבלתי את Charset)

1. מוצאים קובץ כתוביות SRT מתאים, ניתן לבדוק במחשב שהוא בסדר - השם שלו צריך להיות זהה לשם הסרט ורק הסיומת SRT (ידוע).
2. לגרור אותו ל Notepad (פנקס רשימות) בווינדוז.
3. ללכת ל File (קובץ) ==> Save as (שמירה בשם) ==> ולפני ששומרים צריך לשנות את ה Encoding מ ANSI ל UTF-8.
4. זהו! תשמרו, תשימו את הקובץ הזה ליד הסרט, בטלוויזיה תבדקו שהכתוביות במצב פעיל ושה Charset מוגדר להיות UTF-8.

אצלי זה עובד מצויין, אין שום סיבה שזה לא יעבוד גם לכם
icon_smile.gif

אגב, אם יש לכם בעיות בכתוביות כגון סימני פיסוק שלא מסתדרים או סדר שורות שלא נכון על המסך,
התוכנה העתיקה Subabi תסדר לכם הכל - את התיקונים עם Subabi יש לעשות לפני המעבר ל UTF-8.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור