- מעורבות
- 754
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: כתבה בקטנה: אוזניות אורבניות URBANEARS - PLATTAN ADV BT בביקורת
כייף של סקירה.
לאחר קריאה של מספר בקורות כאן באתר ומבחן האוזניות שערך מנחם אצל כרמי בו השתתפתי נושא האוזניות התחיל לדגדג לי בקצות האוזנים.
פיני יש לי את הסוני MDR1000X והן נהדרות אל תחשוב פעמיים. במיוחד מבחינת ביטול רעשים אין להן מתחרה (אתה מתכוון להשתמש לטיסה או הליכה)חשבתי לרכוש סוני אלחוטיות.
גרמת לי להיסוס,מאחר ורוצה אותן לשמיעה במטוס ואו לצעידה.
אז מדוע להשקיע פי שלושה?הרי זו לא מערכת היי אנד לשמע.
תודה נמר על הסקירה הטובה
גם וגם.פיני יש לי את הסוני MDR1000X והן נהדרות אל תחשוב פעמיים. במיוחד מבחינת ביטול רעשים אין להן מתחרה (אתה מתכוון להשתמש לטיסה או הליכה)
פיני יש לי את הסוני MDR1000X והן נהדרות אל תחשוב פעמיים. במיוחד מבחינת ביטול רעשים אין להן מתחרה (אתה מתכוון להשתמש לטיסה או הליכה)
אני לא מומחה גדול אבל תשובתך קצת מוזרה לי. יש בלי סוף השוואות ברשת בין שתי החברות וברובן ככולן הסוני מנצחת בתחום ביטול רעשים. גם באוברול התכונות וגם בהבדל המחיר הדי משמעותי.זה לא נכון שאין לMDR1000X מתחרים... למשל ביטול הרעשים של הQC35 מוצלח יותר.
לעומת זאת, בדור החדש דווקא הWH100XM2 עם בידוד רעשים מוצלח יותר לטעמי בהשוואה לQC35 ii
אני לא מומחה גדול אבל תשובתך קצת מוזרה לי. יש בלי סוף השוואות ברשת בין שתי החברות וברובן ככולן הסוני מנצחת בתחום ביטול רעשים. גם באוברול התכונות וגם בהבדל המחיר הדי משמעותי.
לגבי אופי סאונד זה כבר עניין של טעם וחבל להכנס לזה.