כתבה בערוץ 10 על תערוכת DIGITOWN HI END 2010

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
751
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: כתבה בערוץ 10 על תערוכת DIGITOWN HI END 2010

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לא יאמן, תערוכה מלאה ביצרנים ישראלים מכובדים ואנחנו מדברים על מקינטוש (ועוד הוא מקשקש משהו על אפל בדרך).

ומאיפה זה דיג'י-טאון ? דיגיטאון!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,253
נקודות
113
כמו כל עיתונאי הוא מחפש את ההי לייט. זה שיפיל לסתות, לא סטנדרטי ונדיר. במקרה של מקינטוש זה אכן משהו שמבחינתו היה שווה לדווח עליו.

יש לזכור שהצופים הם אינם אודיופילים צריך לפתות אותם.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כן, אבל לספר על הרמקול של מורל שהוא ישראלי הוא אמר "140 אלף שקל"
ומה עם YG?
את תדי אני יכול להבין שזה "בעיה" נגיד...מבחינתו.
אבל מה עם שאר הדברים שהם יותר "קטע" ? למשל הסרבר של מרידיאן?
הפטיפון של נוטינגהם?
הרמקול של טידאל שעולה 200,000 שקל והוא קרמי?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אורי, אתה כנראה צריך קורס בהבנה של איך תקשורת פועלת.
אי אפשר להעביר ב- 3 דקות של כתבה את כל היצע התערוכה וגם לא לנסות ללמד את הצופים מושגים שאתה מדבר עליהם.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
נכון. בהחלט.
אני מאוד שמח שהיה כתב בכלל של ערוץ 10. שתדע שהייתי מאוד "קרוב" לגשת באותו יום ל"פואד" שישב לידי בבית קפה ולהזמין אותו לראות יזמות עסקית ותעשיה ישראלית בהוויתה (הוא הרי שר התמ"ת).

מה שכן, אני יודע טוב מאוד מה זה "למכור" "לפרסם" ואחד הדברים שאני עושה כבר שנה זה להדריך איך לתפוס לקוחות ב 15 שניות בערך.

הוא היה צריך לתת למערכת של מקינטוש דקה, ואז להראות יותר דברים בקרינות, כלומר, שיצלמו את הדברים אבל הוא יקריין מאחורה.

זה משהו שערוץ 2 למשל עושה נהדר וערוץ 10 עושה זוועה. זה לא פעם ראשונה שאני רואה את זה. זה בגלל שיש להם כתבים מאוד לא מנוסים בחלק מהדברים.

ושוב, אני מאוד שמח על החשיפה העצומה ועל ההצלחה ! כן ירבו!

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
נחמד.

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
אורי, אתה כנראה צריך קורס בהבנה של איך תקשורת פועלת.
אי אפשר להעביר ב- 3 דקות של כתבה את כל היצע התערוכה וגם לא לנסות ללמד את הצופים מושגים שאתה מדבר עליהם.

מצטרף.
בסך הכול, ככתבה טלוויזיונית של כמה דקות, שנועדה לקהל הרחב – נראה לי שהם עשו עבודה יפה. הקהל הרחב קיבל מידע על זה שיש תערוכה כזאת, למי היא נועדה בעיקר (אודיופילים) – וכן כמה טעימות ממגוון מוצרים. בדרך הטבע הדגש בכתבה כזאת הוא על המערכת המרשימה ביותר והיקרה ביותר, כמו גם על מגבר שפופרות – אשר ללא כל ספק נראה כחיה מוזרה מאד לקהל הרחב בימינו.

OldMan

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה פשוט מדהים איך מצליחים להרחיק אנשים מהתחום... מציגים את האודיופילים כפריקים שזה העניין שלנו בחיים ומוכנים לשלם שני מיליון ש"ח עבור משהו שאותו הדבר נעשה על ידי מכשיר שעולה 150 ש"ח - נו לך תתמודד עם סטיגמה כזו?

אני בטוח שאם היה מדובר בתערוכת מכוניות והיו מציגים למבורגיני מול קורקינט הוא לא היה מצמיד את הקורקינט ללמבורגיני ומשווה בינם... אלה אם כן הוא היה רוצה ליהפך בעצמו לבדיחה - אבל במקרה שלנו הוא עשה את זה - למה?

את התשובה לכך אני משאיר למארגני האירוע לענות..

Triton

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ואו הציפיות שלכם מהרמה האינטלקטואלית של ערוצי הטלויזיה המסחריים מרחיקות לכת משהו, בלשון המעטה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור