כרטיס קול PCI-E למחשב-

avi.yadlin

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לאנשי הפורום ערב טוב,
ברשותי מחשב נייח מערכת הפעלה- WIN10 מחפש כרטיס קול-
Audio PCI-E כדי ללכוד ולהקליט כל סוג של אודיו שמושמע באינטרנט או מושמע בדי.וי.די. או ביוטיוב כדי להקליט בתוכנה קיימת ולהפוך קבצים לשימושים שלי.
(תוכנת הקלטה בשם- Audcity 1.3 Beta ).

מחשב קודם- מערכת הפעלה- WIN XP , תוכנת הקלטה בשם- Audcity 1.3 Beta שהיא תוכנה פשוטה להפעלה ומעולה, הקלטתי בא תכניות שונות ולאחר עריכת הסאונד אני מייצא לקובץ שאני בוחר והכל לשביעות רצוני.

לעיקר: ניסיתי כרטיס קול: Creative X-FI Xtreme Audio PCI-E
ולאחר שהתקנתי והגדרתי את הכרטיס למחשב אני מקבל סאונד אבל לא ניתנת לי האפשרות להקליט או ללכוד את הסאונד. נברתי בהגדרות הן בכרטיס והן בתוכנה ומערכת לא מקליטה.
חיפשתי באתר היצרן פרטים מורחבים ולצערי הם לא נדיבים בפרטים מורחבים, רק מפרט של כניסות ויציאות וערכים שונים.

מחפש בפורום הכוונה לסוג כרטיס קול פנימי ולא חיצוני,

אפשרות לשלוח לי לינק לכרטיס קול פנימי.
מחכה למשוב,
בברכה אבי.י. :מבולבל:

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
כאשר מתקינים כרטיס קול חיצוני (וכן, pci-e נחשב לחיצוני) ומשמיעים אודיו במחשב עצמו ההקלטה "תלך" תמיד לכרטיס הקול שעל לוח האם ולא לחיצוני.
לעניין שבנדון: תשאיר את הכרטיס שציינת,כנס לביוס של המחשב (אם אתה לא יודע איך חפש באינטרנט את דגם לוח האם שלך וההסבר כיצד לעשות כן באתר היצרן) ובטל את הכרטיס הפנימי.
אחרי שתעשה כן כל מה שתנגן במחשב יהיה ניתן להקלטה במחשב עצמו דרך זה החיצוני.

באופן כללי: כשמתקינים כרטיס קול חיצוני (כאמור גם pci-e הוא חיצוני) ולא מבטלים את זה שעל לוח האם ניתן לבצע הקלטה למחשב רק מחיבורי ה In Put של הכרטיס החיצוני או לבטל את זה שעל לוח האם.

כן אני יודע,אפשר להגדיר את הכרטיס החיצוני כברירת מחדל (לא רק אפשר צריך) אבל בהקלטה של משהו שמנוגן במחשב עצמו אם כרטיס הקול שעל לוח האם לא מנוטרל הוא זה שיקח את ההקלטה,זו תכונה שטבועה בממשק בין מערכת ההפעלה (חלונות כלשהי) לבין החומרה של המחשב שעל לוח האם.

מנחם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור