כמה שאלות לגבי LCD...

offerbh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
התחדשנו ב-LCD32 של LG מסדרת ה-30. אני חייב לציין שרואים די טוב. כמה שאלות-
הבנתי שיש כמה יציאות- מהי יציאת הקומפוטטנט? האם היא יותר טובה באיכות מיציאת ה-AV? מה ההבדל בינה ליציאת HDMI?
כמו כן-אם אני רוצה להפיק תמונה יותר טובה מממיר של YES , אני צריך לפנות ל-YES ולקנות שם כבל מיוחד? איך נקרא הכבל הזה? האם הקניה שווה והוא משפר את איכות הצפיה בצורה משמעותית?
שאלה אחרונה- על מנת לחבר DVD מהי היציאה המומלצת ואיזה כבל רצוי? האם הכבל הזה משפר עד כדי כך את איכות הצפיה?

offerbh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קראתי את המדריכים....במחשב הנייד שלי יש חיבור ישן של 15 פינים- ראיתי שיש חיבור דומה ב-LCD של LG (סדרת 30)- האם אוכל לראות את תמונת המחשב באופן סביר על המסך?
שאלה שניה- האם כדאי להשקיע 120 שקלים בכבל S-VIDEO על מנת לראות ממיר YES טוב יותר- הבנתי שאיכות הצפיה ממש לא משתפרת יותר מידי (אלא אם כן משקיעים בכבל שעולה 600-700 שקלים).

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה מתכוון כנראה ליציאת VGA, בוודאי שתוכל: http://www.dtown.co.il/index.php?news=156
איך הממיר מתחבר כיום, דרך קומפוזיט? (בננה צהובה)
כבל S-VIDEO סטנדרטי אמור לעשות את העבודה.

offerbh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חיברתי המחשב ורואים בהחלט טוב....

דיברתי עם איש תמיכה והוא טען שהשיפור עם כבל S-VIDEO יהיה שולי אלא אם כן אני קונה כבל של 600-700 שקלים (כרגע החיבור הוא בננות פשוטות).

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
עצם שימוש בחיבור S-VIDEO אמור לתת שיפור מסויים (קצת יותר חדות בתמונה), לא חייבים כבל בכזה סכום.
אבל, אל תצפה לשיפור של שמיים וארץ.

offerbh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בקשר למחשב ו-LCD

כבר כתבתי שחיברתי את המחשב ל-LCD, אפשר לגלוש באינטרנט וזה יכול להיות ממש נוח, אלא שהעיניים שלי כואבות הרבה יותר משימוש במסך קטן, בעיקר כשאני קורא-איך אפשר לשפר את העניין? אולי הבעיה בהגדרת המאפיינים של התצוגה במסך?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תוריד בהירות - מסך הטלוויזיה בוהק ביחס למסך מחשב ומעייף את העיניים.
האם הטקסט חד בתמונה?

offerbh

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הטקסט נראה חד

עדיין קשה לקרוא, בטח ממרחק צפייה בטלוויזיה. אני מחפש איזו תוכנה שמגדילה את הטקסט יותר ממינימום הגודל שנותן המחשב.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מניסיון שלי עם לא מעט מסכי פלזמה או LCD, עבודה מול מסך מחשב עדיין נוחה יותר.
אתה יכול להגדיל את גודל הפונטים דרך הגדרות שולחן העבודה.
עמוד במקום ריק על שולחן העבודה, לחצן ימין בעכבר, בחירה בלשונית Settings, לחץ על Advanced.
בחלון שיפתח, בחר לשונית General, שם תוכל לשנות גודל DPI של פונטים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור