כמה שאלות בנוגע ל LCD ויבואנים

Yehuda7

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מחפש LCD 37 אינצ
ראיתי את ה A450 של סמסונג וראיתי כמה טלויזיות של LG ול LG יש ממש כמות רצינית של דגמים של 37.
רציתי לשאול על איזה LG אתם ממליצים התקציב הוא 3500-3700
ואיך ה A450 של סמסונג
ראיתי עליה תגובות טובות והיא נראית לי גם איכותית.

ועכשיו לנושא החשוב
היבואנים
מה אתם אומרים על י.שלום?האם כדאי לקנות ממנו את הסמסונג A450 עם אחריות לשנה.
אם אני יפתח טלויזיה A450 של י.שלום ואני יפתח עוד אחת של סמליין
האם אני יראה משהו שונה באלקטרוניקה בתוך הטלויזיה?
חלקים שונים?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
סמליין הוא היבואן הרשמי, י. שלום נחשב ליבואן "מקביל".
יכול להיות שינוי בדגמים, לפעמים מדובר בגימור שונה, מגוון חיבורים או ברכיבים שונים במקצת, כל מקרה לגופו.

ה- A450 של סמסונג הוא מסדרה אחת מעל הכניסה (A330), האם ראית את שני המסכים במציאות?

Yehuda7

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ראיתי של סמליין את ה A450
יכול להיות ששל י.שלום לא אותו הדבר?

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
נציג טלפוני של אתר מסוים שמציע את הדגם הנ"ל למכירה עם האחריות של י.שלום אמר לי במפורש ששירות הלקוחות שלהם לא זוכה לשבחים והציע לי לשדרג את האחריות לאחריות מקורית של סמליין.
לא ידוע לי על מאפיינים שונים של LA37A450 שמשתנים בגלל היבואן. לעומת זאת לדגמים 32A450 ו40A450, האחים של ה37(שנראים בדיוק אותו דבר) קיים דגם מקביל שנמכר רק בארץ שמסתיים בA451. הוא שונה עיצובית(המסגרת עבה יותר והמראה הכללי פחות מעודן) ורכיבית מה450 ולאתרי האינטרנט יש נטייה "לדחוף" אותו בלי ליידע את הלקוח בטענה ש"זה הדגם שמחליף את ה450". שווה לוודא שאין תופעה דומה ב37".

Yehuda7

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חשבתה על זה שלנציג יש אינטרס למכור לך את הדגם של היבואנית הרישמית מכיוון ששם הרווח שלו הוא יותר גדול...
באמת אתה צודק בכל החנויות ששאלתי אמרו לי רק שהאחריות של י.שלום ואין לו אחר כך חלקים אורגינלים,סתם חרטטנים.
את זה שהמחיר עולה יותר זול פחות 600-700 שקל לא הזכירו...

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אני לא תמים. אני גם יודע מה הסטנדרטים והרמה השירותית של איזו חברה ישראלית שיושבת באיזה רחוב נידח ביהוד/אור יהודה/אזור יכולים להיות. בביקורות חנויות שיש בזאפ קראתי כמה דברים לא טובים על השירות של י.שלום.
אני יכול להגיד לך שבLAST PRICE למשל אמרו לי שיש סיכוי שהם לא ידרשו תשלום נוסף על החלפת אחריות של י.שלום באחריות של סמליין.

RoieK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מנסיון י.שלום *** של חברה.. הם נוכלים..
הייתי צריך להגיע איתם לבית משפט בשביל לקבל את הכסף שלי בחזרה.. (מפתיע אותך שהם התקפלו כשקיבלו מכתב מעורך דין?)

לא הייתי מתקרב אליהם , גם לפני זה אמרו לי שהם זבל .. ואני חשבתי שזה שטויות והכל ולא שווה להוציא
יותר כסף על יבואן רשמי.. ובסוף הצטערתי על זה (עדיין מצטער) כל הכאבי ראש שהיו לי איתם לא היו שווים את הטלוויזיה..

לעומת זאת היה לי נסיון דומה עם סמליין ואיתם זה הלך יותר חלק , אני לא אגיד לך שהם התלהבו לעזור לי..
אבל הם לפחות לא רימו שיקרו ומרחו אותי בסיפורים.. ובסוף איתם הכל הסתדר לבי יותר מדי בעיות..

בכל מקרה לא יודע מה לגבי יבואנים מקבילים אחרים.. אבל במקרה של י.שלום אין מה לדבר
לא שווה להתקרב אליהם.. ואני לא התגובה היחידה שתמצא באינטרנט שמלכלכת עליהם..

בכלל יש סיפורים שחלק מהדגמים שלהם מזוייפים (חלק משומשים , חלק החליפו להם את המעבד וידאו למשהו אחר לגמרי וכו'..)
בכל מקרה לא הייתי מתקרב אליהם..

YANIVPIN

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
A450 דגם מצויין אך ורק סמליין ולא י שלום פער של 300 שקלים חוסך כאבי ראש בעתיד

Yehuda7

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא יודע דווקא ראיתי כמה תגובות רעות על סמליין ותגובות טובות על י שלום
וכתבה שלמה על היבואנים המקבילים שזה בעצם צעד טוב..כי עם לא היה אותם אז היבואנים הרישמיים בעצם היו מוכרים את המוצרים במחירים גבוהים יותר...

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
תמיד עדיף לקנות מיבואן רשמי. נכון לכניסת שחקנים חדשים {יבוא פרללי} רק משרת
אותנו וגורמת לירידת מחירים.

לגבי סמליין? אני חושב שהשירות שלהם בסדר גמור.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור