מה הנצילות של הרמקול הזה ?איך קוראים לו ?
למה לא בארץ ?משה,
א. הוא לא כותב פה (עם המריבות והעלבות בפורום ).
ב. כן, הוא ייבא באופן אישי (לא הסתדר בארץ).
מעדיפים תעשיה של התעשיה הצבאית שלנוברכות לבעלים על האלקטרוניקה החדשה והמערכת בכלל.
לגבי השאלה שבכותרת, התשובה - עובדים בדומה לתעשיית השעונים השוויצרית.
גם אני חשבתי כך שנים , יש לי בבית שתי מערכות קמופלט , אחת 102 DB עם מגבר שפופרות קטן , והשניה 86 DB עם זוג מונובלוקים חזק קלאס A 'לפי דעתי רמקולים עם נצילות נמוכה מאוד כמו זה נשמעים אחרת והרבה יותר טוב, מרמקולים עם נצילות גבוה כי, הם דורשים שהמגבר ייפתח, לא לעבוד על 10 אחוז אלה על 40 -50 אחוז ואז המגבר נשמע אחרת וגם דוחף אחרת לגמרי, וגם הרמקול נפתח אחרת, ברמקול נציל בכלל אתה לא יודע לעבוד על 50 אחוז כי כבר ב 10 אחוז הווליום מחריש אוזניים. בסביבה אקוסטית טובה העניין ממש מורגש קשה לחיות בחדר אקוסטי עם רמקול של 100DB.
כמובן שיש גם חסרונות לחיות עם 82DB אין מושלם.
הנה עוד דוגמה לצביעות, לא זוכר אם אתה אישית הגבת לי.לפי דעתי רמקולים עם נצילות נמוכה מאוד כמו זה נשמעים אחרת והרבה יותר טוב, מרמקולים עם נצילות גבוה כי, הם דורשים שהמגבר ייפתח, לא לעבוד על 10 אחוז אלה על 40 -50 אחוז ואז המגבר נשמע אחרת וגם דוחף אחרת לגמרי, וגם הרמקול נפתח אחרת, ברמקול נציל בכלל אתה לא יודע לעבוד על 50 אחוז כי כבר ב 10 אחוז הווליום מחריש אוזניים. בסביבה אקוסטית טובה העניין ממש מורגש קשה לחיות בחדר אקוסטי עם רמקול של 100DB.
כמובן שיש גם חסרונות לחיות עם 82DB אין מושלם.
במקרה הזה הרמקול הזה יחסית קל להנעה.. עם עכבה מינימלית של 4.7 אוהם, כל מה שנדרש זה מגבר עם הרבה וואטים, ולא בהכרח עם הרבה מאד זרם.הכל מקרה , להזיז רמקול 81DB זה חתיכת פרויקט .
תודה , מקווה ששומעים טוב
חג שמח אמיר,לא חושב שיש עובדה כזו שאומרת שרמקולים עם נצילות נמוכה טובים יותר מרמקולים נצילים.
אולם עובדה מוגמרת היא שרמקולים בעלי נצילות נמוכה דורשים הגברה חזקה = יקרה , שלא לדבר על העובדה שרמקולים לא נצילים ברוב המקרים לא עובדים עם מגברי מנורות והדגש על מגברי Singe Ended , ויש שיגרסו ( כמוני) שזה פספוס באיזשהו מקום.