כל הקומפלט!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
חזרתי אחרי שבוע של הרפתקאות עם רמקול במימדים רגילים והמגבר הטרנזיסטורי שלי (asr) ,לסט הרגיל שלי שסוף סוף תוקן אחרי תקופה ארוכה מאוד, הכוונה כמובן למגברי השפופרות שלי , שלדעתי לא רואה אף מגבר טרנזיסטורי ממטר כולל המגבר הטרנזיסטורי שלי , וכמובן חזרתי לרמקול הישן שלי ,קצת דהוי מהשמש,קצת מכוער, קצת מוגזם ,
אבל המגברים שלי שכל כך אוהבים את הרמקולים שלי, חיכו המון זמן בכדי להראות לי , זקנים זקנים ,אבל אין לטעמי סט שיכול לרגש אותי כמו הקומפלט שלי, הנה עכשיו בזמן שאני יושב על הספה עם האייפד על הבירכיים וכותב לכם והמוזיקה ברקע , יש משהו באויר והתרגשות בלב שאפילו לא מתחילה עם רמקול אחר וטרנזיסטור ,וכנראה שצריך לרעות טיפה. בשדות זרים בכדי להבין היכן נימצא ליבך ,
תסלחו לי על הכתיבה האמוציונלית , לדעתי זה בגלל המוסיקה שאני שומע עכשיו ( שירי אהבה נאפולטנים), אבל זה מגיע לי עמוק ללב רק בצורה הזו , עם טרנזיסטור זה עוצר לי באוזן והלך למוח לניתוח ,דרך השפופרות זה עובר ישר ללב ,והרי ההתרגשות הקורעת הזו בהאזנה ,זה הדבר האמיתי .
טוב הולך לשמוע קצת fado עם המצב רוח שיש לי עכשיו ,
יאללה שתהיה שבת שקטה עד כמה שאפשר עם השכנים שלנו ששוב יורים .

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
שניצל: "תסלחו לי על הכתיבה האמוציונלית , לדעתי זה בגלל המוסיקה שאני שומע עכשיו ( שירי אהבה נאפולטנים), אבל זה מגיע לי עמוק ללב רק בצורה הזו , עם טרנזיסטור זה עוצר לי באוזן והלך למוח לניתוח ,דרך השפופרות זה עובר ישר ללב ,והרי ההתרגשות הקורעת הזו בהאזנה ,זה הדבר האמיתי".

אמן.

וכל השאר הוא רק פירוש.

למשל: אמירה אחת המשלבת היטב את התיווך של המכשור בין המוזיקה למה שהיא עושה למאזין.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
"תתחדש" והנאה מרובה.

תומר

itzik2305

אוהב את התחום
מעורבות
150
נקודות
43
יאללה תהנה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
יואל! הפתעת אותי!הרי תמיד הניתוחים שלך מתחלקים ל3 חלקים ,ומה שכתבת קשור למן משהו שעובר "לא דרך הצינורות המקובלים",
אם להתוודות על האמת ,המערכת שכתבתי עליה ,יש לה צליל טיפה "אפל" ועוד כל מיני דברים שאם הייתי מתפנה לנתח אותם ,אבל למרות כל זה ,כאילו זה לא חשוב לי ,ומה שיש עושה את זה בגדול ,למרות שאני בביקורי נהנה מאוד מהצלילות אצל אחרים,

stereophile

חבר משקיען
מעורבות
63
נקודות
28
בעצם זו מהות התחביב,
להנות ממוזיקה באופן שמגיע ללב, לכתוב על זה באופן אמוציונלי... זה מהרגעים הטובים של התחביב ועוברים המון עד שמגיעים לשם.

אלו הם הרגעים שלוקח המון זמן להגיע אליהם, אחרי הרבה זמן של עיסוקים "תפלים" מגיעים לעיקר.

אין דרך אחת נכונה להגיע לרמת ההנאה הזו והיא רלוונטית ברמות שונות של השקעה כספית והיא בעיקר תלויה במאזין ש"תפר" את המערכת לטעמו.
אישית, נהנה מהרבה מערכות, גם אצל אחרים, טרנזיסטוריות/שפופרות, כל אחת "תוקפת" את המציאות/המקור באופן קצת שונה אבל המערכות הטובות הן אלו שגם מרגשות מעבר רק לניתוח הצלילי.
כשהסאונד טוב, אין רצון בכלל לנתח אותו, המוח לא עסוק בכך ולהגיע לזה בכל סט-אפ דורשת עבודה/השקעה והתאמה וכאן האודיופיליה בעצם משרתת את המוזיקה.

תמשיך להנות,
יובל

shlomom

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
באיזה רמקולים ומגבר מדובר?
מאחל לך להמשיך להאזין למוזיקה ולא לציוד ...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בעצם זו מהות התחביב,
להנות ממוזיקה באופן שמגיע ללב, לכתוב על זה באופן אמוציונלי... זה מהרגעים הטובים של התחביב ועוברים המון עד שמגיעים לשם.

אלו הם הרגעים שלוקח המון זמן להגיע אליהם, אחרי הרבה זמן של עיסוקים "תפלים" מגיעים לעיקר.

אין דרך אחת נכונה להגיע לרמת ההנאה הזו והיא רלוונטית ברמות שונות של השקעה כספית והיא בעיקר תלויה במאזין ש"תפר" את המערכת לטעמו.
אישית, נהנה מהרבה מערכות, גם אצל אחרים, טרנזיסטוריות/שפופרות, כל אחת "תוקפת" את המציאות/המקור באופן קצת שונה אבל המערכות הטובות הן אלו שגם מרגשות מעבר רק לניתוח הצלילי.
כשהסאונד טוב, אין רצון בכלל לנתח אותו, המוח לא עסוק בכך ולהגיע לזה בכל סט-אפ דורשת עבודה/השקעה והתאמה וכאן האודיופיליה בעצם משרתת את המוזיקה.

תמשיך להנות,
יובל
:בעד:

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
אם ידידנו ה"נמוך" טען כשהאזין אתמול למערכת שלך שהוא התרגש עד דמעות.
כנראה שיש דברים בגו :אצבע מורמת

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
חזרתי אחרי שבוע של הרפתקאות עם רמקול במימדים רגילים והמגבר הטרנזיסטורי שלי (asr) ,לסט הרגיל שלי שסוף סוף תוקן אחרי תקופה ארוכה מאוד, הכוונה כמובן למגברי השפופרות שלי , שלדעתי לא רואה אף מגבר טרנזיסטורי ממטר כולל המגבר הטרנזיסטורי שלי , וכמובן חזרתי לרמקול הישן שלי ,קצת דהוי מהשמש,קצת מכוער, קצת מוגזם ,
אבל המגברים שלי שכל כך אוהבים את הרמקולים שלי, חיכו המון זמן בכדי להראות לי , זקנים זקנים ,אבל אין לטעמי סט שיכול לרגש אותי כמו הקומפלט שלי, הנה עכשיו בזמן שאני יושב על הספה עם האייפד על הבירכיים וכותב לכם והמוזיקה ברקע , יש משהו באויר והתרגשות בלב שאפילו לא מתחילה עם רמקול אחר וטרנזיסטור ,וכנראה שצריך לרעות טיפה. בשדות זרים בכדי להבין היכן נימצא ליבך ,
תסלחו לי על הכתיבה האמוציונלית , לדעתי זה בגלל המוסיקה שאני שומע עכשיו ( שירי אהבה נאפולטנים), אבל זה מגיע לי עמוק ללב רק בצורה הזו , עם טרנזיסטור זה עוצר לי באוזן והלך למוח לניתוח ,דרך השפופרות זה עובר ישר ללב ,והרי ההתרגשות הקורעת הזו בהאזנה ,זה הדבר האמיתי .
טוב הולך לשמוע קצת fado עם המצב רוח שיש לי עכשיו ,
יאללה שתהיה שבת שקטה עד כמה שאפשר עם השכנים שלנו ששוב יורים .

אין ספק שהשלמות העצמית הפנימית שמאחדת וגורמת לך רגעי אושר זה הנכון .
מאחל לך הנאה צרופה עד העונג הבא.(ורד)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור