כל ההבדלים והמשמעויות בין : פרוססור+פאוור לקולנוע ביתי לבין רסיבר ברמה גבוהה

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
שלום חברים יקרים.

אני משוטט לי באתרים בחול ובארץ קורא המון בפורומים גם כאן בארץ וגם בחול . שמתי לב להבדלים ניכרים בין סוגי רסיברים שונים חברות שונות וגם רמקולים שונים ומשונים ועוד.
עניין אחד לא סגור לי בראש ועדיין נמצא בדילמה אצל אנשים רבים והוא : מה ההבדל בין רסיבר קולנוע ביתי ברמה גבוהה קרי : אונקיו 3008 ימאהה ספינת הדגל דנון ספינת הדגל , לבין פרוססור ופאוור שעומדים במחיר לכל כיס כמו זה למשל של חברת אמוטיבה ,שמיובא מארה"ב : חברת emotiva פאוור 5 ערוצים + פרוססור קולנוע ביתי עם כל הפורמטים המתקדמים אודיו ווידאו .
האם יהיה ההבדל באיכות הסאונד בכוח בפירוט בחוויה לעומת כל רסיבר ברמות הגבוהות ביותר ?
וכן אשמח גם לשמוע אנשים שיצא להם לשמוע את המוצרים של חברת אמוטיבה שנמכרים בחול במחיר 700 דולר לפרוססור + 800 דולר לפאוור שזה בערך בארץ שווה למחיר כולל מיסים 7000 ש"ח.
אשמח לכל תגובה בעניין לדעות מוצקות ובררות למי שגם שמע ובחן באוזניו ומקווה לקבל מסקנות ברורות

תודה ומחכה לתגובות רבות בעניין המשך יום נעים לכולם...

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
שלום,
אני לא יכול להתייחס ספציפית לפרוססור של אמוטיבה אבל היתרון הגדול של הפרדה לפרוססור + פאואר רב ערוצי לבין ספינות דגל למיניהן הוא לדעתי ב:
- איכות הגברה
- איכות הקדם מגבר.

רסיבר מהווה חלופה אטרקטיבית מבחינת עלות אבל זה מאוד מעצבן (שלא לאמר שזה כרוך בהפסד כספי ניכר...) לרכוש רסיבר ספינת דגל ולגלות שאחרי שנה הוא כבר לא עדכני ועכשיו לך תמכור אותו ב 40% פחות...
יש גם רסיברים שמספקים מבחינת איכות העיבוד אבל ההגברה שלהם לא באותה רמה.
היתרון בהפרדת פרוססור + הגברה רב ערוצית הוא בכך שפעם אחת משקיעים בהגברה רב ערוצית כמו שצריך ואפשר להשאר עם זה מספר שנים טובות.
לגבי פרוססור ייעודי - הטובים שבהם עדיין "נותנים בראש" לכל ספינות הדגל כאשר מדובר בקדם מגבר לסטראו. זה רק מעיד על האיכות שלהם.
אם אתה רוצה לשמור על עדכניות אז גם פה צריך להחליף פרוססור בתדירות תכופה.

ישנה עוד אופציה והיא לרכוש רסיבר ק"ב שמצטיין ביכולות העיבוד שלו ושיש לו קדם סביר (יש הטוענים שהפיוניר LX70 יצא מאוד מוצלח כפרוססור וכקדם מגבר) ולחבר אותו למגבר פאואר רב ערוצי משובח.

ארז

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור