זו בעיה, כי חלק מהותי מהעניין הוא זה שכנראה מספר האודיופילים קטן -- דיברנו על סטרימינג עם אוזניות מהסמארטפון בניגוד למערכות סטטיות שיושבים מולן.
ההבדל הוא שכאשר לי אין מספרים, אני תוקע "אולי" ו"כנראה" בכל מקום, לא מתבטא כאילו האמת המוחלטת בכיס שלי.
אתה לא יודע לאן ה"עולם" (האודיופילי) הולך.
זה לא העולם כולו שכותב ב-ASR, ולא בטוח שהיו בכלל מדברים על RC מעבר לפוסט בשנה אם
@RanMoyal לא היה מעלה את הנושא שוב ושוב, עד שזה תפס.
פורומים לא מייצגים את העולם. הם מייצגים את המיעוט שנחשף ומספיק מתעניין כדי להמשיך. אין לך מושג ירוק איזה אחוז מהאודיופילים בכלל נחשף, וכמה מתוכם המשיכו להתעניין. אהייה מופתע מאוד אם זה מעל 10% מהאודיופילים בעולם, ואהיה מופתע מאוד אם מתוכם יש ליותר מ-10% RC רציני מעבר למה שיש להם ברסיבר שלהם. אם במקרה יש קשר בין המספרים המומצאים האלה לבין המציאות, מדובר ב-1% מהאודיופילים, לא מגמה סוחפת במיוחד.
תחסוך ממני בבקשה את ההכרזות הכלל עולמיות על המגמות בעולם. אין לך מושג מהן. אתה סתם מדקלם דיעות של כמה אודיופילים בפורום שמדברים בביטחון מלא על הכללות בלתי מבוססות על שום דבר.
דרך אגב, שמת לב אולי למה שקורה עם ויניל? זה במגמת עלייה מאוד מורגשת,מובהקת וסוחפת, וזה כיוון הפוך ב-100% למה שאתה מקשקש עליו. זה סאונד לא מדויק, "רומנטי", שרוב האודיופילים לא יעבירו אותו דרך RC, כי זה כולל המרת האות האנאלוגי הטהור שהם אוהבים לדיגיטל המאוס עליהם, ואחר כך המרה נוספת לאנלוג. לא בא בחשבון.
ומגמת הוויניל היא עם
סטטיסטיקות מוכחות: ב-2022, מכירות הוויניל היו 41.3% מכלל המכירות של יחידות מדיה פיזית, בעוד ש-CD ירד ל-33.4%. בכסף מדובר ב-$1,224.4 מתוך $1,731.0, שזה
70.7%(!) ו-CD רק $214.1, שזה 12.4%.