בנימה אישית ..
אני קצת חושב שהפוסט הזה איבד את הפוקוס שלו , אני חושב שתהליך דומה קורה גם בפוסטים אחרים
הפוסט הזה נקרא "כל אחד והמסע שלו" , זהו פוסט שמספר שלכל אחד יש את המסע שלו באודיו
אני חושב שחלק מהאנשים לא הפנימו שלכל אחד יש את המסע שלו ואת האמת שלו
לחלק מהאנשים המסע הזה מערב מדידות עם מיקרופון מכויל התעסקות עם עקומות מטרה , וקריאה של גרפים
לחלק מהאנשים המסע הזה מערב את הריגוש של האזנה לציוד חדש וניסיון וטעיה עד שמגיעים לאן שרוצים
לחלק מהאנשים , למשל לי , התחביב הזה מזמן היכרות עם אנשים מקסימים אחרים שאחרת לא הייתי מכיר
אני מוצא זמן איכות בהקשבה למערכת שלהם , ולמוזיקה שהם שומעים ,ולדרך שהם עברו , ולקפה שהם שותים
וזה חלק מהקסם של התחביב הזה
אני חושב שהפוסטים האלה די מהר גולשים לפוסטים של אנשים שיש להם תפיסות עולם שונות בנושא
וכל אחד מנסה לשכנע את השני , ומתוסכל שהוא לא מצליח , אז מנסה שוב ושוב , אבל זה חסר סיכוי
מניסיוני בחיים , הרבה פעמים שמישהו שיושב מולי חושב אחרת , חבל על האנרגיה לשכנע אותו
וזה לא משנה מה הנושא , זה יכול להיות נושא פוליטי , דתי , מדעי , או ספורטיבי או כל מה שתרצו
המון פעמים ישבתי עם אנשים שחושבים אחרת ממני , וניסיתי להסביר להם שהם טועים
ונתתי להם את כל הטיעונים , והייתי בטוח שהבעיה היא בזה שאני לא מסביר את עצמי טוב מספיק
ואם אסביר ואנמק בצורה יותר ברורה הוא יבין , אבל זה לא עובד ככה .. ולמדתי לשחרר
זה כמו להסביר לאדם מאמין שהוא טועה והאמת נמצאת בחילוניות , או ההיפך , זה לא ילך , חבל על המלל ..
זה כמו לנסות להסביר למעריץ של רונלדו , למה מסי טוב יותר, אין טעם , הוא לא יבין
זה כמו להסביר למי שמאמין בדעות של בן גביר שיאיר גולן צודק או להיפך
זה כמו להסביר לכלב שלי את חוקי ניוטון , זה חסר סיכוי , אם יהיה לי מזל הוא יקשקש בזנב ונרד ביחד לגינה..
הפוסט הזה נקרא "כל אחד והמסע שלו" , זהו פוסט שמספר שלכל אחד יש את המסע שלו באודיו
הניסיון של כל אחד והדרך שהוא עשה זה שלו ,אני סיפרתי על הדרך שלי , אולי חלק נהנו לקרוא
אולי חלק התחברו , אולי חלק חשבו שזה שטויות , אולי לחלק זה יתן השראה לעשות שינוי
ואולי זה לא יעשה שום שינוי , אין לי מושג , אני יודע רק שאני נותן המון כבוד לאנשים אחרים ולמסע שלהם
אני יודע שלמדתי המון מהניסיון של רן מויאל ואיסי בפתרון של הDRC
וחקרתי את הנושא , והלכתי בדרך שלי שם , אני יודע שיש גם דרכים אחרות
אני מודה להם שפתחו את עיני ללכת בכיוון הזה
יש גם אנשים כמו ארי ודני בכור וגיא דנוך שמגיעים מכיוון אחר
ולא מתעסקים בגרפים ועקמות מטרה אלא הם משתמשים בידע העצום שלהם
ובניסיון שלהם ליצור סינרגיה של רכיבי יד 1/2 והתוצאות שלהם מרשימות מאד
ויש אנשים שבשבילם המערכת זה כמו רולקס , וזה סמל לשופוני
והם קונים מערכות שכולם בסלון יראו שיש להם דאגוסטינו חתיך
והם אוהבים את סמל הסטטוס הזה , וגם את הסאונד שלו וזה בסדר גמור
כל אחד עם הדרך שלו , אין נכון ולא נכון , הכל בעיני המתבונן
אני סיפרתי על הדרך שלי ועל המסע שלי , מי שרוצה להתחבר סבבה
ומי שחושב שאני טועה ורוצה ללכת בדרך אחרת , זה נהדר , האמת לא נמצאת רק אצלי
אני חושב שאני קורא את הפוסטים השונים , הצורך להצדיק גולש למלחמות של מהי האמת , ומהו הכיוון הנכון
וזה לעתים קרובות מדיי גולש לפסים אישיים , ולמקומות פחות נעימים ופוגעים וחבל
כי מהות הפורום היא להראות שאודיופיליה זה תחביב מרתק
ואנשים שונים הגיעו לתוצאות מאד מרשימות , בתקציבים שונים ובדרכים שונות
וזה הקסם שבדבר
תחשבו על מישהו שחושב להכנס לתחום הזה , ולא מכיר אותו , ונכנס לDTOWN כדי להתרשם וללמוד
ועובר על הפוסטים שלנו , עם יד על הלב , אתם חושבים שתרמנו לו משהו ? שזה עושה לו חשק כל ההתנגחויות ?
המטרה שלנו צריכה להיות להביא יותר אנשים לתחום הזה , להתאהב בזה
לגרום למישהו להיכנס לתחום ולהנות מלשבת בסלון שלו עם הכלב\חתול שלו ולהנות ממוזיקה טובה וסאונד טוב
אחרת כל הפוסטים וכל ההתנגחויות לא שווים כלום , זה סתם פטפוטי ביצים
או כמו שמישהו היטיב לומר זאת במקומי..
צפה בקובץ המצורף 65054
רק בשורות טובות
היי רונן.
לגופם של דברים, אני לא חושב שיש קבוצות כל כך ברורות, כמו אלו שנעזרים בטכנולוגיה, לעומת אלו שנרתעים/סולדים ממנה, תוך שהם נסמכים על אביזרים בלבד כדיי להגיע לאן שהם רוצים.
הרוב המוחלט שאני נתקל בו, לפחות בשנתיים האחרונות, פתוח להתנסות במדידות, בדיוק כמו שהוא פתוח להתנסות באביזרי שיכוך, או כבלי חשמל.
השוליים הם אלו שלא מוכנים לשמוע על מדידות, או על ההבדלים במתכות בכבילה והאפקט שהם גורמים.
רן