צר לי לבשר לך אבל יש גם נשים מפרגנות שאין להן שום בעיה עם מחוות מהסוג הזה.אישה לא תסכים לכזה דבר בסלון הדרך היחידה זה להביא אותם לפני שאתה מביא את האישה, וגם אז, זו רק שאלה של זמן ...
אצלנו בבית האסטטיקה חשובה לי הרבה יותר מאשר לאישתי.
צר לי לבשר לך אבל יש גם נשים מפרגנות שאין להן שום בעיה עם מחוות מהסוג הזה.אישה לא תסכים לכזה דבר בסלון הדרך היחידה זה להביא אותם לפני שאתה מביא את האישה, וגם אז, זו רק שאלה של זמן ...
רמקולים שופריים יהיו כמעט תמיד גדולים ופומפוזיים יחסית. אין מה לעשות ובכל מקרה יש מי שאוהב או מוכן להשלים בשביל איזו איכות צלילית יוצאת דופן ( לא שמעתי ולכן מניח שישנה כזו ), יש מי שלא. לטעמי עיקר מגרעתם מבחינה זו היא שהם מקטינים ויזואלית כמעט כל חלל שהם מצויים בתוכו, לרבות סלוני ענק.ברכות
ברור שהתכוונו ליצור רמקולים שיאתגרו את הטעם שלנו, אז טבעי שחלק אוהבים יותר וחלק פחות.
הם קצת יפים וקצת לא. לי הם מזכירים חשופיות וציורים של מירו.
הם מאוד דחוסים בחלל הקטן (יחסית אליהם) והעמוס בציוד ודברים נוספים וזה מאוד לא מחמיא להם.
בעיני הם נראים פי אלף יותר טוב בצילום סטודיו על רקע נייטרלי. גם בחללים שמצולמים כאן הם קצת דחוסים וצמודים לקירות צדדיים.
בקווים עיצוביים כל כך יוצאי דופן רצוי לא להתערב ולכן רקע וחלל כמה שיותר נייטרלים יממשו את הפוטנציאל העיצובי שלהם.
מעניין איך הם נשמעים..
אישה לא תסכים לכזה דבר בסלון הדרך היחידה זה להביא אותם לפני שאתה מביא את האישה, וגם אז, זו רק שאלה של זמן ...
אז לצורך הדיון גם בתור אודיופיל מדרג ביניים+ וגם כבעלים של אחת מחברות העיצוב הגדולות בארץ( אני מעסיק כ 20 מעצבים תעשייתיים, אדריכלים וגרפיקאים) חד משמעית כשיש סטייה משמעותית בנפח, צורה או צבע זה כבר לא עניין של טעם אלא עניין של איזון בחיים וקבלת החלטות.
אני מוכן להמר שהקונה המאושר גרוש או רווק ואם אני טועה אז כל הכבוד לאשתו.
קודם כל ברכות לקונה ולמוכר. רמקול מעולה .רמקולים שופריים יהיו כמעט תמיד גדולים ופומפוזיים יחסית. אין מה לעשות ובכל מקרה יש מי שאוהב או מוכן להשלים בשביל איזו איכות צלילית יוצאת דופן ( לא שמעתי ולכן מניח שישנה כזו ), יש מי שלא. לטעמי עיקר מגרעתם מבחינה זו היא שהם מקטינים ויזואלית כמעט כל חלל שהם מצויים בתוכו, לרבות סלוני ענק.