וואו, במחיר של המתחרים ופחות מזה אפשר למצוא כורסאות חשמליות, כולל אפילו אופציות למסאז' בגב ואולי גם ברגליים, אם כי כנראה הן לא כאלה "יוקרתיות". היו לי כאלה, אבל הן לא כל כך "חברותיות", כי אם אני שם כורסה כזו ב-sweet spot בחדר המוזיקה הייעודי, מול המערכת, ויש אורח, הוא יושב רחוק מהאמצע או שאני יושב רחוק.בדיוק בימים אלו מחפש לרכוש לי את הפינוק הזה:
רק שהמקורי של Eames עולה רק 30K והחיקוי שלו עולה חצי. השאלה היא מה ההבדלים? הולך לבדוק.
צפה בקובץ המצורף 66422
אני לגמרי מבין ומקבל שבענייני טעם אישי, כמו במקרה הזה, אנשים אחרים מרגישים וחושבים אחרת לגמרי ממני בקשר לאותם דברים, עד כדי ההיפך המוחלט.כל החשמליות הללו, משוכללות ככל שיהיו,
עבורי הן מכוערות ומסורבלות. לא התחברתי.
בדיוק בימים אלו מחפש לרכוש לי את הפינוק הזה:
רק שהמקורי של Eames עולה רק 30K והחיקוי שלו עולה חצי. השאלה היא מה ההבדלים? הולך לבדוק.
צפה בקובץ המצורף 66422
חברת VITRA בשוויץ,היא היחידה שיכולה לייצר קלון של EAMES ברשיון. הביטאט מייצגת אותה בישראל.בדיוק בימים אלו מחפש לרכוש לי את הפינוק הזה:
צפה בקובץ המצורף 66422
אולי אתה מתכוון לכורסאות מסאג' וכאלה. כורסאות TV חשמליות "רגילות" (ללא גימיקים נוספים) נראות בדיוק כמו אחיותיהן הידניות.כל החשמליות הללו, משוכללות ככל שיהיו,
עבורי הן מכוערות ומסורבלות. לא התחברתי.
אף פעם לא שמעתי על המושג "כיסא האזנה" אבל יש לי תחושה שבקרוב יופיע בשוק מוצר מסוג חדש..כיצד אתה שומע מוזיקה-האם יש לך, כיסא האזנה ייעודי לשמיעת מוזיקה, או שאתה מסתפק בפינת הישיבה הביתית שלך?
אכן. היות ואני מכיר את הבעלים של הרמן מילר בארץ, צ'יק צ'ק הגעתי להביטט.חברת VITRA בשוויץ,היא היחידה שיכולה לייצר קלון של EAMES ברשיון. הביטאט מייצגת אותה בישראל.
מה שאותי מעניין יותר האם היא נוחה באמת ולא רק יפה...אשמח להתרשמותך.
ראיתי גם כמה כאלו שלא נראות כמו כסא של חללית NASA, עדיין אני אישית לא התחברתי.אולי אתה מתכוון לכורסאות מסאג' וכאלה. כורסאות TV חשמליות "רגילות" (ללא גימיקים נוספים) נראות בדיוק כמו אחיותיהן הידניות.
בדיוק בימים אלו מחפש לרכוש לי את הפינוק הזה:
צפה בקובץ המצורף 66422
חברת VITRA בשוויץ,היא היחידה שיכולה לייצר קלון של EAMES ברשיון. הביטאט מייצגת אותה בישראל.
מה שאותי מעניין יותר האם היא נוחה באמת ולא רק יפה...אשמח להתרשמותך.
לא. יש רק אחת וזו ויטרה שווייץ. שוב, מקורי של EAMES יש רק אחד.