כיול מקרן

tomer765

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם

שמי תומר ולאחרונה רכשתי מקרן מסוג :

benq mp514

המקרן דיי טוב תמונה מצוינת עובד על 1080i 720p וכו'...
אני מחובר אליו דרך PS3 לקומפוננט תמונה מצוינת אבל הבהירות או הניגודיות לא משהוא

אני מעוניין לכייל אותו דרך איזו תוכנה או דיסק כיול
ניסיתי את הדיסק כיול שליאו המליץ אך ניראה לי שהוא לא מתאים למקרן (ואולי אני גם טועה)

אשמח לתשובה
תומר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם אתה מנגן את ה- DVD על ה- PS3 ומכייל, זה אמור להספיק.
תתחדש.

tomer765

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה
דבר שני תודה על התגובה המהירה
ביצעתי את זה אין לי שום בעיה אבל עדין ניראה שהבהירות קצת לא לעינין לדעתך אני צריך לנסות שוב ?
ואני מבין שדיסק הכיול מתאים גם למקרנים .
הבעיה מיתגלה רק כאשר יש קטעים שמצולמים בתאורה נמוכה לדוגמה של אולטרה ווילאט הצבעים מדהימים כאשר יש תאורה בסרט התאורה נכונה הלבן נפלא אך כאשר הם מצולמים בתאורה נמוכה הרבה יותר (צילום לילי) אני רואה כאילו אני צופה בנייד כאשר הזוית של המסך לא נכונה (אני מקווה שאני מסביר את עצמי נכון :מבולבל: ) אני רואה כתם של צבע אפור

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זה תלוי גם מהי איכות הניגודיות של דגם זה... אם הניגודיות לא ממש גבוהה, תראה תמונה אפורה בסצינות חשוכות.

tomer765

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הניגודיות היא 2500 שזה ניראה לי דיי טוב

אם אני משנה את רמת הגאמה האם זה יכול לסדר את זה ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
גאמה תשנה את כמות הפרטים שאתה רואה בחלקי התמונה הכהים.
ערך ניגודיות כזה הוא לא ממש מלהיב.
האם מדובר בדגם הזה? http://benq.com/products/Projector/?product=1465&page=specifications
אם כן, אז גם הרזולוציה שלו איננה HD בכלל, כלומר, הוא יודע לקבל אות וידאו "גבוה" יותר אבל הוא מוריד אותו לרזולוציה של 800X600.
זה מקרן מצגות, פחות מתאים במקור לשימושי קולנוע ביתי.

tomer765

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לליאור שלום טעות שלי
חשבתי שאני מגיע לאתר רציני
אתה מודע לזה שאם האתה משקיע מעט יותר זמן בלענות לתגובות ביותר ממשפט אחד אז לא האתה מקבל כול כך הרבה תגובות לתגובות שלך
אני שואל אותך שאלות פשוטות ואתה ממש לא נותן לי תשובות הגיוניות בכלל הודעה ראשונה אומרת בברור שהפעלתי את הדיסק ואתה אומר לי "אם אתה מנגן את ה- DVD על ה- PS3 ומכייל, זה אמור להספיק"
וגם התשובה השניה לא משהוא אבל בתשובה השלישית שברת אותי אתה אומר לי בברור "גאמה תשנה את כמות הפרטים שאתה רואה בחלקי התמונה הכהים" האם זה עונה על השאלה ?? כן אבל לא בגלל שאתה מודע לזה.

תראה אני מודע לזה שהיתה לי טעות כאשר רשמתי "עובד על" התקוונתי ל "עובד עם" טעות שלי מודה אבל להגיד לי שזה מקרן למצגות מה לעזאזל, אני ממש לא מבין את זה
אם אני עולה לך על העצבים אז אתה מוזמן להגיד אבל לרשום לי שזה לא מתאים לסרטים, קרעת אותי מצחוק ואני רציני, בכול מקרה בן אדם אני מבין שתמיכה אני לא אקבל ממך לכן עזוב אותך משטויות טעות שלי שחשבתי שזה יהיה העינין אבל אני לא יכול לצפות ממך שאתה יודע את כול הדגמים הקימים וגם אם רק תראה את המפרט לכן תודה על השטויות שרשמת
ואתה לא ממש מלהיב, המקרן תענוג הוא מצויין ותאמין לי כשאני אומר אני לא צריך אישור ממך אה....

ולעתיד קח את הזמן בלענות לאנשים יותר משורה אחת והם לא הישאלו אותך יותר מידיי שאלות
ואם אתה לא יודע על דגם מסויים עז תעזוב אותך על תתאמץ להבין ולענות פשוט תגיד "לא יודע"

תודה על התשובות המהירות ויום טוב

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בוא נעשה "הבנת הנקרא" מהתחלה:
1. קנית מקרן חדש, כיילת אותו, אבל אתה רואה שיש בעיה כאשר מוצגות תמונות חשוכות - הכל נהיה אפור.
2. עיינתי במפרט של המקרן, הנתונים מראים שזה מקרן שמיועד לשימושים של משרד, יש לו רזולוציה נמוכה וגם ניגודיות נמוכה, מה שמסביר בדיוק את התופעה שראית בעין.

מקרני קולנוע ביתי, יש להם תכונות שונות ממקרנים משרדיים, עם רזולוציית FULL HD וניגודיות הרבה הרבה יותר גבוהה, שמתאימה לסצינות חשוכות בסרטים.
הנה, אתה יכול להשוות מפרט של מקרן קולנוע ביתי, מול זה שלך:
http://benq.com/products/Projector/?product=1240&page=specifications

tomer765

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=3506

האם זה לא טוב ???

פעם הבאה תתן משהוא יותר נורמלי במחיר לכול נפש
זה הכי קל לתת את המקרן היקר מאוד ולפתור את זה ככה .
כמו שאמרתי תתאמץ יותר

בברכת יום טוב
תומר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה זה "תתאמץ יותר", אף אחד לא עובד כאן בתשלום בלענות על שאלות, כולם נמצאים כאן מתוך הכיף שלהם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור