כבר הסתבכתי לגמרי עם כל ההמלצות לחיבורים

דאוס

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אז ככה, אני צריך לקבל בעוד שבוע בערך את הפלזמה 50 אינץ' של פנסוניק ה- PV80 ואני דרך HOT בממיר MAGIC.

הבנתי שאין לפלזמה חיבור סקארט ולכן אצטרך לחבר בין סקארט ל SVIDEO אבל אז קראתי באיזשהו מקום שיש את הטרנסקודר שמעביר מSCART לקומפננט מה שנחשב לעוד יותר איכותי....ואם זה לא מספיק אז פתאום מישהו שלח קישור לדבר הזה
ואמר שזה דווקא אופציה ממש איכותית שעושה את העבודה לא רע, הבעיה היא שלא ממש ראיתי ביקורות או דעות על המוצר הזה.

אני צריך עוד דעות מאנשים שיכולים להעריך מה באמת מכל האפשרויות הוא החיבור הכי איכותי ונכון לפלזמה.

(ממיר HD אינו רלוונטי כרגע כי איני רוצה לוותר על ה MAGIC שיש לי)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני לא מאמין בהמרות מאות אנלוגי לאות דיגאלי כמו המוצר הזה עושה- זה מוריד אכות וצריך מכשירים יקרים לקבל המרה טובה כזו. הממיר של המסך יעשה עובדה טובה יותר.

אני יכול להמליץ לך על לחבר מ SCART לקומפוננט או ל SVIDEO אם אתה מחפש משהוא זול יותר.

דאוס

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הבנתי...תודה

עשיתי חיפוש קצת יותר מקיף באינטרנט על המוצר של סקארט ל- HDMI והממצאים הם:
יכול להיות שהוא אכן יכול להוציא אות דיגיטלי אבל איך זה יראה בסופו של דבר על המסך זאת הבעיה! הבנתי שיש כל הרבה אספקטים שצריכים להתאים כדי שבאמת יהיה ניתן לראות שיפור משמעותי ושכל העניין הזה יעבוד חלק.

הבעיה הגדולה ביותר היא שהסאונד יוצא בנפרד (פלאג אוזניות ?!) ויש איזה דיליי קטן, אומנם לפי מה שטוענים זה כמעט בלתי מורגש אבל למה להתחיל להסתבך ולהתבאס ?!
בטוח שבעוד כמה שנים ייצא מוצר שכזה עם טכנולוגיה הרבה יותר טובה ובמחיר אטרקטיבי כרגע זה לא זה. החלטתי לרדת מזה.

נראה לי שכמה שפחות קופסאות והמרות מלאכותיות בדרך יוציאו אות יותר נקי-אני הולך על SCART ל-SVISEO, נשקיע בכבל טוב ונהנה עם מה שיש. בהמשך הדרך אולי כשייצא ממיר HD יחד עם אפשרות הקלטה, נחשוב לשדרג.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
יפה אמרת

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור