כבל SCART איכותי לחיבור וידאו בלבד

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
שלום,
הומלץ לי להשתמש בכבל SCART שמעביר RGB וידאו בלבד (ללא אודיו) על מנת שהאודיו לא יפריע לאיכות הוידאו.
מדובר על חיבור ממיר YES לטרנסקודר קומפוננט שמתחבר בכבל קומפוננט למסך פלזמה של פנסוניק 37" PR10 .

האם זה נכון/רלוונטי למסך הנ"ל או שזה אולי נכון למסכים גדולים יותר?

תודה
ארז

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא נראה לי קשור בכלל

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
גם אני לא הבנתי את הקשר?
מה בדיוק ישנה אם גם ככה המקור שהוא SCART מוציא איכות X , הסופית גם אם (והיא לא) שיותר איכותית תוציא אך ורק X ולא X+

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
גם אני לא הבנתי את הקשר?
מה בדיוק ישנה אם גם ככה המקור שהוא SCART מוציא איכות X , הסופית גם אם (והיא לא) שיותר איכותית תוציא אך ורק X ולא X+

הכוונה היא האם איכות הוידאו תהיה טובה יותר בכבל SACRT שמעביר רק וידאו על פני כבל SCART שמעביר גם וידאו וגם אודיו?
הטענה (של "בעל עניין") הייתה שבכבל SCART שמעביר רק וידאו אין בעיה של השראות שנוצרות מהעברת אודיו באותו הכבל.

ארז

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תכף אני בוכה פה מרוב צחוק.
תקשיב תעשה לי טובה ותפרסם מי הוא, כי הוא כזה נוכל שאין כזה דבר.
אות וידאו ואודיו משדרים על תדרים אחרים לגמריי בספקטרום.
הם לא מרגישים אחד את השני.

וואי איזה מאעכרים יש היום חזק!

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
אורי,

הנושא רשום באופן מפורש באתר של מונסטר. אותו בעל עניין רק ציטט....
הנה ציטוט:
Ordinary “all-in-one” SCART AV cables transfer both audio and video signals without proper isolation. This can create interference that can compromise performance. SCART RGB VIDEO sends only video signals to give you the best images your DVD, DSS, and Digital TV have to offer–without compromising your audio

להלן הקישור:
http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=2432

ארז

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
טוב נו..
מאנסטר ידועים כמוכרים ידועים.

תאמין לי או לא.
אם אתה שמח לבזבז על שטויות שיהיה לך בהצלחה.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
חן חן ותודה רבה.
אני בהחלט מעריך את האוביקטיביות והמקצועיות שלך ושל חברי הפורום על פני אינטרסנטים ובעלי עניין...

ארז

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מעניין לשמוע... האם נתקלת בכבלי סקארט בארץ שמעבירים רק וידאו? ואם כן, מה מחירם לעומת כבלי סקארט "רגילים" ?

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
מעניין לשמוע... האם נתקלת בכבלי סקארט בארץ שמעבירים רק וידאו? ואם כן, מה מחירם לעומת כבלי סקארט "רגילים" ?

מחיר סקארט וידאו 3 שמעביר רק וידאו RGB של מונסטר (הלינק נמצא בתגובה קודמת) הוא כ 700 ש"ח. זה מה שנאמר לי....

סקארט וידאו 3 של מונסטר שמעביר גם אודיו עולה כ 300 ש"ח.

ארז

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
המחירים של כבלי מונסטר מנופחים בחנויות/אתרים -המחיר "האמיתי" נמוך יותר
לפעמים חצי ממה שרשום.

ירוני

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
למיטב ידיעתי כבל האודיו בסארט מסוכך, כך שכבל איכותי יעביר גם את האודיו וגם את התמונה באיכות טובה.
אני לא מאמין שתרגיש בהבדל בין כבל טוב לבין הכבל של ה 700 שקל, לפחות במרחקים הסטנדרטיים עם כבלים של מטר וחצי או 1.8 מ'

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור