כבל מתח acrolink 7n 4030ii פשששש

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
כבר שנים אני מתעלם הכבלי המתח ומשתמש במשהו שקבלתי מנמר שריד מהאודיו אנלוג או הפאס.
לאחר שהאקרולינק של חבר ביקרו אצלי לפני שנה זממתי אליהם .
הגיד הזה בפורומים בעולם נחשב לאחד הקניות הטובות ביחס לעלות !!! כל דבר מעבר מדובר על קפיצת מחיר ענקית .
מה יש לנו כאן כבל תוצרת יפן עים נחושת 7N ברמת נקיון הטובה ביותר שקיימת , הרבה נחושת , סיכוח בודד של נייר נחושת ובידוד מכול מני חומרים שניתן ללמוד אחיהם בלינק המצורף .
היות והוא החליף כבל פשוט השינוי היה מידי וגדול שאפילו מומחי השמן נחשים ותאורית החשמל זה חשמל היו מתרשמים מייד . ( אני מדגיש הכבל לא החליף גדר טייל חלודה אלה כבל נחושת עבה שהגיעה עים מגבר יקר )
השיפור בא לידי ביטוי בדינמיות טובה יותר יותר שקט בס תפוס יותר ובמיוחד גבוהים צלולים יותר ובמיוחד מיד שגדל וקיבל יותר בשר . הכבל לא מפלטר ולא מרגיע לאוהביי הרוגע והעגלגלות מאוזן למדי .
אני השתמשתי בקונקטורים של GOFFI ולא בוואדיאה שעולה פי 5 . הכבל עלה 600 שח למטר . אחד למגבר ואחד לספק הלינארי של המחשב ויש קסם .
http://www.vhaudio.com/acrolink-7n-p4030.html
שבת שלום

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
חברה מעולה בזמנו שמעתי אצל ערן את כבלי הרמקולים שלהם וממש אבל ממש אהבתי את חתימת הצליל שלהם

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
חתימת צליל זה כמו חתימה על צ'ק . מה זה חתימת צליל ? מעניין פרט שאדע

למי שמאזין למוסיקה מישנת 1960 כן 1960 מרדיו AM ומאז משדרג ללא הרף

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
זה כמו תיעדוף, משמעותי, מתווה ועוד.
מילים למצגת ללא בשר מאחוריהן

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בעניין כבלי החשמל
קשור לבדיחה הזו!
" אחד נכנס לחנות חיות לקנות תוכי מדבר,רואה 2 תוכים ,אחד קטן אפור ומעפאן ,השני גדול וצבעוני ,שואל את בעל החנות ,מה עושה הצבעוני ? עונה לו המוכר - מדבר 1000 מילים שורק ושר ,עולה 200$ ,ומה עושה האפור הקטן וכמה עולה שואל הקונה ? עונה לו המוכר - הקטן מדבר רק 2 מילים וזהו ,אבל עולה 5000$ ,איך זה תמה המוכר ? ואז ענה לו המוכר ,זהו ,יש בעיה ,בלי מילה של הקטן האפור הגדול לא מוציא הגה ,"

אותו דבר עם כבלי חשמל ,יש מכשירים נפלאים שבלי הכבל חשמל הנכון לא ינגנו ,יש לי בבית עכשיו ממיר נפלא של "נורסטאר " שקיבלתי בהשאלה עד שיחזור הממיר שלי ,לא רצה לנגן עם כל מיני ,עד שחיברתי לו ALLUMINATA של JPS ,רק אז התחיל לשיר מדהים ,הבעיה שהתוכי האפור הקטן עולה פי כמה מהצבעוני ,כלומר הכבל חשמל עולה כמו כמה מכשירים

הטכנאי קרמר

חבר משקיען
מעורבות
12
נקודות
18
שתי תשובות שלא הבנתי כלום . יש כול מני כבלי נחושת . יש אלוהים אחד . אבל יש אשכנזים ספרדים . נטורי קרטה . כולם מיתפללים לאוטו אלוהים

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
התשובה היא שיש הבדלים בכבלי חשמל , ומה שטוב למכשיר מסוים יכול לא להתאים לשני, סתם בכדי לתת דוגמה , כבל של ״ וירורלד״ יקר , בנוי מריבונים של כסף , בנוסף הגידים הולכים פרללים אחד לשני ללא סליליות , כמה שפחות קיבוליות ועוד כל מיני ״ כמה שפחות, ״ כבל כזה פותח למכשיר את התחת בגבוהים , מיד מלא ״ שיניים״ ובס קצר ויבש ,
לעומתו הalluminta בנוי מגידי אלומיניום , רב גידי בעובי עצום , הכבל מפותל בצורה קשה במבנה שלו ומסוכך בשכבה עבה של גרגרי מתכת שמולבשים באיזה שרוול מסביב לגידים , מכל זה יוצא שהצליח שלו גדול מאוד הבמיד , הגבוהים צנועים ורכים והבס טיפה נפוח ו״ ענני" , ועכשיו אם נחבר הויירורלד למכשיר רזה ומדויק , יצפצף , תן לו אלומינטה , יש סיכוי שהאסון של המכשיר יתחבר לשומניות של הכבל ויצא לך צליל נחמד ,
ותפסיק כל הזמן לבלבל הביצים שאתה לא מבין , הנה ישבתי להסביר לך שלמרות שהכל 220 ,בכל זאת יש הבדל.

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
יפה דרש אלדר
אבל יש עוד דבר המעבר מכבל מעפן לכבל נורמלי ! יש נחושת ויש נחושת וחוליח זבלה עם סיכוח זבלה משפיעה מאוד לרע . והשינוי ברמת המוליחים וחשוב לא פחות הסיכוח (שמייצר מליון בעיות עם לא מיושם טוב ) . יש גם כבלים יקרים שנכנסים לקטגוריה של זבלה במיוחד במפלטרים למיניהם שאובר פילטור יוצר סאונד חנוק אנמי ומעפן אלדר קרא לזה ענן .
האקרולינק הוא לא פילטר ולא מנפח ולא מיבש רק כל היתרונות של נחושת טוב עם סיכוחים שלא מיצרים בעיות .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
האמת ! אני דווקא אוהב כבלים עם אפקט ענני , אחרת זה מאוד דומה לקומקום!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
בקשר לפששש... שכתב צחי בכותרת

" אחד נכנס ביום חורף לשרותים ציבורים ולידו משתין עוד מישהו ,שואל אותו ידידנו ,- למה שלך עושה פשששש.... ושלי עושה
פררררר.... , עונה לו הזר - אם תזיז את המעיל גם שלך יפסיק לעשות פרררר..... ויעשה פשששש....."

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור