כבל חשמל לממיר

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28
הי כולם!

ברשותי ממיר Hegel HD20 שאני מחפש לו כבל חשמל מתאים.
למישהו יש נסיון עם כבל חשמל שהוציא מהממיר תוצאה טובה? ניסיתי מספר כבלים וכולם נשמעים לא טוב, אגב על הטרנספורט והמגבר הכבלים נתנו תוצאות מצויינות ובכללי אני מאוד אוהב את התוצאה הכללית.. רק מדגדג לי לאן זה יגיע שיחובר לממיר כבל מתאים.
תקציב של 1000-1500 שקל.

תודה רבה!

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
תנסה את האקסיומה האחרונה וההגיונית שמקור צריך כבל עם מוליכים דקים, תופתע כמה זה ימקד את הבחירה שלך.

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
הי כולם!

למישהו יש נסיון עם כבל חשמל שהוציא מהממיר תוצאה טובה? ניסיתי מספר כבלים וכולם נשמעים לא טוב, אגב על הטרנספורט והמגבר הכבלים נתנו תוצאות מצויינות ובכללי אני מאוד אוהב את התוצאה הכללית.. רק מדגדג לי לאן זה יגיע שיחובר לממיר כבל מתאים.
תקציב של 1000-1500 שקל.

תודה רבה!

תמתח קצת את התקציב. גש לזיו מאודיוזיפ ותבקש את הכבל של סטלף מדגם סוויפט. אחד הטובים שבחנתי בחיים, במיוחד כשמדובר במחיר שפוי.

RB68

חבר משקיען
מעורבות
593
נקודות
93
הי כולם!

תקציב של 1000-1500 שקל.

תודה רבה!
יש מצב שאתה לא אוהב את הממיר?
כתבת שכל הכבלים שניסית לא נשמעים טוב..

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
אני חושב שאם ניסית מספר כבלים אולי אתה מחפש שיפור שכבר לא יכול להיות מהממיר הקיים
כמה טוב שהוא יכול להיות , ואגב לא בטוח שהבעייה בממיר מאחר ולפעמים אנשים מחליטים להאשים רכיב מסויים כאשר יכול להיות שדווקא שיפור יגיע מהחלפת רכיב אחר במערכת.

נערך לאחרונה ב:

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28
תנסה את האקסיומה האחרונה וההגיונית שמקור צריך כבל עם מוליכים דקים, תופתע כמה זה ימקד את הבחירה שלך.

תודה על התגובה, תוכל לפרט? לדוגמא איך זה מתבטא בנתון הכבל? (סליחה על הבורות)

תמתח קצת את התקציב. גש לזיו מאודיוזיפ ותבקש את הכבל של סטלף מדגם סוויפט. אחד הטובים שבחנתי בחיים, במיוחד כשמדובר במחיר שפוי.

תודה רבה על ההמלצה! האם אתה מתכוון לכבל של סטילט' שעולה 2400 שח? הוא מחובר אצלך לממיר?

יש מצב שאתה לא אוהב את הממיר?
כתבת שכל הכבלים שניסית לא נשמעים טוב..

הי, אני אוהב את הממיר מאוד! אני פשוט הכי אוהב אותו עם כבל חשמל רגיל ופשוט... אז חושב שבטוח אי שם יש כבל שיתאים.

אני חושב שאם ניסית מספר כבלים אולי אתה מחפש שיפור שכבר לא יכול להיות מהממיר הקיים
כמה טוב שהוא יכול להיות , ואגב לא בטוח שהבעייה בממיר מאחר ולפעמים אנשים מחליטים להאשים רכיב מסויים כאשר יכול להיות שדווקא שיפור יגיע מהחלפת רכיב אחר במערכת.

הי אמיר, תודה על התגובה... אולי לא הובנתי נכון, אני מאוד אוהב את הממיר עם כבל חשמל פשוט ורגיל.

יש למישהו נסיון עם ממיר של הגל שחובר לכבל איכותי וקיבל תוצאה טובה?
תודה.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
הי אמיר, תודה על התגובה... אולי לא הובנתי נכון, אני מאוד אוהב את הממיר עם כבל חשמל פשוט ורגיל.

יש למישהו נסיון עם ממיר של הגל שחובר לכבל איכותי וקיבל תוצאה טובה?
תודה.

אם אתה אוהב אותו עם הכבל הרגיל וכל כבל אחר שבדקת לא נותן אותה תוצאה מדוע אתה מתעקש להחליף את הכבילה המקורית?

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28

תודה רבה! נראה שמאסטרו מוכר אותו ואכן נכנס לי בתקציב, אנסה אותו!

לידע כללי, האם מומלץ כמו כן לעשות גם במגבר או הכבל מהקיר למפצל? ז"א גם לאלו יש עובי מסויים שמומלץ?

Avi Shpaner2

אוהב את התחום
מעורבות
45
נקודות
28
יש לי כבל חשמל איכותי במחיר 900 שח של analysis plus power oval 2 1.2 meter
אבי - 0502313093

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור