מחובר לאיזה dac
לדעתי יש.בעקבות כל " הרעש " שנוצר בפרסום הפוסט של גיא
חשבתי לעצמי ובהיתיעצות בפורום,
היות והזרמת מוסיקה של טידל אצלי
באמצעות מחשב נייח,
האם יש טעם / צורך לחבר אליו
כבל חשמל איכותי,
כרגע מחובר עם כבל קומקום סטנדרתי,
יש למישהו ניסיון עם זה
תודה
הייתי משקיע פחות בכבל ויותר בספק. אם הכבל המיועד עולה יותר מ 10% מערך ספק הכח, השלם הסתלבטויות מפה אד נאוסאום.בעקבות כל " הרעש " שנוצר בפרסום הפוסט של גיא
חשבתי לעצמי ובהיתיעצות בפורום,
היות והזרמת מוסיקה של טידל אצלי
באמצעות מחשב נייח,
האם יש טעם / צורך לחבר אליו
כבל חשמל איכותי,
כרגע מחובר עם כבל קומקום סטנדרתי,
יש למישהו ניסיון עם זה
תודה
על מה אתה ממליץ.תתחיל קודם בהחלפת הספק לליניארי
היגילוי נאות: זה הדאק הנוכחי שלי.
היHDplex. מניסיון של כמה חברים
בוודאי שכן - שאלה האם אתה מוכן לשלם...הי
האם יש מה שנקרא ספק אודיו אדיופילי,
על מנת לקבל רצפת רעש נמוכה.
הי
הממיר שלי מחובר לספק של ifi ipower plus
האם הוא לא מספיק טוב (איכותי),iFi Audio iPower Plus 15V for Pro iCAN and Pro iDSD
Aimed at the iFi Audio Pro iCAN and Pro iDSD, the iPower Plus offers all of the benefits of the iPower however at a higher output rating of 15V/4A with removable IEC power lead to accomodate for different regional connections and lengths.www.futureshop.co.uk
עם איזה ספק אתה משתמש,
תודה
אל תשכח שספק מחשב ממותג על הקו חשמל מכניס רעש גם לרשת החשמל ועלול להשפיע על שאר הרכיבים.מה שאתם רושמים פשוט לא נכון ומטעה.
חבל על הכסף כי לא תהיה שום השפעה על איכות הסאונד.
הדרייבר של ifi תומך ב ASIO.
Recommend driver settings? - iFi audio
Each steaming mode increases the USB buffer, which is set in X milliseconds. The ASIO buffer is listed in samples, in other words, how long it depends on the sample rate. Under all conditions, the ASIO Buffer must be larger than the USB buffer, or dropouts or other strange effects may happen...ifi-audio.com
All inputs are galvanically-isolated (including USB).
לא תהיה השפעה על איכות הסאונד אבל מחשב כן מזבל ברעש חשמלי, תקריב את האוזן לרמקול.
אפשר לחבר אותו לשקע שמחווט לפאזה אחרת בבית או כבל בלי ההרקה (כבל שוקו).
לא שכחתי וכבר רשמתי את זה כמה הודעות מעלאל תשכח שספק מחשב ממותג על הקו חשמל מכניס רעש גם לרשת החשמל ועלול להשפיע על שאר הרכיבים.