שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,791
- נקודות
- 113
אז ניסיתי ,התחלתי עם כבל fw ,החולשה של הכבל הסטנדרטי שעוברים בו שני קוי סיגנל צמוד לכבל מתח 12v, אני אמצתי את הפתרון של אקוסטיק רוויב,כלומר לפצל את הכבל לשלוש,כלומר שני סיגנל ומתח אחד ,כל אחד מסוכך בניפרד,מכיוון שאין בשוק קונקטורים לDIY פרקתי כמה קונקטורים של כבלים מוכנים של מצלמות, הגיד הוא גיד כסף נפלא בקוטר 22 awg שיש לי מחול, הסיכוך ,הוא סיכוך כסף שפורק מכבל תקשורת אמריקאי ,וכך נוצר ע״י הלחמות עדינות של כסף כבל fw משולש שלטעמי טוב הרבה יותר מהכבל הנוכחי שלי ( אודיוקווסט)
באותה צורה נוצר כבל USB שבמחשב מפוצל לשני קונקטורים נפרדים ,אחד מספק זרם והשני סיגנל, שני הללו מחוברים לקונקטור השלישי שמתחבר לממיר, ניסיתי אותו אצלי ,וגם אצל חבר בעל נסיון ומערכת מפרידה מאוד ,לדעתי מצוין ,
הכבלים הללו כמעט ולא עולים כסף ונותנים תוצאה שמתחרה חופשי בכבלים מסחריים שעולים אלפי שקלים,
כל מה שצריך הוא לפרק כבל קיים בעדינות ,להלחים כבלי כסף דקיקים מסוככים כאשר מפרידים בין סיגנל למתח ,
תמונות בקרוב.
באותה צורה נוצר כבל USB שבמחשב מפוצל לשני קונקטורים נפרדים ,אחד מספק זרם והשני סיגנל, שני הללו מחוברים לקונקטור השלישי שמתחבר לממיר, ניסיתי אותו אצלי ,וגם אצל חבר בעל נסיון ומערכת מפרידה מאוד ,לדעתי מצוין ,
הכבלים הללו כמעט ולא עולים כסף ונותנים תוצאה שמתחרה חופשי בכבלים מסחריים שעולים אלפי שקלים,
כל מה שצריך הוא לפרק כבל קיים בעדינות ,להלחים כבלי כסף דקיקים מסוככים כאשר מפרידים בין סיגנל למתח ,
תמונות בקרוב.