יש אנשים שמשלמים מיליונים על חתיכת סלע שקופה,או על חתיכת בד עם קשקושים של צבע במסגרת.
ויש כאלה שמשלמים גם על חוטים,כל אחד והשריטה היקרה שלו.
כבלים במחיר כזה,או אפילו זולים יותר זו לא השקעה.
מכיר אנשים שקנו כבלים באלפי שקלים,בסוף הבינו שהיה רק אפקט פסיכולוגי,ומכרו אותם ברבע מחיר במקרה הטוב.
מישהו אולי חשב לבדוק אם זה דולר אמריקאי ??
זה דילר הונג קונגי אז תחלקו בעשר...........
מישהו אולי חשב לבדוק אם זה דולר אמריקאי ??
זה דילר הונג קונגי אז תחלקו בעשר...........
יתכן ואתה צודק .
.
צפה בקובץ המצורף 54913
מהאתר האמריקאי של MIT, מחיר לכבלי רמקולים לפני מע"מ - 113,000 דולר לזוג.
סרטון יוטיוב נחמד על מה יש בקופסאות של הכבלים היקרים:
דווקא נתן אחלה דוגמא. בעיניי יהלום זה קישקוש ( אגב, אבן שיווקית ותו לא ) , ובקשר לאומנות, טוב , הרי ידוע שזה בעיני המתבונן (,את המונה ליזה הייתי תולה בבית של השכן...למשל) . אז הכבל הזה הוא באוזני המתבונן... וכל אחד,שיקנה וימכור ויעשה את שיקוליו - אני מחפש כבלים שטובים לאוזניי ולכיסיי. ואם היה לי את התקציב הייתי מעוניין לשמוע את הכבלים הללו. בעצם, גם אם אין לי תקציב...לשמוע לא עולה...כלומר, אתה לא מבדיל בין השקעה (יהלום, אמנות) לבין ביזבוז נטו?
אפילו לתיק של לואי ויטון יש ערך יותר גבוה במכירה יד שניה
אם היה לך שמאי ביטוח בבית, נסה להראות לו מערכת ולקבל הערכת שווי (ללא קבלות)
דווקא נתן אחלה דוגמא. בעיניי יהלום זה קישקוש ( אגב, אבן שיווקית ותו לא ) , ובקשר לאומנות, טוב , הרי ידוע שזה בעיני המתבונן (,את המונה ליזה הייתי תולה בבית של השכן...למשל) . אז הכבל הזה הוא באוזני המתבונן... וכל אחד,שיקנה וימכור ויעשה את שיקוליו - אני מחפש כבלים שטובים לאוזניי ולכיסיי. ואם היה לי את התקציב הייתי מעוניין לשמוע את הכבלים הללו. בעצם, גם אם אין לי תקציב...לשמוע לא עולה...