יש לי בעיית רזולוציה אני צריך עזרה בהגדרות

gil530

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
יש לי בעיית רזולוציה בין המחשב למסך lcd ואני צריך עזרה בהגדרה
שלום

לפני כמה ימים רכשתי מסך LCD פיליפס "42 דגם FULL HD 42PFL3609
חיברתי את המחשב דרך חיבור dvi לhdmi למסך, ועל פניו הכל היה נראה בסדר,אבל מה שקרה שנכנסתי לאתרים כמו (יוטויוב,ynet,ספורט 5 וכדומה...)ברגע שאני מעביר את הקטע וידאו שאני רואה ל full screen אני רואה את הקטע וידאו מפוקסל במצב השלפני הfull אני רואה חלק ורגיל כמו שצריך,אני חייב לציין סרטים שיש לי על המחשב אני רואה אותם חלק בלי שום בעיה ובכל מצב קטן או גדול.
אני אשמח אם תעזור לי איך אני מגדיר את הכרטיס המסך שלי למצב שאני אראה רגיל גם במחשב וגם במסך.
יש לי כרטיס מסך nvidia geforce 8600gt.
ועוד תופעה ששמתי לב ברגע שאני נכנס ללוח בקרה של הכרטיס מסך יש את האייקון של הnvidia שמסתובב והוא גם מפוקסל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתה מדבר על תופעה נורמלית, קטעי הוידאו שאתה צופה בהם הם במקור ברזולוציה נמוכה מאוד, ברגע שאתה מגדיל את הוידאו לתמונה מלאה זה נראה גרוע ובצדק.
חפש סרטוני HD ביוטיוב ודווח על התוצאה.

gil530

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איך אתה מסביר את זה שלפניכן ראיתי הכל נורמלי וחלק.
לפני שהתחלתי לחבר את המחשב לLCD?
שניתקתי את הLCD מהמחשב ונכנסתי לאתרים שציינתי עדיין ראיתי הכל מפוקסל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא הבנתי, היכן אתה רואה הכל נורמלי וחלק?

gil530

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לפני שרכשתי את המסך lcd לפני כל החיבורים הכל עבד מצויין וכל האתרים שציינתי ראיתי חלק ונורמלי וגם בתמונה מלאה

gil530

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני חשבתי כבר שכרטיס מסך שלי נדפק אז החלטתי לפרמט את המחשב והורדתי את הדרייב הכי עדכני של הכרטיס מסך ועדיין הבעיה לא נפתרה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תכנס לסרט HD ביוטיוב (תוודא שאתה צופה בגרסת HD ולא ברגילה) ותדווח מה איכות התמונה על מסך מלא בטלויזיה.

gil530

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור אני נכנסתי לyoutube hd הפעלתי סרטון בהתחלה היה נראה שהוא עובד חלק ובלי פיקסלים אבל לאחר כמה שניות של צפייה ראיתי את המסך שהוא עם פיקסלים למרות שזה היה ממש מעט יחסית לסרטון רגיל

gil530

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור יש לך הצעות נוספות לבעיה שלי??

gil530

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חברים פתרתי את התעולמה הכי מוזרה שהייתה לי במחשב
וכמובן הפיתרון הוא הכי מפגר שיש
לחצתי קליק ימיני על הסרטון אינטרנט שאותו אני רואה מפוקסל ואז נפתח חלון קטן שהכותרת שלו
adobe flash player 10 settings
ובתוך החלון מופיעה שורה
enable hardware acceleration פשוט מאוד הסרתי את ה-V
ואז שלחצתי שוב play את אותו סרטון ראיתי חלק ולא מפוקסל גם בתמונה מלאה
בכל אופן תודה על זה שניסתם לעזור לי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור