רסיבר יש לי בעיה עם רסיבר HTR6240 של ימאהה??? עזרה

nirp77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רכשתי רסיבר של ימאהה 6240 וניסיתי לכוון את הרמקולים של הקולנוע בייתי עם מכשיר הMIC YPAO שקבלתי. הוא מכוון את כל הרמקולים כולל סאב ונותן הודעת WARNING PAHSE 1
למשהו יש מושג מה קורה. הוא לא רושם בסוף הבדיקה COMPLITE כמו שאמור לרשום לפי החוברת המצורפת.
שאלה נוספת, הוא מדליק לי לבד את הסאב, ויש בסאב כפתור כיבוי אוטומאטי כך שהוא היה נדלק לבד בזמן הפעלת הרסיבר עם הרסיבר הקודם ועכשיו עם החדש הוא לא נדלק. אני צריך לכבות ולהדליק ידני ואז הוא עובד. האם יש ברסיבר הגדרה שאני אמור לבחור כדי שהרסיבר יפעיל אותו לבד?
תודה רבה למי שעונה

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
אחד (או יותר) הכבלים של הרמקולים לא מחוברים נכון ( + - ).

הפאזה של הסאב נמצאת על 180 מעלות.

תעבור שוב פעם על החיבורים, תראה שאין חיבורים רופפים ושהכבל של הסאב לא הפוך (RלL ו LלR)

nirp77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הבנתי תודה

עשיתי את זה, אני אבדוק שוב . בסאב אתה אומר יש שני כפטורים, ווליום ואחד נוסף. שניהם צריכים להיות ב180 מעלות ?
נכנס לסאב כבל עם 2 יציאות ולמרסיבר כניסה אחת. זה תקין ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
זה תקין.
ווליום של הסאב לא צריך להיות על 180 מעלות.... זה גבוה מדי.
פאזה צריכה להיות.

nirp77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לא נותן הודעה תקינה אבל רשום בחוברת שאם כל הרמקולים מחוברים נכון אז גם אם יש הודעה כזאת זה עדיין אומר שהכל בסדר. בקשר לסאב הוא לא נדלק אבל ששמים יד נראה שהבופר שלו כן רועד. יכול להיות שהוא עובד והנורית בקרה שלו לא נדלקת ! בקשר לWARNING PAHSE 1 התייעצתי עם נציג מחברת SG. אמרו שאפשר להביא את הרסיבר לבדיקה אצלהם ! בסה"כ הרסיבר עובד השאלה האם יש בעיה ? בכלל מה אתה אומר על ההבדל בין HTR 6240 לבין הדגם האירופאי המקביל הסRXV467 ? בSG מסרו שאין הבדל בינהם והוא דגם שקוראים לו בארה"ב HTR ובאירופה RXV ?

nirp77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דרך אגב בסאב חיברתי כבל אדום לאדום וכחול לשחור.

jexy

עוסק בתחום
מעורבות
1
נקודות
16
ברסיבר לאן מחוברים כבלים אדום וכחול???

תנתק את הסאב מהרסיבר לגמרי ותריץ RC (בדיקת מיקרופון), לאחר מכן תחבר מיציאת הרסיבר לכניסת L של הסאב (שים לב, רק כבל בודד) ותריץ שוב בדיקה.

nirp77

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מהרסיבר יוצא כבל אחד שמתפצל לשתיים לתוך הסאב. בקצה של הכבל יש פס כחול ופס אדום. ועל הסאב יש כניסת IN ו OUT . אני אנסה את מה שאמרת תודה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור