יש טעם לLCD עם תמיכה בFull HD ב3000 ש"ח?

dany74q

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם,
נתחיל מזה שאני חדש כאן,שמעתי רק טוב על המקצועיות בפורום,לכן נרשמתי והנה בפי שאלתי הראשונה:
אני רוצה לקנות טלוויזית LCD עם תמיכה בFull HD,התקציב שאני מקציב לזה הוא בין שלושת אלפים לארבעת אלפים שקלים.
אני בעקרון מחפש מסך לא יותר קטן מ32",מעבד תמונה בומבסטי לSD לא נחוץ,SD זה הדבר האחרון שאני הולך להריץ על הטלווזיה.
הטלוויזיה תתחבר למחשב בחדר,שישמש בעת הצורך גם לHTPC.
המחשב שלי יכול להריץ 1080P/BD תקין לדעתי,הוא מורכב מE8400@4.2Ghz ו3870X2 של AMD/ATI,יש Adapter DVI-HDMI שהגיע בבאנדל לכרטיס,שאיתו ספציפית אני יוכל לעבד גם אודיו דרך הכרטיס (לא שיהיה בזה צורך,המחשב יחובר למערכת 5.1 מותאמת אישית,דרך כרטיס קול חיצוני).
בכל מקרה,אם יש למשהו הצעות מעניינות,אשמח לשמוע.
חריגה אפשרית במידת הצורך,אבל לא אחת גדולה.
תודה ויום טוב,
דניאל.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ברוך הבא,

באיזה מרחק אתה הולך לשבת מהמסך?
אני לא מכיר מסכי FULL HD בתקציב הזה, ה- LA32A550 של סמסונג יכולה להתאים לך, היא מעט יותר יקרה:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708361

dany74q

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לא התעמקתי מדי בנושא המרחק,אני כ3.5 מטרים מה47" בסלון.
אני משער שאשב בסביבות השני מטרים מהמסך,לגבי הLA32A550,אני רואה שהיא הטלוויזיה היחידה עם התמיכה בתקציב,זה אמור להדאיג אותי?
אני יותר לכיוון "אם כבר,אז כבר",אני אוכל להעלות בתקציב בהתאם לצורך,השאלה היא אם יש טלוויזיה ששווה השקעה בתקציב גבוה יותר?
תודה רבה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אין עדיין מבחר גדול של מסכי FULL HD בגודל 32", בד"כ מדובר בדגמים מאוד יקרים כמו של פיליפס או פיוניר.
בהדרגה, תהיה "זליגה" של דגמים עם רזולוציית FULL HD , במקרה של סמסונג, זה לאו דווקא סימן לדאגה.

Traklin

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
32 FHD יש ג לסוני וגם לסמסונג

Acejin

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ברוך הבא :)

האפשרות הטובה ביותר מבחינה תקציבית היא הסמסונג, ההפרש בינה לבין 37 אינץ' הוא 1000-1300 ש"ח אם מסתכלים על המחיר הזול ביותר.

הן זהות לחלוטין, חוץ מהמנגנון 100HZ שאני לא בטוח שיש גם ל-32 אינץ'.

dany74q

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אני די סגור על הדגם 550,השאלה היא הגודל,אני נוטה יותר לכיוון של ה32".
אם יש לעוד משהו המלצות,אשמח.
תודה ויום טוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור