kyroz
חבר משקיען
- מעורבות
- 51
- נקודות
- 28
אהלן.
בדיוק הגיע השליח של DHL.
רכשתי מבחור פרטי שמכר כל מיני כבלים שהיו לו בסט-אפ, 2 זוגות של Van Den Hul Magnum באורך 3 מ' לצד.
(הוא השתמש בארבעתם כ-B-Wire) - זוג אחד לשימוש עצמי שלי, בזוג השני אין לי צורך לכן אמכור.
מדובר בכבל Twin-Lead הדגל של Van Den Hul, הכבל מורכב מ483 גידי כסף טהורים המקבילים ל 8 AWG למוליך (2 מוליכים בכל כבל).
תמונות
אורך הכבלים:
ארץ מוצא המשלוח:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
מחיר הכבל בארץ הוא 349 ש"ח למטר.
כלומר, שווי 6 מ' כבל (ללא טרמינציות): 2094, נהיה ישראליים ונעגל - 2000 ש"ח.
המחיר שלי לזוג של 3 מ': 850 ש"ח. - סיומות Spades ציפוי זהב 24K מ-2 הצדדים.
*** שימו לב, ישנם זיופים ב-eBay לכבל זה בדיוק, אשר מעדויות ברשת- מתפרקים לאחר שבוע ונשמעים כמו פח.
כאן מדובר על כבלים מקוריים, אתם מוזמנים להגיע ולהווכח בציפוי המיוחד של VDH - ושלא מדובר באיזה גומי זול.
052-6760026 \ kipikipodi@gmail.com.
נבו
בדיוק הגיע השליח של DHL.
רכשתי מבחור פרטי שמכר כל מיני כבלים שהיו לו בסט-אפ, 2 זוגות של Van Den Hul Magnum באורך 3 מ' לצד.
(הוא השתמש בארבעתם כ-B-Wire) - זוג אחד לשימוש עצמי שלי, בזוג השני אין לי צורך לכן אמכור.
מדובר בכבל Twin-Lead הדגל של Van Den Hul, הכבל מורכב מ483 גידי כסף טהורים המקבילים ל 8 AWG למוליך (2 מוליכים בכל כבל).
תמונות
אורך הכבלים:
ארץ מוצא המשלוח:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
מחיר הכבל בארץ הוא 349 ש"ח למטר.
כלומר, שווי 6 מ' כבל (ללא טרמינציות): 2094, נהיה ישראליים ונעגל - 2000 ש"ח.
המחיר שלי לזוג של 3 מ': 850 ש"ח. - סיומות Spades ציפוי זהב 24K מ-2 הצדדים.
*** שימו לב, ישנם זיופים ב-eBay לכבל זה בדיוק, אשר מעדויות ברשת- מתפרקים לאחר שבוע ונשמעים כמו פח.
כאן מדובר על כבלים מקוריים, אתם מוזמנים להגיע ולהווכח בציפוי המיוחד של VDH - ושלא מדובר באיזה גומי זול.
052-6760026 \ kipikipodi@gmail.com.
נבו