ירידת מחירים בסוף דצמבר, האומנם?

Acejin

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

יש לי שאלה שלפי דעתי המון אנשים ישמחו לדעת את התשובה עליה,
האם עקב המשבר הכלכלי, המיתון, והכניסה של הדגמים החדשים לשוק תתבצע באמת ירידה משמעותית במחירים בסוף חודש דצמבר?
הרבה מדברים על זה, ומנבאים כל מיני תשובות לא מספקות.. אבל בשטח לא רואים שום ירידה משמעותית.

אני שואל את זה כי אני ממש רוצה לרכוש טלויזיה, ואני לא יודע אם לקנות עכשיו, או לחכות לסוף החודש. קפיצה של 200-400 ש"ח לא תהיה כ"כ משמעותית מבחינתי, אבל קפיצה של 800-1000 ש"ח בהחלט תכאב לפרק זמן מסויים :rolleyes:

אשמח לשמוע חוות דעת.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בתקופה האחרונה, מחירי המסכים ירדו בצורה ניכרת, זה לאו דווקא קשור לתאריך ספציפי כזה או אחר.

צפיד

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
18
צא מנקודת הנחה שבישראל דווקא יצדיקו עליית מחירים בשל עליית הדולר מול השקל.
או במקרה הטוב יותר יצרו סוג של איזון מול המשבר הכלכלי.
בכל אופן מציע לחכות לסוף דצמבר -יקר יותר זה לא יהיה.

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
"הרבה מדברים על זה, ומנבאים כל מיני תשובות לא מספקות.. אבל בשטח לא רואים שום ירידה משמעותית."

דווקא ירידת מחירים משמעותית כן קרתה בשנה האחרונה מסכי ה-32 ירדו ממחיר של כ-4.5 בממוצע ל- 3.2k בממוצע. מסכי ה-37 ירדו למחירי מסכי ה-32. כמו כן, מסכי ה-42 ירדו גם הם בצורה ניכרת...ביריד יורוקום לדוגמא ניתן למצוא את מסך ה-pv8 במחיר שערורייתי של 5000 שקל.

Acejin

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
"הרבה מדברים על זה, ומנבאים כל מיני תשובות לא מספקות.. אבל בשטח לא רואים שום ירידה משמעותית."

דווקא ירידת מחירים משמעותית כן קרתה בשנה האחרונה מסכי ה-32 ירדו ממחיר של כ-4.5 בממוצע ל- 3.2k בממוצע. מסכי ה-37 ירדו למחירי מסכי ה-32. כמו כן, מסכי ה-42 ירדו גם הם בצורה ניכרת...ביריד יורוקום לדוגמא ניתן למצוא את מסך ה-pv8 במחיר שערורייתי של 5000 שקל.
PV8 ב-5000 ש"ח?! איפה היריד הזה? המחיר הכי נמוך בזאפ עומד על 6000+ ש"ח.
אני לא מתכוון לירידה שהיתה מתחילת שנה וכ'ו.. אמרו פשוט שבסוף שנה עקב המשבר וכניסה של דגמים חדשים תהיה ירידה "מורגשת" בטווח זמן קצר יחסית.

נערך לאחרונה ב:

mei00

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בעיתון מעריב היה כתוב, "הציבור מחכה לשווא להורדת מחירים בינואר שבפועל הירידה תיהיה
ב-2.5 אחוז בלבד במדד לצרכן"

ובידיעות נכתב שבתקופה של סוף השנה תמיד יש ירידת מחירים של דגמים מאותה שנה ומטה
כדי לפנות מקום לדגמים החדשים שיוצאים.

בנוגע להעליה עקב עליית שער הדולר לא נראה לי שיקרה, שהדולר היה בשפל כולם שאלו למה המחירים לא
יורדים והתשובה של הספקים הייתה שהם קונים ביורו לכן אין שינוי.
(אבל במדינת היהודים הכל יכול לקרות)

oren6666

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
PV8 ב-5000 ש"ח?! איפה היריד הזה? המחיר הכי נמוך בזאפ עומד על 6000+ ש"ח.
אני לא מתכוון לירידה שהיתה מתחילת שנה וכ'ו.. אמרו פשוט שבסוף שנה עקב המשבר וכניסה של דגמים חדשים תהיה ירידה "מורגשת" בטווח זמן קצר יחסית.

ואכן היא הייתה, הייתה ירידה של 25% לפחות במחירי הטלוויזיות..מדובר על ירידה שהיא דרסטית ולא ירידה של 5-10% לקראת סוף השנה...אני מעריך שהירידה תמשיך, לפי כתבה בעיתון שקראתי לפני כחודש מומלץ לחכות לתחילת 2009 אפילו סוף חודש ינואר..

היריד הזה: http://www.hometheater.co.il/vt71751

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אין מה לומר, בירידים כאלו צריך לבוא מוכנים עם סקר מחירים ולבדוק בשטח האם יש מציאות.

Acejin

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אין מה לומר, בירידים כאלו צריך לבוא מוכנים עם סקר מחירים ולבדוק בשטח האם יש מציאות.
אלו מחירים מהיריד שמשתמש פרסם:

LCD 37 37LX80 4190
LCD 32 32LE8 2690
PLASMA42 TH-42PV8 5000
PLASMA42 TH-42PH10 5000 כולל רמקולים
PLASMA50 TH-50PV80 9000

מחירים זולים מאוד, לא? חבל רק שאני מחפש LCD ולא פלזמה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור